Gezochte personen in provincie Gelderland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Gelderland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Overval - Asselsestraat - Apeldoorn

  Apeldoorn - Op vrijdag 19 november werd een cafetaria op de Asselsestraat in Apeldoorn overvallen. Even voor 20:30 uur avonds liep een man de zaak binnen en ging direct op de kassa af. Een aanwezige medewerker probeerde de man nog tegen te houden maar ging ervandoor met de inhoud van de kassa. De overvaller is te voet is gevlucht over de Orderparkweg, naar de Germanenlaan en voor het laatst gezien in de omgeving van één van de flats op de Eburonenstraat.

  Apeldoorn

  Dinsdag 30 november 2021

  Bankmedewerkerfraude Bemmel

  Bemmel - Een vrouw van 81 jaar werd gebeld door een zgn. bankmedewerker met een smoes dat er iets aan de hand zou zijn met haar bankrekening. Diezelfde dag werd de bankpas van het slachtoffer opgehaald, waarna er twee keer werd gepind in Bemmel. De pinner is ook betrokken bij een soortgelijke zaak in Epe/Hattem. Wie is deze man?

  Lingewaard > Bemmel

  Donderdag 18 november 2021

  Politie zoekt getuigen en camerabeelden van dodelijk schietincident aan Kervelstraat Apeldoorn

  Apeldoorn - In de nacht van woensdag op donderdag 28 oktober ontving de politie iets voor 1.00 uur meerdere meldingen van een beschieting aan de Kervelstraat in Apeldoorn. Een 41-jarige man werd hierbij geraakt en is overleden aan zijn verwondingen.

  Apeldoorn

  Dinsdag 9 november 2021

  Miniatuur bronzen beeld gestolen, wie heeft informatie?

  Nijmegen - Een bronzen miniatuur van het oorlogsmonument van Plein 1944 is tussen zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober uit een pop-up museum op de eerste verdieping van de Passage Molenpoort gestolen. Het beeld is ongeveer 30 centimeter hoog en 20 centimeter breed.

  Nijmegen

  Maandag 1 november 2021

  Politie zoekt informatie over beschieting woning

  Nijmegen - In de nacht van dinsdag 5 oktober is een huis aan de Gerrit van Durenstraat beschoten. Twee mannen kwamen op een scooter aanrijden. Een man stapte af en schoot op het huis.

  Nijmegen

  Maandag 27 september 2021

  Wie zijn deze drie mannen die een auto vernielden?

  Apeldoorn - In de nacht van zaterdag op zondag 30 mei duwden vier mannen een bestelbus van een ondernemer uit Apeldoorn de weg op. Een van hen spoot een brandblusser leeg in de auto, die hierdoor total loss is verklaard. Een van de verdachten is inmiddels bekend, de andere drie zoeken we nog.

  Apeldoorn

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Arnhem – winkeldiefstal

  Arnhem - Deze man wordt verdacht van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Arnhem. Wie kent of herkent de man? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

  Arnhem

  Maandag 18 oktober 2021

  Wie (her)kent deze man die een vrouw beroofde?

  Ede - Op 26 augustus werd een vrouw op klaarlichte dag in het centrum van Ede beroofd van haar tas. De dader volgde haar, trok haar tas van haar af en rende er vandoor. De man had een opvallende groene jas aan. Kijkt u naar de beelden hieronder, wie is hij?

  Ede

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Arnhem – bedrijfsinbraak

  Arnhem - Op 5 april werd ingebroken bij het CBR in Arnhem. Wie is deze man?

  Arnhem
  Wie is deze jongeman die duizenden euro’s stal van andermans rekening?

  Bemmel - Op 15 juni werd een 65-jarige man uit Herveld het slachtoffer van bankmedewerkerfraude. In verband met ‘frauduleuze transacties’ werd zijn bankpas werd opgehaald door iemand die zich voordeed als medewerker van zijn bank. In Bemmel werden door de jongeman op de afbeelding duizenden euro’s van zijn rekening opgenomen.

  Lingewaard > Bemmel

  Woensdag 22 september 2021

  Wie heeft informatie over beschieting?

  Nijkerk - Op maandag 30 augustus kreeg een man de schrik van zijn leven. Even na 13:30 uur reed hij op een onkruidbestrijder in de zitkuil aan de Koningspage.

  Nijkerk

  Maandag 13 september 2021

  Winkeldeur vernield bij poging inbraak, wie zijn deze mannen?

  Arnhem - Onbekenden hebben geprobeerd in te breken bij een winkel aan de Kronenburgsingel. Dit gebeurde op vrijdag 6 augustus.

  Arnhem
  Wie heeft informatie over dode man?

  Breedenbroek - Vlakbij de Duitse grens in Breedenbroek, bij Dinxperlo, trof een voorbijganger in de vroege ochtend van vrijdag 6 augustus het lichaam aan van een dode man. De man lag zonder schoenen aan in het gras van een doodlopende weg. Hoewel er nog wordt onderzocht waaraan het slachtoffer is overleden, staat vast dat hij niet aan een natuurlijke dood is gestorven.

  Oude IJsselstreek > Overig Gendringen > Breedenbroek

  Donderdag 9 september 2021

  Vrouw slachtoffer van straatroof, wie kent de dader?

  Nijmegen - Een vrouw is op maandag 2 augustus op brute wijze beroofd van haar schoudertas met daarin onder andere haar telefoon. Rond 21:10 uur werd het slachtoffer door een onbekende man van achteren hard geduwd waardoor ze op de grond viel. Dit gebeurde in het park aan de Oscar Carrestraat. Terwijl de vrouw op de grond lag griste de man haar schoudertas weg. Hierna ging hij er hardlopend vandoor.

  Nijmegen

  Woensdag 8 september 2021

  Aanhouding in verband met gewapende overval Jumbo Fenikshof

  Nijmegen - Woensdag 18 augustus werd een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de gewapende overval op de Jumbo aan het Fenikshof.

  Nijmegen

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement