Gezochte personen in provincie Noord-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Schietincident wasstraat Duivendrecht

  Duivendrecht - Op maandagmiddag 18 november 2019 vindt bij een wasstraat in Duivendrecht een poging beroving plaats. Hierbij wordt het slachtoffer beschoten. In het onderzoek naar dit incident is al een 18-jarige man uit Amsterdam aangehouden. Over een andere verdachte ontvangt de politie graag informatie.

  Ouder-Amstel > Wijk 00 > Duivendrecht
  Kunstwerk gestolen uit museum Laren

  Laren - In de nacht van zondag 29 op maandag 30 maart is een schilderij gestolen uit het museum Singer in Laren. Er is rond 03.15 uur ingebroken en daarbij is één schilderij, ‘Lentetuin, de pastorietuin te Nuenen in het voorjaar’(1884) van Vincent van Gogh gestolen.

  Laren > Laren
  Gewapende overval avondwinkel Nieuwe Maanstraat

  Amsterdam - Zaterdagavond 8 juni 2019 hebben twee jongens een avondwinkel aan de Nieuwe Maanstraat in Amsterdam-Noord overvallen. Er zijn beelden van de overal en de politie zoekt twee verdachten.

  Amsterdam
  Mishandeling op straat voor cafe aan het Spaarne

  Haarlem - Op zaterdag 1 februari rond 03.45 uur vond een mishandeling plaats voor de deur van een café aan het Spaarne. Vier jongens sloegen en schopten een 18-jarige jongeman uit Haarlem en gingen er daarna vandoor. Het slachtoffer hield letsel aan zijn hoofd over door de mishandeling.

  Haarlem
  Diefstal pinpas en pinnen met gestolen pas

  Hilversum - Nadat een vrouw op 12 december 2019 boodschappen heeft gedaan in een supermarkt aan de Kapittelweg in Hilversum, komt ze er thuis achter dat haar pinpas is verdwenen.

  Hilversum

  Maandag 9 maart 2020

  Schending van de eerbaarheid en aanranding in trein

  Amsterdam - De politie deed een dringende oproep aan een jongen, die ervan wordt verdacht in de trein zijn geslachtsdeel aan een vrouw te hebben laten zien en haar op haar kont te hebben geslagen, om zich zo snel mogelijk bij de politie te melden. Hij had één de week de tijd gekregen om dit te doen, voordat herkenbare beelden van hem verspreid zouden worden. Dat heeft hij niet gedaan. Vandaar dat de verdachte nu herkenbaar wordt getoond.

  Amsterdam

  Vrijdag 28 februari 2020

  Schietincident De Grote Wielen Amstelveen

  Amstelveen - De recherche doet sinds zaterdag 16 maart uitgebreid onderzoek naar een schietincident waarbij een 55-jarige man en zijn 17-jarige dochter lichtgewond zijn geraakt.

  Amstelveen

  Donderdag 26 maart 2020

  Getuigenoproep steekincident

  Beverwijk - De politie is op zoek naar getuigen van een ruzie waarbij een 28-jarige man ernstig gewond raakte.

  Beverwijk

  Woensdag 25 maart 2020

  Overval restaurant

  Haarlem - Dinsdagavond is even voor 21:30 uur een restaurant aan de Prins Bernardlaan door twee mannen overvallen. Hierbij is een wapen gebruikt. Niemand raakte bij de overval gewond. De twee daders gingen te voet ervandoor in de richting van de A.C. Krusemanstraat. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

  Haarlem

  Dinsdag 24 maart 2020

  Vrouw (91) slachtoffer babbeltruc Langswater

  Amsterdam - Een 91-jarige vrouw is maandag 29 juli 2019 slachtoffer geworden van een babbeltruc. Met haar gestolen bankpas is 1500 euro gepind. De recherche onderzoekt deze zaak en heeft beelden van de twee vrouwelijke verdachten op het moment dat ze het gebouw aan Langswater betreden, op het moment dat ze in de lift staan en wanneer ze pinnen bij de geldautomaat.

  Amsterdam

  Maandag 23 maart 2020

  Beroving bejaarde vrouw

  Zaandijk - De recherche doet onderzoek naar een laffe beroving die zaterdagavond 22 februari plaatsvond op de Lagendijk. Een 73-jarige vrouw uit Zaandam fietste over de Lagendijk vanuit Wormerveer in de richting van Zaandijk, toen zij ter hoogte van nummer 82 en 84 beroofd door twee jongens op een scooter.

  Zaanstad

  Donderdag 12 maart 2020

  Vrouw aangevallen in Beverwijk

  Beverwijk - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een 38-jarige vrouw. De vrouw fietste in de nacht van vrijdag 14  op zaterdag 15 februari over de Grote Houtweg toen zij door een onbekende man van achteren werd aangevallen. Dit gebeurde rond 04:50 uur in de buurt van de Numanstraat en het Hilbersplein.

  Beverwijk

  Dinsdag 3 maart 2020

  Incidenten Hoorn

  Hoorn - Op dinsdag 4 februari heeft een aantal incidenten plaatsgevonden in Hoorn. De politie is op zoek naar getuigen.

  Hoorn

  Vrijdag 21 februari 2020

  Beroving bejaarde vrouw

  Hoorn - Op vrijdag 24 januari heeft er rond 16.50 uur een beroving plaatsgevonden in het winkelcentrum de Huesmolen ter hoogte van de bibliotheek in Hoorn.

  Hoorn

  Dinsdag 4 februari 2020

  Straatroof oprit huis Hilversum

  Hilversum - Een vrouw in Hilversum komt thuis bij de Schuttersweg nadat zij boodschappen heeft gedaan en wordt op haar eigen oprit overvallen door een onbekende man. Hij eist haar portemonnee, maar de vrouw staat hem niet zomaar af. Na een korte worsteling weet de dader de portemonnee toch te bemachtigen en hij vlucht in de richting van de Jonkerweg. Daar stapt hij in een donkerkleurige Volkswagen Golf of Polo. De beroving vond plaats op 28 oktober rond 19.30.

  Hilversum

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement