Gezochte personen in provincie Overijssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Overijssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Steekincident - Oldenzaalsestraat - Enschede

  Oldenzaal - Een 31-jarige man werd op zondagavond 28 november ernstig gewond gevonden in een greppel aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Het slachtoffer had meerdere steekwonden. Toen hij werd gevonden lag hij in een plas bloed en verkeerde hij in kritieke toestand. Omdat het nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, zijn we op zoek naar getuigen.

  Oldenzaal
  Mishandeling - Vechtstraat - Enschede

  Enschede - In de nacht van 20 op 21 november 2021 is een 39-jarige man aan de Vechtstraat mishandeld door een groep personen. Het slachtoffer wilde vermoedelijk een ruzie sussen toen de groep zich tegen hem richtte. De man is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht.

  Enschede
  Aanranding - Veenweg - Deventer

  Deventer - De politie is op zoek naar een man die ervan wordt verdacht op 16 november een 18-jarige vrouw op de Veenweg te hebben aangerand. Het slachtoffer stond die ochtend rond 09:45 uur te wachten ter hoogte van De Heilige Koe toen zij uit het niets werd belaagd. Het slachtoffer schrok, maar verzette zich en wist de aandacht van omstanders te krijgen. De man is er op zijn fiets vandoor gegaan in de richting van de Ceintuurbaan/Brinkgreverweg.

  Deventer

  Dinsdag 16 november 2021

  Explosie Enschede

  Enschede - De politie is op zoek naar een man die een explosief op de ruit van een huis plakte en dit tot ontploffing bracht. Het explosief veroorzaakte veel schade aan een woning aan de Geraniumstraat in Enschede. Dit gebeurde op vrijdagavond 29 oktober om 23:30 uur. De klap was zo hard dat de ruit en ook de ruiten van de voor het huis geparkeerde auto sprongen. Glasscherven lagen verspreid over de straat. De bewoners zelf bleven gelukkig ongedeerd, maar dit had heel anders kunnen aflopen

  Enschede

  Dinsdag 9 november 2021

  Inbraak in woning, wie heeft informatie?

  Olst - Bij een woning aan de Steenuil is op vrijdag 15 oktober ingebroken. Eenmaal binnen is de woning overhoop gehaald.

  Olst-Wijhe > Olst

  Dinsdag 19 oktober 2021

  Beroving park Engelse werk

  Zwolle - Op zondag 26 september rond 04.00 uur werd een 18-jarige jongen uit Zwolle in het Engelse werk door vier personen beroofd van zijn air pods. Hij raakte lichtgewond maar wist te ontkomen.

  Zwolle

  Woensdag 6 oktober 2021

  Wie stichtte brand bij flatgebouw?

  Almelo - Bij een flatgebouw aan de Brandersweg heeft iemand in de nacht van maandag 13 september geprobeerd brand te stichten.

  Almelo

  Donderdag 30 september 2021

  Man mishandeld bij bushalte, politie op zoek naar identiteit van twee scooterrijders

  Haaksbergen - Een 23-jarige man is op woensdag 8 september mishandeld door een man op een scooter.

  Haaksbergen

  Dinsdag 21 september 2021

  Politie op zoek naar informatie over confrontatie

  Deventer - Op zaterdag 21 augustus vond rond 18:00 uur een confrontatie tussen meerdere personen plaats op de Raalterweg. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd die middag en is op zoek naar getuigen.

  Deventer

  Vrijdag 17 september 2021

  Wie (her)kent deze drie vrouwen?

  Deventer - Deze drie vrouwen op de beelden komen op 5 mei een drogisterij in Deventer binnen. Twee van hen nemen verschillende producten mee. O.a. geurtjes en make-up. Wie weet wie deze drie vrouwen zijn?

  Deventer

  Maandag 20 september 2021

  Wie overvielen een bejaarde dame in Deventer?

  Deventer - Op zondag 4 juli rond 04 uur ’s nachts dringen twee gemaskerde mannen een huis binnen aan de Dreef in Deventer. De 83-jarige bewoonster ligt op dat moment te slapen maar wordt wakker van geluiden in haar woning. De mannen overmeesteren de vrouw en doorzoeken de woning. Ze gaan er uiteindelijk met een paar honderd euro vandoor.

  Deventer

  Dinsdag 21 september 2021

  Politie zoekt eigenaren gestolen goederen

  Almelo - Op maandag 28 juni worden er in een woning in Almelo verschillende goederen aangetroffen die blijken te zijn gestolen vanaf bouwplaatsen in Almelo, Hengelo, Borne, Haaksbergen en Nijverdal. De politie zoekt nu de rechtmatige eigenaren. Van wie zijn deze spullen? Meld je bij het bureau of neem contact op via onderstaand formulier.

  Almelo

  Maandag 6 september 2021

  Wie beroofde en mishandelde een man in Enschede?

  Enschede - Op zaterdag 10 juli rond 04.00 uur ’s nachts wordt een 55-jarige man uit Enschede beroofd. Nadat hij was uit geweest in de stad wordt hij aangevallen door een man. Het slachtoffer wordt geslagen en getrapt waarna hij wordt beroofd van zijn portemonnee en mobiele telefoon. Het slachtoffer is gelukkig in de buurt van zijn huis en belt daar meteen de politie en de huisartsenpost. Wie is deze man?

  Enschede

  Donderdag 16 september 2021

  Mannen beroven 'dates'

  Almelo - Binnen een week zijn twee mannen het slachtoffer geworden van berovingen. Beide mannen hadden via datingapps een afspraak gemaakt in Almelo, maar in plaats van een date doken drie jonge mannen op die ze beroofden.

  Almelo

  Dinsdag 24 augustus 2021

  Inbraak bij opticien, wie heeft informatie?

  Vriezenveen - Op zondag 4 juli is rond 23:30 uur ingebroken bij een opticien aan de Westeinde. De daders gingen er vandoor met enkele rekken met tientallen zonnebrillen van het merk Ray-Ban.

  Twenterand

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement