Gezochte personen in provincie Gelderland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Gelderland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Vier mannen breken in bij zorgcentrum

  Wolfheze - Twee medewerksters van een zorgcentrum aan de Wolfhezerweg horen in de vroege ochtend op 6 augustus 2019 hard gebonk op de begane grond.

  Renkum
  Rugzak uit bus lijn 7 weggenomen

  Arnhem - Op donderdag 29 augustus 2019 rond 9.30 uur neemt een man de bus vanaf de halte Centraal Station in Arnhem naar halte Velperplein.

  Arnhem
  Gewapende overval op supermarkt Symfoniestraat

  Nijmegen - Iets na 8.00 uur op maandag 11 november 2019 komen twee personen een supermarkt binnengerend en bedreigen de aanwezige medewerkers met een vuurwapen.

  Nijmegen
  Jongeman fraudeert met persoonlijke gegevens

  Culemborg - Op 3 oktober 2019 wordt een pakketje met daarin een smartphone afgeleverd bij een woning aan de Nachtegaallaan in Culemborg.

  Culemborg > Wijk 00
  Man fraudeert met bankgegevens van een ander

  Zevenaar - Op zondag 21 juli 2019 ontvangt een inwoner van Lathum (gemeente Zevenaar) een mail van zijn bank. Zo líjkt het, want het betreft een nepmail.

  Zevenaar
  Wie reed er door na fatale aanrijding?

  Arnhem - Dinsdagmorgen 5 november rond tien over half 11 fietst een 78-jarige man op de splitsing van de Lisztstraat en Mahlerstraat richting de Cattepoelseweg in Arnhem.

  Arnhem
  We zijn op zoek naar deze fietser! Wie herkent hem?

  Zevenaar - Op zondag 25 augustus 2019 rond 12.15 uur ontstaat er op het fietspad van de Arnhemseweg onenigheid … tussen een groepje van vier fietsende jongens en een man die hen, ook op de fiets, passeert.

  Zevenaar
  Mannen stelen dure laptop uit winkel

  Arnhem - Op vrijdag 23 augustus 2019 iets na 17.00 uur komen twee mannen een computerstore aan de Roggestraat binnen.

  Arnhem
  Snelle diefstal smart-TV

  Nijkerk - Twee Engelssprekende mannen zijn op zoek naar een smart-TV. Ze parkeren hun blauwe Audi A4 voor de elektronicawinkel aan de Langestraat in Nijkerk en gaan die zaterdagmiddag 3 augustus 2019 rond 16.00 uur naar binnen.

  Nijkerk
  Bejaarde vrouw opgelicht

  Wageningen - Van de rekening van een bejaarde inwoonster van Wageningen worden op dinsdag 27 september 2019 meerdere bedragen afgeschreven.

  Wageningen
  Inbraakpoging bij buurthuis

  Velp - Twee personen die aankomen op een scooter proberen toegang te krijgen tot De Poort, een buurthuis aan de Heeckerensstraat in Velp.

  Rheden > Velp
  Man verdacht van serie vernielingen aan bestelauto

  Nijmegen - De politie is op zoek naar de man die vermoedelijk meerdere keren een witte bestelauto vernielt.

  Nijmegen

  Donderdag 7 november 2019

  Opnieuw steelt jongeman uit garderobe school

  Aalten - Een jongeman met rugzak komt ’s ochtends een middelbare school aan de Landbouwstraat in Aalten binnenlopen. Het is dan vrijdag 13 september 2019.

  Aalten

  Gisteren

  Klant ziet parfumdiefstal

  Harderwijk - Een oplettende klant ziet dat een man parfum steelt in een parfumerie aan de Donkerstraat in Harderwijk.

  Harderwijk

  Donderdag 21 november 2019

  Man met bruut geweld beroofd van portemonnee

  Arnhem - Op 15 september 2019 rond 14.00 uur komt een man via de hoofdingang de flat binnen aan het Brandenburgseplein in Arnhem.

  Arnhem

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement