Gezochte personen in provincie Overijssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Overijssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Zondag 2 augustus 2020

  Jonge Hengeloër mishandeld, wie kent de dader?

  Hengelo - In de nacht van zaterdag 4 juli is een jongeman uit Hengelo mishandeld. . Rond 04:00 uur was hij op weg naar huis. Met zijn vrienden besloten ze even op het pleintje naast de Lambertuskerk te stoppen.

  Hengelo
  Van wie zijn deze ringen?

  Deventer - We zijn op zoek naar de eigenaar van een drietal ringen. Omdat ze ongeveer dezelfde maat zijn, is het aannemelijk dat ze alle drie van dezelfde eigenaar zijn.

  Deventer
  Wie is schuldig aan inbraak winkel?

  Goor - In de nacht van dinsdag 2 juni op woensdag 3 juni krijgt een winkel in Goor ongewenst bezoek.

  Hof van Twente > Goor
  Wie heeft autobanden lek gestoken?

  Hengelo - In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 juni werden van meerdere auto’s banden lek gestoken. Dit gebeurde aan de Krabbenbosweg, Wilderinksplein, Nijverheidsstraat en Aghataplein.

  Hengelo
  Overvallers laten doodsbange vrouw vastgebonden achter

  Enschede - In het buitengebied ten zuidoosten van Enschede werd op 17 juni 2020 een 61-jarige vrouw overvallen door twee mannen die op zoek waren naar haar kluis. De daders deinsden er niet voor terug de vrouw met de dood te bedreigen om hun zin te krijgen.

  Enschede
  Telefoon van bar gestolen, wie kent de man op beeld?

  Hengelo - De mobiele telefoon van de eigenaar van een grillroom aan de Nieuwstraat wordt op dinsdag 16 juni gestolen.

  Hengelo

  Maandag 13 juli 2020

  Man steelt navigatie uit auto

  Haaksbergen - Op zaterdag 13 juni breekt een onbekende man ’s nachts in bij een auto aan de Hibbertsstraat. Hierbij vernielt hij een ruit van de auto en neemt de navigatie weg.

  Haaksbergen
  Explosief ontploft in woonwijk

  Zwolle - In de nacht van zaterdag op zondag 31 mei is in de Geleen in Zwolle, even voor 03:00 uur een explosief ontploft. De politie is op zoek naar een persoon die even voor de explosie in de buurt was. Het team heeft beelden uit de omgeving waarop om 2.48 uur een persoon te zien is. Deze man is mogelijk een belangrijke getuige voor het onderzoek. Het is lastig te zien, maar het lijkt of de persoon een petje. Zo'n vier minuten nadat deze persoon de straat inliep, zien we diegene wegrennen. Dat is het moment dat het explosief af gaat.

  Zwolle

  Vrijdag 3 juli 2020

  Vrouw overvallen door twee jongemannen

  Deventer - Een vrouw wordt op zaterdag 6 juni op de Overstichtlaan van haar fiets getrokken en overvallen door twee jongemannen. Ze komt ten val en de mannen zien kans haar tas weg te nemen.

  Deventer

  Vrijdag 19 juni 2020

  Diefstal forellenkwekerij

  Hellendoorn - In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 op 23 mei wordt ingebroken bij een Forellenkweker aan de Ommerweg. ’s Morgensvroeg ontdekt de eigenaar dat verschillende goederen, waaronder een groene luchtbak weg zijn.

  Hellendoorn

  Maandag 15 juni 2020

  Politie zoekt daders van bedrijfsinbraak

  Almelo - Op woensdag 20 mei, laat op de avond breken twee mannen in bij een bedrijf aan de Laan van Indië. De inbrekers nemen computers mee. Eenmaal buiten komt er een auto voorbij rijden waar de inbrekers heen lopen.

  Almelo
  Autobranden

  Haaksbergen - Op woensdag 20 mei gaan tussen 02:20 en 02:35 uur twee auto’s in vlammen op. Dit gebeurt op Wagnerstraat en de Karel Doormanstraat.

  Haaksbergen

  Vrijdag 5 juni 2020

  Unieke klok gestolen

  Ambt Delden - Op maandag 11 mei breken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen maken de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gaan er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie dat mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak.

  Hof van Twente

  Donderdag 4 juni 2020

  Politie zoekt containerdieven

  Vollenhove - Vanaf het terrein van een bedrijf aan De Hagen wordt in de nacht van 6 op 7 april een container met metaal gestolen.

  Steenwijkerland > Vollenhove

  Vrijdag 29 mei 2020

  Gewapende overval op tankstation, politie zoekt dader

  Enschede - Op zondag 3 mei, even voor 22:30 uur overvalt een man een tankstation aan de Broekheurne-Ring. Hij bedreigt de medewerker met een wapen en eist geld. Hij gaat er vandoor met buit in de richting van de inrit van de tankstation.

  Enschede
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement