Bedrijven in provincie Overijssel

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Overijssel.

Filter Filter

Woensdag 31 mei 2023

Outlet4Home
Opgericht in Juli 2010

De onderneming Outlet4Home is gevestigd op Zandhuisweg 38 te ALBERGEN en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Woensdag 24 mei 2023

OCG Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap OCG Holding B.V. is gevestigd op De Maten 59 te Gramsbergen en is actief in de branche Financiƫle holdings.

zoadriaan
Opgericht in Mei 2023

De onderneming zoadriaan is gevestigd op Het Baken 152 te Almelo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Tabakscorner Baalderveld B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Tabakscorner Baalderveld B.V. is gevestigd op Floralaan 46 te Hardenberg en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Strive Media & Photography
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Strive Media & Photography is gevestigd op Staringstraat 262 te Hengelo en is actief in de branche Fotografie.

H.A. Hartman
Opgericht in Mei 2023

De onderneming H.A. Hartman is gevestigd op Leeuwerikstraat 17 te Goor en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

PresentatiesVL
Opgericht in April 2023

De onderneming PresentatiesVL is gevestigd op De Meent 27 te Hasselt en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

AVoortman
Opgericht in Mei 2023

De onderneming AVoortman is gevestigd op Markeloseweg 62 te RIJSSEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

WorksByCodru
Opgericht in Mei 2023

De onderneming WorksByCodru is gevestigd op Aadijk 35a te Almelo en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Enter Chefs
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Enter Chefs is gevestigd op Athanasiastraat 2b te ENTER en is actief in de branche Eventcatering.

Taalvaardig op maat
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Taalvaardig op maat is gevestigd op Prinses Ireneweg 9 te Schalkhaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Gewoon Gienepien
Opgericht in April 2023

De onderneming Gewoon Gienepien is gevestigd op Oudaenstraat 6 te Deventer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BB Arbo Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap BB Arbo Holding B.V. is gevestigd op Gerard Hollinkstraat 5 te Oldenzaal en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Cowboystore
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Cowboystore is gevestigd op Eibergsestraat 183 te Haaksbergen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

RB Bright Marketing
Opgericht in Mei 2023

De onderneming RB Bright Marketing is gevestigd op Berendinastraat 8 te Hengelo en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent