Gezochte personen in provincie Noord-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Muzikant stéélt en pint mét bankpas

  Hilversum - Uit een kleedkamer van een gebouw met studio's aan de Heuvellaan in Hilversum is een portemonnee met daarin een bankpas gestolen. Na de diefstal is er twee keer met die bankpas gepind. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Hij is hoogstwaarschijnlijk muzikant. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Hilversum
  Diefstal ván gevolgd door pinnen mét bankpas

  Hilversum - Als een bejaarde vrouw uit Hilversum in het centrum van haar woonplaats gaat winkelen, ziet een dief kans haar portemonnee met daarin haar bankpas uit haar tasje te stelen. Een vrouw neemt daarna met de gestolen bankpas geld op. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Hilversum
  Straatroof Halfweg

  Halfweg - Een 17-jarige jongen is donderdagavond 2 mei 2019 het slachtoffer geworden van een straatroof nabij het viaduct op de Teding van Berkhoutstraat.

  Haarlemmerliede en Spaarnwoude » Wijk 00
  Overval Scapino IJmuiden

  IJmuiden - Op donderdag 28 maart 2019 werd een kledingwinkel aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden overvallen.

  Velsen

  Dinsdag 7 mei 2019

  Getuigenoproep woningoverval

  Purmerend - Op donderdag 21 februari werd een 60-jarige vrouw het slachtoffer van een woningoverval aan de Slaperdijk. Dit gebeurde rond 11.00 uur.

  Purmerend

  Maandag 6 mei 2019

  15.000 euro beloning in schietincident Australiehavenweg

  Amsterdam - De recherche doet nog altijd onderzoek naar een schietincident op dinsdag 17 februari 2015. Een destijds 35-jarige man werd aan de Australiëhavenweg beschoten. Door de Hoofdofficier van Justitie is een beloning uitgeloofd van 15.000 euro.

  Amsterdam

  Dinsdag 30 april 2019

  Overval woning Loenermark

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval die op dinsdag 18 december heeft plaatsgevonden aan de Loenermark.

  Amsterdam

  Maandag 29 april 2019

  Verdachte situatie Haarlem

  Haarlem - De politie zoekt getuigen en/of informatie in verband met een verdachte situatie in de Fabriciusstraat in Haarlem op donderdag 4 april.

  Haarlem
  Woninginbraak Beverwijk

  Beverwijk - Op donderdag 14 februari werd er tussen 15.30 en 15.45 uur ingebroken in een woning aan de Vondellaan in Beverwijk.

  Beverwijk

  Donderdag 25 april 2019

  Woninginbraak Heemstede

  Heemstede - Op woensdag 6 maart werd er ingebroken in een woning gelegen aan de Leidsevaartweg in Heemstede. Er was die dag niemand thuis en er is een raam kapot gemaakt om binnen te komen. Er zijn verschillende goederen weggenomen, waaronder een laptop, schoenen en andere persoonlijke eigendommen.

  Heemstede

  Donderdag 18 april 2019

  Romp van vrouw in koffer

  Amsterdam - De recherche is bezig met een uitgebreid onderzoek na de vondst van menselijke resten in een koffer aan de Zuider IJdijk.

  Amsterdam

  Donderdag 11 april 2019

  Vuurwerkbom explodeert onder auto

  Loosdrecht - Een man legt een vuurwerkbom onder een auto aan de Moerbeilaan in Loosdrecht. De explosie is zo heftig dat brokstukken tot dertien meter verderop worden weggeblazen. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Wijdemeren » Loosdrecht » Oud-Loosdrecht

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?