Gezochte personen in provincie Overijssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Overijssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Inbraak in bedrijfsbussen gemeente

  Oldenzaal - Op maandag 18 maart 2019 rond 02.30 uur wordt er ingebroken in meerdere bedrijfsbussen die staan geparkeerd op de gemeentewerf aan de Lübeckstraat in Oldenzaal.

  Oldenzaal
  Bankpas gestolen na woninginbraak

  Enschede - In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 februari 2019 wordt er bij een woning aan de Zuid Esmarkerrondweg in Enschede ingebroken.

  Enschede
  Bankpas gestolen door babbeltruc aan deur

  Deventer - Op vrijdag 22 maart 2019 staat rond 15.00 uur een man die zich voordoet als postbezorger voor de deur van een woning aan Het Laar in Deventer.

  Deventer
  Diefstal grote hoeveelheid babyvoeding

  Zwolle - Op zaterdag 2 februari 2019 rond 15.00 uur komt een drietal bij een supermarkt aan de Hogenkampspassage in Zwolle, twee mannen en een vrouw.

  Zwolle
  Man steelt fiets bij supermarkt

  Almelo - Op dinsdag 19 februari 2019 om 18:00 uur neemt een man een fiets mee die niet van hem is. Dit doet hij nadat hij in de supermarkt bier heeft gekocht.

  Almelo
  Diefstal bestelbus kringloopwinkel en koperdiefstal

  Rijssen - Op zondag 10 februari 2019 wordt er ’s nachts bij twee bedrijven, gevestigd op hetzelfde bedrijventerrein aan de Nijverheidsstraat in Rijssen, respectievelijk ingebroken en een bestelbus gestolen.

  Rijssen-Holten
  Poging inbraak tankshop

  Almelo - Twee personen proberen ‘s nachts in te breken bij een tankstation aan de Sluitersveldssingel in Almelo, op zaterdag 16 maart 2019.

  Almelo
  Diefstal smartphones uit winkel

  Almelo - Op maandag 4 maart 2019 rond 17.00 uur komt er tweemaal een man een telefoonwinkel in, eerst om informatie te vragen over telefoons. Hij spreekt Engels.

  Almelo

  Dinsdag 7 mei 2019

  Mannen stelen tablet en notebook uit winkel

  Losser - Op zaterdag 23 februari 2019 komen twee mannen bij een computerwinkel aan de Raadhuisstraat in Losser. Eén van de mannen leidt de verkoopmedewerker af terwijl de andere man een notebook wegneemt.

  Losser
  Stel steelt dure koptelefoon

  Zwolle - Bij een elektronicawinkel aan de Diezerstraat in Zwolle neemt op woensdagmiddag 20 februari 2019 een winkelend stel een dure koptelefoon weg.

  Zwolle
  Diefstal bankpas na date

  Almelo - Een gehandicapte man spreekt op zaterdag 26 januari 2019 thuis af met een vrouw die hij kent via een datingsite. Ze gaan samen op pad. Op zondag 27 januari 2019 komt de vrouw nog eens op bezoek met een vriendin. Nadat de dames zijn vertrokken ontdekt de man dat hij spullen mist, waaronder zijn bankpas.

  Almelo
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?