Gezochte personen in provincie Gelderland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Gelderland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Aanrijding crossmotor in Culemborg

  Culemborg - Op vrijdag 17 april werd een 19-jarige vrouw op de Zandstraat in Culemborg aangereden door een crossmotor. Hierbij kwam zij ten val en raakte zwaar gewond. De bestuurder van de crossmotor rende ervandoor en liet het slachtoffer hulpeloos achter.

  Culemborg > Wijk 00

  Zondag 15 november 2020

  Wie kent deze inbrekers?

  Nijmegen - Zondag 18 oktober braken drie mannen in bij een woning in de wijk Zwanenveld. Op het moment dat de bewoners de deur uit gingen sloegen de daders toe.

  Nijmegen

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Wie is verantwoordelijk voor de overval op een bakkerij in Duiven?

  Duiven - Een jongeman liep op zaterdag 12 september even na 14:00 uur een bakkerij aan het Eilandplein binnen.

  Duiven

  Woensdag 30 september 2020

  Politie op zoek naar dader straatroof

  Harderwijk - Een man wordt op maandag 31 augustus even voor 12:00 uur op straat van zijn plastictas met inhoud beroofd. Dit gebeurde toen hij op de Doelenstraat liep in de buurt van het steegje met boog richting het Hortuspark.

  Harderwijk

  Zondag 27 september 2020

  Politie zoekt twee overvallers cafetaria aan de Kroonse Wal met opvallende jas en masker

  Arnhem - Op 4 december overvielen twee jonge mannen rond 22.00 uur een cafetaria aan de Kroonse Wal in Arnhem. De medewerker van de snackbar joeg hen de zaak uit, maar kwam daarbij ten val en werd toen door een van de overvallers hard in zijn gezicht geschopt. Het slachtoffer moest aan zijn verwondingen worden geholpen in het ziekenhuis.

  Arnhem

  Donderdag 24 september 2020

  Echtpaar overvallen bij woning

  Laag-Soeren - Op vrijdagochtend 21 augustus vond een overval plaats aan de Harderwijkerweg. De bewoners kwamen rond 11:00 uur thuis en als ze de oprit oprijden zien ze een man staan met een mes in de hand.

  Rheden > Dieren > Laag-Soeren
  Cabine van vrachtwagen in brand terwijl chauffeur erin ligt te slapen

  Doesburg - Op het terrein van een transportbedrijf aan de Leigraafseweg vindt in de nacht van woensdag 19 op donderdag 20 augustus een drama plaats. Terwijl een vrachtwagenchauffeur in de cabine van zijn vrachtwagen ligt te slapen wordt de cabine in brand gestoken. De man weet de cabine te ontvluchten maar raakt ernstig gewond.

  Doesburg > Wijk 01
  Man zwaar mishandeld door groep jongeren

  Nijmegen - Op vrijdagavond 14 augustus, kort voor middernacht, liep op Plein 1944 in het centrum van Nijmegen, een 55-jarige man. Hij werd daar aangesproken door enkele jongens die deel uitmaakten van een groep van zo’n twintig jongeren.

  Nijmegen

  Woensdag 23 september 2020

  Wie overviel een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen?

  Nijmegen - Op maandagochtend 3 augustus overviel deze man rond 10.30 uur een drogisterij aan de Molenweg in Nijmegen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. Hij ging er met brief- en muntgeld vandoor. Op 7 augustus werd aan dezelfde straat een tankstation overvallen, de politie vermoedt dat het om dezelfde dader gaat.

  Nijmegen
  Jongen ernstig gewond na steekincident, weet u wie de dader is?

  Hoevelaken - In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus ontstond ruzie tussen een aantal jongeren op de Brink. Een 18-jarige jongen werd meerdere keren gestoken en raakte ernstig gewond. Een tweede jongen raakte lichtgewond.

  Nijkerk > Hoevelaken

  Donderdag 3 september 2020

  Overval tankstation Molenweg Nijmegen

  Nijmegen - Op vrijdagochtend 7 augustus, even na half zeven, is een tankstation aan de Molenweg in Nijmegen overvallen. De dader bedreigde het personeel met een mes en ging er met buit vandoor.

  Nijmegen

  Dinsdag 22 september 2020

  Jongen beschoten tijdens het spelen, politie zoekt informatie

  Barneveld - Tijdens het spelen op een schoolplein aan de Saparua in Barneveld, voelde een 13-jarige jongen plotseling een enorme pijnscheut in zijn rechterzij. In het ziekenhuis bleek later dat er een klein projectiel in zijn lever zit. Vermoedelijk is hij die woensdag 5 augustus rond 21.30 uur beschoten. Het is niet duidelijk waarmee er is geschoten.

  Barneveld

  Vrijdag 4 september 2020

  Politie onderzoekt schietincident met dodelijke afloop

  Beuningen - Op maandag 6 juli rond 08:30 uur heeft een schietincident plaatsgevonden waarbij een 49-jarige man uit Nijmegen is overleden. Hij werd door twee donker geklede mannen op de Burgemeester Geradtslaan onder vuur genomen. De daders vluchtten in een witte Volkswagen bus. Later die middag werd de Volkswagen bus teruggevonden in het centrum van Winssen, ongeveer zeven kilometer van Beuningen. Een zwarte Renault Megane die gelinkt wordt aan dit misdrijf, werd in de nacht van 6 op 7 juli uitgebrand aangetroffen in Zaanstad.

  Beuningen

  Woensdag 22 juli 2020

  Vier BMW’s gestript in één nacht

  Beuningen - In de nacht van zondag 14 op maandag 15 juni 2020 hebben auto-inbrekers voor tienduizenden euro’s schade aangericht. Ze sloegen op vier plekken in Beuningen toe en gingen ervandoor met onder meer navigatiesystemen, airbags en zelfs complete dashboards.

  Beuningen

  Maandag 13 juli 2020

  Politie zoekt verdachten van gewapende woningoverval

  Arnhem - In een woning aan de Ratelaarstraat vindt in de nacht van zaterdag 13 juni op zondag 14 juni rond 00:45 uur een gewapende overval plaats. Drie mannen met bivakmutsen op komen de woning binnen. Ze bedreigen de bewoners met geweld, waarbij één bewoner licht gewond raakt, en gaan er met buit vandoor in een kleine donkerkleurige personenauto.

  Arnhem

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement