Gezochte personen in provincie Gelderland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Gelderland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Drie elektrische fietsen gestolen Scherpenzeel

  Scherpenzeel - Een man en een vrouw stelen op zondagavond 28 februari op het Kerkplein in Scherpenzeel (Gld) drie bij de kerk gestalde en afgesloten elektrische fietsen. De twee fietsendieven worden door bewakingscamera’s vastgelegd. Vlak voordat zij hun slag slaan, wordt een witte bestelbus gezien die langs het Kerkplein rijdt. Het is mogelijk dat de fietsendieven daar de drie gestolen fietsen in hebben geladen. De recherche houdt er rekening mee dat de daders mogelijk uit de provincie Utrecht komen.

  Scherpenzeel > Wijk 00
  Politie zoekt daders van inbraak telefoonwinkel

  Nijmegen - Op donderdag 12 maart breken twee onbekende mannen in bij een telefoonwinkel aan de Molenweg. Ze komen rond 03:00 uur aan bij de winkel op een scooter/bromfiets.

  Nijmegen

  Dinsdag 4 mei 2021

  Wie zijn deze inbrekers?

  Velp - In de nacht van donderdag 8 april rond de klok van 03:30 hebben vier mannen geprobeerd in te breken bij een juwelier aan de Hoofdstraat. Gelukkig is het bij een poging gebleven; het lukte de inbrekers namelijk niet om binnen te komen.

  Rheden > Velp
  Jongen slachtoffer van straatroof

  Arnhem - Op woensdag 7 april is een 15-jarige jongen op de Graswinckelstraat beroofd. Hij had even na 13:30 uur geld opgenomen bij een pinautomaat op de Steenstraat en was op zijn fiets onderweg. Op de Graswinckelstraat stopte hij even en zag twee jongens op hem afkomen. Deze jongens eisten geld en bedreigden het slachtoffer met een mes.

  Arnhem

  Dinsdag 23 maart 2021

  Sieraden gestolen bij inbraak, wie kent de verdachten?

  Twello - Op dinsdag 17 november liepen iets na 17:30 uur twee onbekende mannen op het terrein van een huis aan de Blikkenweg.

  Voorst

  Vrijdag 19 maart 2021

  Beroving klaarlichte dag, wie heeft informatie?

  Groesbeek - Op zondag 28 februari werd een man op klaarlichte dag beroofd van zijn portemonnee.

  Berg en Dal > Groesbeek

  Woensdag 10 maart 2021

  Vrouw slachtoffer van babbeltruc, wie kent de man op beeld?

  Zutphen - In november vorig jaar kwamen een onbekende man en vrouw met een smoes aan de deur van een 90-jarige vrouw.

  Zutphen

  Maandag 8 maart 2021

  Getuigenoproep woninginbraken

  Putten - Op 12 februari werd omstreeks 20:00 uur ingebroken in een woning op de Drieseweg. Bij de inbraak werd onder andere een kluis weggenomen die werd teruggevonden in het bos achter de Drieseweg. Een dag later, op 13 februari, werd er ingebroken in een woning op de Korenlaan. Dit gebeurde tussen 16:00 en 20:00 uur

  Putten

  Vrijdag 19 februari 2021

  Wie zijn deze winkeldieven?

  Twello - Op dinsdag 26 januari sloegen twee winkeldieven toe bij de Kruidvat aan het Marktplein.

  Voorst

  Zondag 21 februari 2021

  Overval op tankstation, wie kent de daders?

  Nijmegen - Op 25 januari omstreeks 07:00 uur kwamen twee mannen op een zilvergrijze scooter zonder kentekenplaat bij een tankstation aan in de wijk Malvert. Ze liepen meteen de winkel in en riepen om geld.

  Nijmegen

  Donderdag 18 februari 2021

  Drie straatroven in drie dagen tijd, politie zoekt getuigen

  Arnhem - Eind januari vond in de omgeving van het Sonsbeekpark in Arnhem een drietal straatroven plaats. Bij twee van de straatroven werd het slachtoffer bedreigd met een wapen. De straatroven vonden plaats op de Thomas a Kempislaan, de St. Antonielaan en in het Sonsbeekpark nabij de Zijpendaalsweg. De politie doet uitgebreid onderzoek en is op zoek naar getuigen.

  Arnhem

  Zondag 24 januari 2021

  Wie overviel een supermarkt in Geldermalsen?

  Geldermalsen - Een filiaal van de Albert Heijn aan Achter ‘t Veer is op maandag 28 december overvallen.

  Geldermalsen

  Maandag 28 december 2020

  Plofkraak op pinautomaat

  Westervoort - Buurtbewoners in de omgeving van de Broeklanden schrokken op maandag 30 november rond 02:30 uur wakker van een tweetal explosies. De explosies waren afkomstig van een plofkraak op een bankautomaat bij de Jumbo. De schade was enorm.

  Westervoort > Wijk 00

  Donderdag 10 december 2020

  Aanrijding crossmotor in Culemborg

  Culemborg - Op vrijdag 17 april werd een 19-jarige vrouw op de Zandstraat in Culemborg aangereden door een crossmotor. Hierbij kwam zij ten val en raakte zwaar gewond. De bestuurder van de crossmotor rende ervandoor en liet het slachtoffer hulpeloos achter.

  Culemborg > Wijk 00

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Wie is verantwoordelijk voor de overval op een bakkerij in Duiven?

  Duiven - Een jongeman liep op zaterdag 12 september even na 14:00 uur een bakkerij aan het Eilandplein binnen.

  Duiven

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement