Slagers en poeliers in Súdwest-Fryslân

Zoek je een slager of poelier in Súdwest-Fryslân? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Súdwest-Fryslân.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Y. de Boer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Y. de Boer is gevestigd op Jongemastraat 35 te Bolsward en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

De Boers Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming De Boers Slagerij is gevestigd op Hoofdstraat 14 te Koudum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Wierda's Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Wierda's Slagerij is gevestigd op Harinxmastrjitte 61 te Heeg en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Thijs van der Meer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Thijs van der Meer is gevestigd op Merk 14 te Workum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van der Heide
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van der Heide is gevestigd op Kruizebroederstraat 79 te Sneek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij De Jager
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij De Jager is gevestigd op H.S.Reinardastrjitte 21 te Oppenhuizen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Anema V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Anema V.O.F. is gevestigd op Heeremastraat 10 te Bolsward en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Paul's Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Paul's Slagerij is gevestigd op Johan Willem Frisostraat 25 te Sneek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Blom's Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Blom's Slagerij is gevestigd op Noard 115 te Workum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij J.D.A. Langbroek
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij J.D.A. Langbroek is gevestigd op Burensteeg 5 te Hindeloopen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Sneekerpoort B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Keurslagerij Sneekerpoort B.V. is gevestigd op Scharnestraat 6 te Sneek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Schram
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Schram is gevestigd op Voorstraat 29-31 te Stavoren en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij L. Rinia
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij L. Rinia is gevestigd op Koaldyk 11 te Heeg en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij J.D. Tichelaar
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij J.D. Tichelaar is gevestigd op Nauwe Noorderhorne 15 te Sneek en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent