Slagers en poeliers in Nieuwkoop

Zoek je een slager of poelier in Nieuwkoop? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Nieuwkoop.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Van Wijk, keurslager
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Wijk, keurslager is gevestigd op Kennedyplein 7 te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Van der Pijl Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Van der Pijl Slagerij is gevestigd op Albrechtshof 3 te Zevenhoven en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij A.J.M. Bontje
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij A.J.M. Bontje is gevestigd op Langeraarseweg 106 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van Harten
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van Harten is gevestigd op Korteraarseweg 102 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij B. Rietveld
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij B. Rietveld is gevestigd op Lindenplein 4 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij A. Blonk
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij A. Blonk is gevestigd op A.H. Kooistrastraat 7 te Nieuwveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Firma Slagerij Van der Pijl
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Slagerij Van der Pijl is gevestigd op Langeraarseweg 138 te Ter Aar en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

De poelierspeciaalzaak van de markt
Opgericht in April 2013

De onderneming De poelierspeciaalzaak van de markt is gevestigd op Voorhaakdijk 3 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent