Gezochte personen in provincie Overijssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Overijssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 19 oktober 2020

  Explosie bij woning, wie weet wie de dader is?

  Zwolle - In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 september 2020 vond een explosie plaats in een woning aan de Puntmos in Zwolle, waarbij een vrouw zwaar gewond raakte. De explosie werd veroorzaakt door een explosief dat in de brievenbus was gestopt. De politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.

  Zwolle

  Woensdag 21 oktober 2020

  Wie zijn verantwoordelijk voor woningoverval?

  Hengelo - Een vrouw werd op donderdag 24 september overvallen in haar woning aan de Meidoornstraat. Terwijl een man bij de vrouw bleef, doorzochten twee mannen de woning. Ze gingen er met geld vandoor.

  Hengelo

  Dinsdag 13 oktober 2020

  Handgraat aan deur in Nijverdal

  Nijverdal - Op maandag 21 september heeft een onbekend persoon een handgranaat aan het toegangshek tot de woning van het slachtoffer gehangen.

  Hellendoorn

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Man mishandeld, politie zoekt dader

  Balkbrug - Een groepje mannen hing met hun scooters op zondag 13 september ’s avonds rond op Het Bastion. Toen een buurtbewoner ze aansprak, kreeg hij uit het niets een klap. Na de mishandeling verdwenen de mannen op hun scooters in de richting van de Zwolsweg.

  Hardenberg > Balkbrug

  Woensdag 30 september 2020

  Wie helpt ons een woningbrandstichting op te lossen?

  Enschede - Terwijl de bewoners afwezig zijn wordt op vrijdag 7 augustus brandgesticht in hun woning aan de Burgemeester Jacobsstraat.

  Enschede

  Dinsdag 6 oktober 2020

  Politie onderzoekt gewapende overval op tankstation

  Enschede - Op dinsdag 8 september is een tankstation aan de Broekheurne-Ring overvallen.

  Enschede
  Drie overvallen in twee weken tijd, wie kent deze overvaller?

  Enschede - In amper twee weken tijd hebben in Enschede een drietal overvallen plaatsgevonden. Twee hiervan waren op tankstations.

  Enschede

  Woensdag 30 september 2020

  Palingkweker slachtoffer van inbraak

  Scheerwolde - In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli breken drie personen in bij een palingkwekerij aan de Steenwijkerdiep-Noord. Op beeld is te zien dat één persoon op de uitkijk blijft staan, terwijl de anderen naar binnen gaan. Ze openen allerlei kasten en gaan er uiteindelijk met geld en een zaklamp vandoor.

  Steenwijkerland > Scheerwolde

  Vrijdag 4 september 2020

  Man winkelt voor duizenden euro's op andermans kosten

  Enschede - Op vrijdag 1 mei heeft een onbekende man voor duizenden euro’s bij verschillende winkels in Enschede inkopen gedaan en gebruikte hierbij de bankrekening van een 57-jarige man uit Gelderland. De bankrekening van het slachtoffer werd – buiten zijn wil en medeweten - gekoppeld aan een betaalapp op de telefoon van deze man in de rode jas.

  Enschede

  Zondag 27 september 2020

  Politie zoekt dader(s) van mishandeling

  Hengelo - Twee jongemannen uit Hengelo zijn op zaterdag 22 augustus rond 04:15 uur na een avondje stappen slachtoffer geworden van mishandeling. Nadat ze enkele cafés hadden bezocht vertrokken de mannen op de fiets richting huis.

  Hengelo

  Donderdag 24 september 2020

  Wie is de man die een restaurant in Zwolle overviel?

  Zwolle - Op zaterdag 8 augustus overviel deze man iets voor 18.00 uur een restaurant aan de Belvedèrelaan in Zwolle. De gemaskerde man bedreigde het personeel met een mes en eiste geld. Medewerkers van het restaurant verweerden zich en de overvaller vluchtte zonder buit het restaurant uit over de Belvedèrelaan in de richting van het Twistvlietpad en de Winterdijkstraat.

  Zwolle

  Woensdag 23 september 2020

  Wie gooide een explosief in een woonwijk Schalkhaar?

  Schalkhaar - In de nacht van 28 juli ontplofte aan de Bakkerskamp in Schalkhaar een zwaar explosief. Een week later was het weer raak. In de nacht van 3 op 4 augustus gooide een man rond 4.00 uur een explosief onder de carport van dezelfde woning. De enorme knal zorgde voor veel schade bij deze woning, maar ook bij omliggende woningen. Gelukkig raakte er beide keren niemand gewond, maar gezien de risico’s die de dader nam middenin een woonwijk, neemt de politie de zaak erg hoog op. Lees hieronder verder voor meer informatie over de dader en de auto waarmee hij vermoedelijk kwam.

  Deventer > Schalkhaar

  Zaterdag 19 september 2020

  Politie zoekt fietsendief

  Oldenzaal - Op zondag 2 augustus is een zwarte Cortina uit de fietsenstalling bij het station in Oldenzaal gestolen. De fiets stond keurig op slot, maar toch wist iemand ermee aan de haal te gaan.

  Oldenzaal

  Donderdag 17 september 2020

  Politie zoekt herkenning van inbreker

  Dalfsen - Tijdens de afwezigheid van de bewoners brak een man op vrijdag 24 juli in bij een woning aan de Heinoseweg.

  Dalfsen

  Dinsdag 15 september 2020

  Wie weet wie deze winkeldieven zijn?

  Kampen - Op donderdag 16 juli stalen een man en een vrouw voor ruim 750 euro aan crèmes uit een parfumerie aan de Oudestaat.

  Kampen

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement