Gezochte personen in provincie Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Rellen Utrecht Kanaleneiland

  UTRECHT - De afgelopen weken waren de Utrechtse wijken Overvecht, Ondiep en Kanaleneiland het toneel van rellen. De daders zijn gefilmd door het gemeentelijk cameratoezicht en de politie.

  Utrecht

  Donderdag 10 september 2020

  Gewapende overval op tankstation

  Utrecht - Op zondagavond 12 juli tegen 22.50 uur pleegt een geheel in het donker geklede jongeman een gewapende overval op het BP-tankstation aan het Herculesplein in Utrecht. Hij bedreigt de medewerker met een groot mes. De medewerker stopt het geld in een wit plastic tasje van de BP, daarna gaat de overvaller er met zijn buit te voet vandoor.

  Utrecht
  Gewapende overval op winkel Utrecht

  Utrecht - Op zaterdag 11 juli rond 14.45 uur overvalt een jongeman de winkel Tabac & Gifts aan de Zamenhofdreef in Utrecht. Hij bedreigt de eigenaar met een steekwapen. Die vlucht de winkel uit, waarna de overvaller nog probeert de kassa te openen. Dat lukt niet. Hij rent de winkel uit, springt op zijn fiets en gaat er zonder buit vandoor.

  Utrecht

  Donderdag 3 september 2020

  Diefstal uit tandartspraktijk IJsselstein

  IJsselstein - Op maandagavond 6 juli rond kwart over zes loopt een man een tandartsenpraktijk in IJsselstein binnen. Even later steelt hij daar een fotocamera met toebehoren.

  IJsselstein > IJsselstein

  Vrijdag 12 juni 2020

  Getuigen en mogelijke medeplichtigen moord/doodslag gezocht

  Cothen - Op donderdagochtend 26 maart wordt een 50-jarige man uit Cothen op de Ossenwaard in Cothen doodgeschoten. Een half uur later wordt er een verdachte aangehouden. Hij bekent het slachtoffer te hebben neergeschoten, maar de recherche vermoedt dat er meer personen bij het plannen of voorbereiden van de moord/doodslag zijn betrokken.

  Wijk bij Duurstede > Cothen

  Donderdag 4 juni 2020

  Cold case gewapende overval juwelier Montfoort

  Montfoort - In mei 2013 werd een juwelier aan de Hofstraat slachtoffer van een gewelddadige overval. De juwelier liep ernstig, blijvend letsel op. De zaak bleef helaas onopgelost. Tot vandaag. Dankzij nieuwe informatie werd de zaak heropend. Woensdag 6 mei 2020 heeft de politie een 29-jarige man aangehouden.

  Montfoort
  Dodelijk ongeval Spinozaweg Utrecht

  Hengeveld - Aan de Spinozaweg in Utrecht is zondagavond 26 april iets na 20.00 uur een voetganger aangereden door een automobilist. De 30-jarige voetganger uit Utrecht, die bij een kruising de weg overstak, overleefde het ongeval niet. De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. Later op de avond kon één verdachte worden aangehouden. De politie zoekt nog naar een tweede persoon en vraagt getuigen zich te melden. In het bijzonder wil de politie weten of mensen de auto in de uren vóór het ongeval hebben gezien of dat de auto mogelijk is vastgelegd op beelden.

  Utrecht > Noordoost > Zeeheldenbuurt, Hengeveldstraat en omgeving

  Vrijdag 29 mei 2020

  Man blind geslagen tijdens mishandeling

  Utrecht - Als het slachtoffer aan het basketballen is wordt hij mishandeld door een groepje jongens. Hij raakt aan één oog blijvend blind. De daders zijn nog spoorloos. De jongens uit het groepje zijn allemaal tussen de 16 en 20 jaar. Zes van hen zijn lichtgetint en twee zijn blank. De straatrover met de taser is lichtgetint en had pukkels in zijn gezicht. De jongen die hem uitdaagde om te vechten is lichtgetint en mager. Twee van de verdachten zijn opvallend dik, dat is één van de lichtgetinte jongens en één van de blanke jongens. De blanke jongen heeft bruin haar, een dik gezicht en droeg een blauwe jas of bodywarmer.

  Utrecht

  Donderdag 28 mei 2020

  Overval op snackbar Veenendaal

  Veenendaal - Op donderdagavond 6 februari wordt een snackbar aan de Valleistraat in Veenendaal overvallen. Een overvaller komt met een groot mes de zaak binnen en eist geld. De eigenaresse vlucht echter een halletje in en trekt de deur dicht. De overvaller vlucht dan zonder buit.

  Veenendaal

  Dinsdag 19 mei 2020

  Phishing bij bejaarde vrouw uit Doorn

  Doorn - Een bejaarde vrouw uit Doorn wordt door middel van Phishing afhandig gemaakt van haar gegevens. Criminelen vragen vervolgens op haar naam een pinpas aan en doen daarmee aankopen voor meer dan 18.000 euro.

  Utrechtse Heuvelrug > Doorn
  Vuurwerkbom Utrecht

  Utrecht - Een aantal dagen na oud en nieuw wordt er vuurwerk in de brievenbus gestoken van een huis aan de Katherijn van Leemputdreef in Utrecht. De ontploffing richt schade toe aan het huis en zorgt voor een zeer onveilig gevoel bij de bewoners. De camera bij de voordeur heeft vastgelegd wat er gebeurd is.

  Utrecht
  Afkijken pincode en zakkenrollen Maarssen

  Maarssen - Terwijl een bejaarde vrouw op vrijdag 13 december geld pint bij een geldautomaat in de Albert Heijn aan de Dr. Plesmanlaan in Maarssen, kijkt een man haar pincode af. Even later weet hij met een babbeltruc met een wegenkaart haar bankpas uit haar portemonnee, die in haar tas zit, te stelen. Dan pint hij voor bijna 1200 euro.

  Stichtse Vecht > Maarssen

  Dinsdag 5 mei 2020

  Met geweld van fiets beroofd

  Amersfoort - In de vroege ochtend van zaterdag 8 februari fietst een 18-jarige jongeman uit Amersfoort vanuit de richting van de Bloemendalsestraat in de richting van de Meridiaantunnel. Net voor de tunnel lopen er drie jongemannen met één fiets.

  Amersfoort

  Maandag 4 mei 2020

  IC-verpleegkundige op straat bespuugd Zeist

  Zeist - Een verpleegkundige is in haar vrije tijd op straat bespuugd vanuit een groep van6 jongens. Ze werkt in het ziekenhuis met COVID-patiënten en kan niet begrijpen dat mensen zoiets kunnen doen.

  Zeist

  Dinsdag 14 april 2020

  Overval op Aldi Utrecht

  Utrecht - Op zondag 1 december wordt de Aldi aan de Euterpedreef in Utrecht overvallen door 3 jonge verdachten. Terwijl de één een medewerker afleidt, verstopt de rest zich in het magazijn. Na sluitingstijd komen ze tevoorschijn en overvallen ze de medewerkers met een vuurwapen.

  Utrecht
  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement