Garagebedrijven in Almere

Zoek je een garagebedrijf in Almere? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Almere.

Filter Filter

Dinsdag 8 november 2016

Auto Service Carson
Opgericht in Oktober 2015

De vennootschap onder firma Auto Service Carson is gevestigd op Zandzuigerstraat 42 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 20 juni 2016

Broekhuis Almere B.V.
Opgericht in Mei 2016

De besloten vennootschap Broekhuis Almere B.V. is gevestigd op De Strubbenweg 13 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Autobedrijf Van Voorden Almere B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Voorden Almere B.V. is gevestigd op Palmpolstraat 2 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

AutoBrockhoff Almere B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap AutoBrockhoff Almere B.V. is gevestigd op Palmpolstraat 6 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Freeroad 1 B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Freeroad 1 B.V. is gevestigd op Zandzuigerstraat 6 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Motoport Almere B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Motoport Almere B.V. is gevestigd op Randstad 22 2241 te Almere en is actief in de branche garagebedrijven.

Stijvers Auto's B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Stijvers Auto's B.V. is gevestigd op Draaibrugweg 17 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Mulder
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Mulder is gevestigd op Markerkant 10 1 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jonas Automobile
Opgericht in April 2013

De onderneming Jonas Automobile is gevestigd op Molengatpad 24 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage AnV
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage AnV is gevestigd op Zandzuigerstraat 42 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf German
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf German is gevestigd op Siennastraat 201 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autogarage Haroen
Opgericht in April 2013

De onderneming Autogarage Haroen is gevestigd op Markerkant 12 23 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

E.M. Cars Almere
Opgericht in April 2013

De onderneming E.M. Cars Almere is gevestigd op Markerkant 14 1440 te Almere en is actief in de branche garagebedrijven.

L. van Asperen In- en Verkoop Auto´s
Opgericht in April 2013

De onderneming L. van Asperen In- en Verkoop Auto´s is gevestigd op Achterwerf 101 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

ROC|Cars B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap ROC|Cars B.V. is gevestigd op Straat van Florida 1 te Almere en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent