Gezochte personen in provincie Noord-Holland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Holland of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Moord op advocaat Derk Wiersum

  Amsterdam - Op woensdagochtend 18 september 2019 is de 44-jarige advocaat Derk Wiersum doodgeschoten bij zijn woning aan de Imstenrade in Amsterdam Buitenveldert. Sindsdien wordt er zeer uitgebreid onderzoek gedaan om te achterhalen wie verantwoordelijk zijn voor deze moord.

  Amsterdam
  Straatroof nabij Centraal Station

  Amsterdam - De recherche is op zoek naar een man die verdacht wordt van het plegen van een straatroof in de nacht van zondag 4 op 5 augustus 2019. Het slachtoffer is door de verdachte in de gracht gegooid en hulpeloos achtergelaten.

  Amsterdam

  Donderdag 14 november 2019

  Diefstal pizzeria

  Heemskerk - Op maandagavond 28 oktober heeft er een diefstal plaatsgevonden in een filiaal van New York Pizza in de Maerten van Heemskerckstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

  Heemskerk

  Woensdag 13 november 2019

  Dodelijk schietincident Jacob Krausstraat

  Amsterdam - In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober vond op de Jacob Krausstraat in Amsterdam-West een schietincident plaats. Hierbij raakte de 29-jarige Brennan Dalfour in eerste instantie zwaargewond, hij overleed nog diezelfde nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de dood van Brennan en vraagt daarbij de hulp van het publiek.

  Amsterdam

  Maandag 4 november 2019

  Plofkraak Haarlemmermeerstraat

  Amsterdam - In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 oktober heeft op de Haarlemmermeerstraat in Amsterdam-Zuid een plofkraak plaatsgevonden op een geldautomaat. De politie doet uitgebreid onderzoek naar deze plofkraak en zoekt twee verdachten én (specifieke) getuigen.

  Amsterdam

  Donderdag 31 oktober 2019

  Brandstichting Gravestein

  Amsterdam - Op 3 juni 2019 gooide iemand een brandende molotovcocktail door een raam naar binnen bij een woning aan de Gravestein in Amsterdam-Zuidoost.

  Amsterdam

  Dinsdag 29 oktober 2019

  Wie is deze rennende straatrover?

  Diemen - De politie is op zoek naar een straatrover die al aan het rennen is voordat hij de beroving pleegt.

  Diemen
  Kluisdieven met plank voor hun hoofd (Inbraak woning)

  Diemen - De politie zoekt een paar doorgewinterde inbrekers die op zaterdag 3 augustus toesloegen op het Karwijzaaderf in Diemen. Twee mannen wisten bij een woning in te breken en daar een kluis met waardevolle inhoud (geld en sieraden) buit te maken. De dieven sloegen toe terwijl de bewakingscamera’s draaiden en ondanks dat ze die in een andere richting duwden kwamen ze toch herkenbaar in beeld.

  Diemen

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Revolver en pinpassen gestolen uit woning in Blaricum

  Blaricum - Op vrijdagavond 21 juni wordt ingebroken in een woning aan de Elbertsveen in Blaricum. Daarbij worden onder andere een Smith & Wesson .22 revolver, munitie en enkele bankpassen gestolen. Met één van die passen wordt rond elf uur die avond gepind bij een geldautomaat in Amersfoort. De man is goed vermomd. Wel valt op dat hij een lichtgrijze jas aan heeft die flink vervilt is.

  Blaricum > Blaricum

  Maandag 21 oktober 2019

  Bankpasfraude met onderschepte bankpassen en pincodes

  IJmond - Tussen 4 februari en 26 april 2019 zijn meerdere mensen uit de IJmond slachtoffer geworden van bankpasfraude. De benadeelden hebben allen een nieuwe bankpas en pincode aangevraagd bij de ABN AMRO .

  Heemskerk > Heemskerkerduin en Noorddorp > Business park Ijmond

  Donderdag 17 oktober 2019

  Woninginbraak Middenmeer

  Middenmeer - Op donderdag 9 mei heeft er tussen 11.15 en11.30 uur op de Professor Ter Veenweg een inbraak plaatsgevonden. Toen de bewoonster terug bij de woning kwam zag zij dat de achterdeur was geforceerd en de woning was doorzocht en dat er sieraden waren weggenomen.

  Amsterdam > Middenmeer

  Dinsdag 8 oktober 2019

  Schietincident Haarlem

  Haarlem - De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar het schietincident dat in de nacht van zondag op maandag 23 september plaatsvond. Bij de meldkamer van politie kwam die nacht rond 01:45 uur de melding binnen dat er knallen waren gehoord en dat er iemand zou zijn weggerend.

  Haarlem

  Donderdag 3 oktober 2019

  Overval koerier Kamperfoelieweg

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar de overval op een koerier op dinsdag 11 juni 2019, even na 17.00 uur op de Kamperfoelieweg.

  Amsterdam
  Woningoverval Tondenpad

  Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een woningoverval aan het Tondenpad in Amsterdam. Er zijn camerabeelden van de verdachten.

  Amsterdam
  Dodelijk schietincident Langbroekdreef

  Amsterdam - Woensdagavond 18 september 2019 vond op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost een schietincident plaats. De 32-jarige Kelvin Maynard raakte hierbij zwaargewond en overleed ter plaatse. De recherche doet uitgebreid onderzoek naar dit dodelijk schietincident en spreekt graag met getuigen.

  Amsterdam

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement