Gezochte personen in provincie Overijssel

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Overijssel of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Inbraak en diefstal laptops bij Universiteit Twente

  Enschede - Drie onbekende mannen weten zich op woensdag 6 maart 2019 toegang te verschaffen tot één van de gebouwen, de Citadel, van de Universiteit van Twente.

  Enschede
  Man rekent af in supermarkt met gestolen pas

  Kampen - Op donderdag 3 oktober 2019 mist een vrouw haar bankpas als ze boodschappen wil afrekenen in een supermarkt aan het Meeuwenplein.

  Kampen
  Man steelt iphones inclusief beveiliging

  Deventer - Een man in sportieve kleding bezoekt een elektronicawinkel aan het Boreelplein in Deventer op zondag 13 september. Het is dan iets na 13.00 uur.

  Deventer
  Fietser mishandelt scooterrijder na aanrijding

  Zwolle - Op 13 september 2019 krijgt een scooterrijder rond 09.00 uur een aanrijding met een fietser op de Van Karnebeekstraat in Zwolle.

  Zwolle
  Man doet inbraakpoging

  Deventer - Bij een huis aan de Warmboldinkstraat in Deventer probeert een man op dinsdag 27 augustus 2019 in te breken.

  Deventer

  Gisteren

  Blonde man neemt voor groot bedrag herengeuren weg

  Almelo - Een drogist aan het Eskerplein in Almelo wordt flink bestolen door een man die het vooral op herengeuren heeft voorzien.

  Almelo

  Vannacht

  Tweetal steelt duizenden euro's uit geldkistje juwelier

  Hengelo - Op dinsdag 6 augustus 2019 komt er ’s morgens een man bij een juwelier aan de Telgen in Hengelo en lijkt geïnteresseerd te zijn in de horloges.

  Hengelo
  Mannen bestelen juwelier

  Hengelo - Twee mannen komen net voor sluitingstijd een juwelier aan de Christiaan Langefeldstraat in Hengelo binnen en kijken rond.

  Hengelo

  Maandag 18 november 2019

  Man neemt snel vergeten portemonnee weg

  Zwolle - Bij een tankstation aan de Hanekamp in Zwolle komt op 12 juli 2019 een vrouw om wat geld te wisselen en wat te kopen in de shop.

  Zwolle

  Vannacht

  Man steelt afgesloten elektrische fiets in Gronausestraat

  Losser - Op vrijdag 21 juni 2019 stalt een inwoonster van Losser ´s ochtends vroeg haar elektrische fiets bij een snackbar aan de Gronausestraat.

  Losser
  Op auto met inzittende geschoten in Klooienberglaan

  Zwolle - Bent u getuige geweest van de schietpartij in de Klooienberglaan? Of weet u iets van de (uitgebrande) Renault Clio, aangetroffen aan het Harculosepad?

  Zwolle

  Gisteren

  Man breekt betaalautomaat parkeergarage open

  Zwolle - Een onbekende man probeert een betaalautomaat in een parkeergarage aan het Maagjesbolwerk in Zwolle open te breken, rond 4.45 uur, dinsdagochtend 18 juni 2019.

  Zwolle

  Dinsdag 19 november 2019

  Man steelt op z’n gemak elektrische fiets

  Oldenzaal - Een inwoonster van Oldenzaal parkeert op woensdag 21 augustus 2019 rond 18.00 uur haar elektrische fiets bij een supermarkt aan de Deken Scholtenstraat in Oldenzaal.

  Oldenzaal
  'Deurwaarder' steelt auto

  Almelo - Een inwoonster van Almelo krijgt op maandag 2 september 2019 tussen 14.00 uur en 14.20 uur een man aan de deur die zich voordoet als medewerker van een incassobureau.

  Almelo
  Mannen maken gereedschappen buit

  Willemsoord - Op 20 augustus 2019 stappen in de heel vroege ochtend drie mannen uit een auto bij een ijzerwaren- en gereedschappenhandel aan de Steenwijkerweg in Willemsoord (gemeente Steenwijkerland).

  Steenwijkerland > Stad-Steenwijk

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement