Gezochte personen in provincie Noord-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Dodelijk schietincident Krugerplein

  Amsterdam - In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november 2020 vond op het Krugerplein in Amsterdam-Oost een schietincident plaats. De 30-jarige Amanuel Sambo kwam hierbij om het leven. In het onderzoek naar zijn dood werden eerder al vier verdachten aangehouden. Toch zijn nog niet alle opsporingsvragen beantwoord en de recherche zoekt daarom dringend naar (meer) getuigen.

  Amsterdam
  Bedreiging en vernieling in drogist Van Woustraat

  Amsterdam - Woensdagochtend 4 augustus 2021 heeft een nog onbekende jongen in een drogist aan de Van Woustraat een andere klant bedreigd en daarna een vernieling gepleegd. Gezien zijn mogelijk minderjarige leeftijd krijgt hij twee weken de tijd om zich bij de politie te melden voordat er herkenbare beelden van hem getoond worden.

  Amsterdam
  Diefstal tas in horecagelegenheid Bellamyplein

  Amsterdam - Zondagavond 8 augustus 2021 wordt in een horecagelegenheid aan het Bellamyplein de handtas van een 33-jarige vrouw gestolen. Op beeld is duidelijk te zien hoe een nog onbekende man de tas op zeer brutale wijze buit weet te maken.

  Amsterdam
  Man gezocht voor poging overval

  Zaandam - Op woensdag 27 oktober 2021 omstreeks 19.20 uur vond een poging overval plaats op een casino in winkelcentrum Rozenhof aan de Zilverpadsteeg.

  Zaanstad
  Beschieting bedrijfspand Johan van Hasseltweg

  Amsterdam - In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juni 2021 wordt op de Johan van Hasseltweg een bedrijfspand beschoten. Naar aanleiding van het schietincident is het bedrijfspand op last van de burgemeester gesloten. Er zijn beelden van een verdachte vlak voor en na de beschieting, de politie wil graag weten wie deze man is.

  Amsterdam

  Vrijdag 26 november 2021

  Straatroof Sarphatipark

  Amsterdam - Zaterdagavond 26 juni 2021 wordt een 17-jarige meisje in het Sarphatipark door drie jongens van haar telefoon beroofd. De politie heeft duidelijke beelden van twee verdachten en van één van deze twee is de identiteit inmiddels bekend. Omdat de andere vastgelegde verdachte mogelijk minderjarig is, worden zijn beelden eerst onherkenbaar met het publiek gedeeld. Meldt hij zichzelf niet binnen twee weken bij de politie en/of wordt hij ook niet alsnog door anderen herkend, dan gaan de herkenbare beelden naar buiten.

  Amsterdam

  Gisteren

  Overval fastfoodrestaurant in Amsterdam-West

  Amsterdam - In de avond van zaterdag 10 april 2021 overvallen twee nog onbekende personen een fastfoodrestaurant op de Admiraal Helfichstraat in Amsterdam-West. De politie deelt beelden van dit incident, in de hoop dat er mensen zijn die de twee verdachten kennen of herkennen.

  Amsterdam
  Drie verdachten pinnen met gestolen bankpas

  Amsterdam - Dinsdagmiddag 15 december is een 85-jarige man uit Amsterdam Zuid het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Hierbij is zijn bankpas gestolen. Met die gestolen bankpas is vervolgens op dezelfde dag gepind in Amstelveen en Rotterdam. De politie toont beelden van deze drie pinnende verdachten, in de hoop dat iemand ze kent of herkent.

  Amsterdam
  Bankpasfraudeur slaat toe in Hilversum

  Hilversum - Op maandagavond 09 augustus krijgt een 70-jarige man uit Hilversum een mailtje dat er een pakketje voor hem onderweg is, maar dat hij eerst de bezorgkosten van 67 cent moet betalen. Er is daarvoor een linkje in het mailtje bijgevoegd. Hij klikt op het linkje, komt op de site van het bezorgingsbedrijf, vult zijn bankgegevens in en betaalt de 67 cent. De volgende avond, dinsdag 10 augustus, krijgt de Hilversummer rond half acht een telefoontje van een man die zegt van zijn bank te zijn en noemt ook de juiste naam van zijn bank. Deze persoon vertelt hem hoe hij zijn 'geld moet veilig stellen'. Even later wordt zijn pinpas opgehaald door een man die zich voordoet als een PostNL-medewerker. De man weet duizenden euro's van de bankrekening te stelen.

  Hilversum

  Donderdag 25 november 2021

  Wie herkent deze winkeldieven?

  Schagen - Op woensdag 21 juli stelen twee mannen diverse producten met een waarde van honderden euro’s uit de Kruidvat in Schagen. De winkeldieven zijn vastgelegd op camerabeeld. Wie herkent de mannen?

  Schagen
  Diefstal uit woning Vondelstraat

  Amsterdam - Op de vroege ochtend van zondag 27 juni 2021 heeft een nog onbekende man ingebroken bij een appartement aan de Vondelstraat en vervolgens verschillende goederen gestolen. De politie deelt camerabeelden van een verdachte in de hoop zijn identiteit te achterhalen.

  Amsterdam

  Woensdag 24 november 2021

  Gewelddadige straatroof Paul van Vlissingenstraat

  Amsterdam - Zondag 21 juni wordt kort na middernacht op de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam-Oost een 24-jarige man uit Frankrijk op gewelddadige wijze van zijn luxe persoonlijke bezittingen beroofd. Twee verdachten staan duidelijk op beeld.

  Amsterdam

  Donderdag 11 november 2021

  Mishandeling station Nieuw-Vennep; herkenning gezocht

  Nieuw-Vennep - Op dinsdag 15 juni raakte een 45-jarige man gewond na een mishandeling door een jongeman op het NS-station in Nieuw-Vennep. De verdachte is niet alleen. De jongeman met wie hij het station op loopt, staat erbij en kijkt ernaar maar gebruikt zelf geen geweld. De twee zijn vastgelegd op camera.

  Haarlemmermeer > Nieuw-Vennep
  Babbeltruc en bankpasfraude Badhoevedorp

  Badhoevedorp - Op dinsdag 7 september is een 90-jarige vrouw uit Badhoevedorp het slachtoffer geworden van een babbeltruc en bankpasfraude. In totaal werd voor ruim 6000 euro buitgemaakt.

  Haarlemmermeer > Badhoevedorp

  Woensdag 3 november 2021

  Herkenning brandstichter gevraagd

  Hoorn - Op woensdagavond 27 januari 2021 is een bedrijfswagen die geparkeerd stond aan de Grutto in Hoorn in brand gestoken. De recherche doet onderzoek naar deze brandstichting en heeft nieuwe beelden van de man die verantwoordelijk is voor de autobrand. Eerder werden er ook al beelden door de politie vertoond. Wie herkent deze brandstichter?

  Hoorn

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement