Gezochte personen in provincie Gelderland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Gelderland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Diefstal uit gezondheidscentrum

  Putten - In een gezondheidscentrum aan de Engweg in Putten wordt in de nacht van woensdag op donderdag,18 op 19 maart ingebroken. In totaal worden 35 flessen handdesinfectiemiddel van Sterillium, en 131 beschermingsmaskers meegenomen.

  Putten

  Dinsdag 24 maart 2020

  Man slachtoffer van mishandeling

  Lunteren - Op 27 februari wordt een man zwaar mishandeld. Die ochtend loopt hij rond 5:20 uur naar zijn bestelbus die geparkeerd staat op de Haverkamp.

  Ede > Lunteren

  Donderdag 19 maart 2020

  Drie inbrekers slaan slag in woning

  Groesbeek - Op dinsdag 2 juli 2019, omstreeks 11.00 uur breken drie mannen in bij een woning aan de Biesseltsebaan in Groesbeek. Een van de mannen is inmiddels herkend. De politie ontvangt nog graag meer informatie over de andere twee.

  Berg en Dal > Groesbeek

  Maandag 23 maart 2020

  Wie herkent de overvallers van een snackbar aan het Schuttersbergplein?

  Arnhem - Op 21 februari rond 21.15 uur overvielen twee gemaskerde jongemannen in donkere kleding een snackbar aan het Schuttersbergplein. Beiden waren gewapend, maar het lukte een medewerker om ze zonder buit de zaak uit te krijgen. De medewerker kwam ten val en werd door een van de overvallers in haar rug geschopt. Het duo is er vervolgens vandoor gegaan in de richting van de Sperwerstraat.

  Arnhem

  Dinsdag 17 maart 2020

  Gewapende overval op Jumbo

  Duiven - Op 5 februari, even voor 21:00 uur pleegt een man een gewapende overval op het Jumbo filiaal aan het Eilandplein.

  Duiven

  Vrijdag 13 maart 2020

  Politie zoekt verdachte van woninginbraak

  Ermelo - Op zondagavond 16 februari loopt een man lang heen en weer op de oprit van deze woning aan de Harderwijkerweg in Ermelo. Hij is duidelijk de boel aan het verkennen.

  Ermelo

  Dinsdag 10 maart 2020

  Overval op New York Pizza in Nijmegen

  Nijmegen - Op dinsdag 11 februari overvalt een onbekende man rond 21:30 uur een filiaal van de New York Pizza in Nijmegen. Hierbij dreigt hij een medewerker met geweld. De man heeft een normaal postuur en is ongeveer 170cm lang.

  Nijmegen

  Dinsdag 3 maart 2020

  Whatsappfraude

  Doetinchem - Deze man wordt verdacht van oplichting via Whatsapp. Op 23 oktober kreeg het slachtoffer een Whatsappbericht van haar kind die haar vroeg geld over te maken. Althans, dat dacht ze.

  Doetinchem

  Maandag 17 februari 2020

  Gewapende overval op Jumbo

  Duiven - Op 5 februari, even voor 21:00 uur pleegt een man een gewapende overval op het Jumbo filiaal aan het Eilandplein.

  Duiven

  Donderdag 6 februari 2020

  Recherche heeft vragen over handgranaat Kerkdriel

  Kerkdriel - Maandagochtend 13 januari werd een handgranaat ontdekt aan de Gasthuisstraat in Kerkdriel

  Maasdriel > Kerkdriel

  Maandag 3 februari 2020

  Politie zoekt gewapende overvaller bruidsmodezaak annex juwelier en handlanger in auto

  Arnhem - Op dinsdag 7 januari rond 13.00 uur overvalt deze gewapende man een bruidsmodezaak annex juwelier aan de Steenstraat in Arnhem. Hij neemt verschillende sieraden mee en stapt na de overval bij een handlanger in een opvallende oranje Volkswagen Polo.

  Arnhem

  Vrijdag 24 januari 2020

  Woningoverval met bedreiging

  Putten - In de vroege ochtend van zaterdag 28 december rond 6.30 uur is er een woningoverval gepleegd aan de Oude Prinsenweg in Putten.

  Putten

  Donderdag 23 januari 2020

  Mannen steken pand zonnestudio in brand

  Arnhem - De politie is op zoek naar de personen die ’s nachts op 7 augustus 2019 een zonnestudio in brand steken.

  Arnhem

  Maandag 30 december 2019

  Man in elkaar geslagen na bijna botsing - UPDATE

  Arnhem - Op dinsdagavond 9 juli 2019 wil een man zijn auto op een parkeerterrein aan de Amsterdamseweg oprijden, rond 19.15 uur. Terwijl hij dat doet kan hij nog net een scooterrijder ontwijken.

  Arnhem

  Dinsdag 21 januari 2020

  Babbeltruc en wisseltruc met sieraden

  Rheden - Aan het begin van de middag fietst op zaterdag 24 augustus 2019 een 83-jarige man door de Meester B van Leeuwenplein in Rheden. Dan stopt een auto naast hem.

  Rheden

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement