Gezochte personen in provincie Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Verdachten besmeuren trein, conducteur mishandeld

  Amersfoort - Op vrijdagavond 12 juni rond 22.40 uur betrapt een conducteur op station Vathorst in Amersfoort zeven graffitispuiters op het perron, die zijn trein met verf bespuiten.

  Amersfoort
  Pinnen met gestolen pas Amersfoort

  Amersfoort - Op woensdag 04 november staat een 75-jarige vrouw uit Amersfoort in een boekenwinkel aan de Langestraat in Amersfoort bij een stelling boeken te kijken. Plotseling voelt zij een stoot bij haar tas, maar als zij kijkt, ziet zij niemand. Even later wil zij bij de kassa afrekenen, ziet dat haar tas openstaat en dat haar portemonnee is gestolen. Nog voordat zij de bankpas kan laten blokkeren, wordt er al meerdere keren met de pas bij twee geldautomaten in Amersfoort voor bijna 1000 euro gepind. Hierbij komen twee vrouwen in beeld, die allebei met de gestolen bankpas pinnen. Het is onbekend hoe zij aan de pincode zijn gekomen.

  Amersfoort
  Gestolen gereedschap IJsselstein

  IJsselstein - Op vrijdagochtend 21 augustus wordt ontdekt dat er is ingebroken bij een pand aan het Hitteschild in IJsselstein en dat daar gereedschap is gestolen. Het pand is voorzien van meerdere bewakingscamera’s en daarop is te zien dat de inbraak aan het eind van donderdagavond 20 augustus heeft plaatsgevonden. Er komen zes inbrekers in beeld, van vier weten wij al wie het zijn, maar van de andere twee nog niet.

  IJsselstein > IJsselstein
  Wapenvondst park Transwijk

  UTRECHT - De recherche van de politie Midden-Nederland komt graag in contact met mensen die in het Utrechtse park Transwijk verdachte zaken hebben gezien. Afgelopen donderdag, 7 januari, werd in een kuil in de grond een verzameling wapens gevonden. Mogelijk hebben mensen gezien dat de wapens daar zijn achtergelaten.

  Utrecht
  Diefstal bankpas en pinnen door opvallend net geklede man

  Amersfoort - Twee dagen nadat ze boodschappen heeft gedaan, komt een vrouw uit Amersfoort er achter dat haar bankpas is verdwenen. Er blijkt met de pas op meerdere momenten geld op te zijn genomen aan de stadsring in Amersfoort. Op de beelden van de geldautomaat is een man te zien, die haar na haar boodschappen een poosje achtervolgde.

  Amersfoort
  Inbreker spuit met pepperspray

  Woerden - Twee vrouwen proberen op donderdagavond 22 oktober in te breken bij een appartement aan de La Fontainelaan in Woerden. Als de bewoner de deur opendoet en een van de vrouwen vastpakt, spuit de ander met pepperspray in zijn richting. Later blijkt dat de vrouwen eerder die middag zich ook bij andere appartementen verdacht gedroegen. Daar zijn de verdachten gefilmd met een cameradeurbel.

  Woerden

  Dinsdag 12 januari 2021

  Insluiping en pinnen met gestolen pas Utrecht

  Utrecht - Bij een insluiping in een woning en later bij een bedrijf, beide in Utrecht wordt een bankpas gestolen. Later wordt met de pas geld opgenomen en contactloos betaald.

  Utrecht
  Rellen Utrecht Kanaleneiland

  UTRECHT - De afgelopen weken waren de Utrechtse wijken Overvecht, Ondiep en Kanaleneiland het toneel van rellen. De daders zijn gefilmd door het gemeentelijk cameratoezicht en de politie.

  Utrecht

  Donderdag 10 december 2020

  Vrouw wordt uit het niets mishandeld

  Utrecht - Op dinsdag 04 augustus fiets een 26-jarige vrouw uit Utrecht rond 07.40 uur over de Nobelstraat in Utrecht in de richting van de Nachtegaalstraat. Zij ziet dat haar een man op een fiets tegemoet komt. Als de man haar passeert, remt hij iets af en slaat de vrouw zonder enige aanleiding vol in het gezicht. Zij schrikt enorm, voelt pijn in haar gezicht en heeft twee tanden door haar lip. Ook valt haar zonnebril op de grond. Zij schiet de stoep op en weet overeind te blijven. Zonder om te kijken, fietst de man door in de richting van het centrum. Op dinsdagochtend 7 juli vond een soortgelijk incident plaats. Die dinsdagochtend loopt een 13-jarig meisje met haar moeder over het trottoir van het Janskerkhof. Hen komt een man tegemoet lopen, die uit het niets het meisje een harde elleboogstoot in haar buik geeft. Zij voelt direct een stekende pijn. De man loopt door naar de bushalte ter hoogte van Janskerkhof 11. Gezien de overeenkomsten tussen beide zaken, gaat het mogelijk om dezelfde verdachte, maar dat is niet zeker. Opvallend is de nabijheid van beide locaties, de agressiviteit uit het niets en overeenkomsten in het signalement.

  Utrecht

  Woensdag 6 januari 2021

  Vuurwerk door brievenbus Achterberg

  Achterberg - In de nacht van zaterdag 7 op zondag 08 november wordt rond 02.05 uur een zwaar stuk vuurwerk door de brievenbus van een woning aan De Weide in Achterberg (Rhenen) gegooid. De bewoners schrikken en denken dat de CV-ketel of de meterkast is ontploft. De woning loopt zware schade op, de bewoonster verwondt haar voet aan de glasscherven en haar zoon loopt een verwonding aan zijn knie op. Een paar dagen later, in de nacht van vrijdag 13 november op zaterdag 14 november rond 03.00 uur, wordt weer bij een woning aan De Weide zwaar vuurwerk een andere woning in gegooid. De schade aan het huis is flink, maar wonder boven wonder raakt er niemand gewond. De bewoners van beide woningen hebben geen idee wie het op hen gemunt heeft en waarom. Of de explosies in Achterberg zijn veroorzaakt door dezelfde dader(s), is onbekend. De politie sluit dat niet uit.

  Rhenen > Achterberg

  Donderdag 10 december 2020

  Man steelt dure smartphone

  Utrecht - Op dinsdag 3 maart gaat een vrouw naar een elektronicawinkel in het centrum van Utrecht en koopt daar een smartphone van 1300 euro. Eenmaal thuis komt ze voor een vervelende verrassing te staan. In het doosje zit helemaal geen telefoon. Ze gaat terug naar de elektronicawinkel en doet haar verhaal. De beveiliging stelt een onderzoek in en ontdekt wat er is gebeurd: de telefoon is een kleine week eerder gestolen aan de kassa.

  Utrecht
  Voetbalsupporters roepen discriminerende en bedreigende teksten

  Utrecht - Op woensdagavond 4 maart worden bij de aankomst van de Ajax-selectie bij stadion Galgenwaard in Utrecht door voetbalhooligans discriminerende, beledigende en bedreigende teksten gezongen en geroepen.

  Utrecht
  Gewapende overval op supermarkt

  Soest - Op zaterdagavond 31 oktober is tegen 19.40 uur een winkel aan de Parallelweg in Soest overvallen. Drie jongemannen bedreigden het personeel, deden een greep uit de schappen en gingen er daarna vandoor. De politie is op zoek naar meer informatie en vraagt getuigen zich te melden.

  Soest

  Dinsdag 8 december 2020

  Man beroofd in Veenendaal

  Veenendaal - Terwijl een man op zondagavond 1 november op het parkeerterrein van Sportpark Panhuis aan de Verlengde Sportlaan in Veenendaal rond 18.30 uur in zijn auto op een afspraak zit te wachten, wordt plotseling het rechter voorportier opengerukt. Hij krijgt een trap, meerdere klappen en wordt van zijn telefoon beroofd. Het slachtoffer slaagt er dan in weg te rijden. De straatrover had hij even daarvoor op het parkeerterrein zien lopen in de omgeving van een donkere oud-model Volkswagen Polo.

  Veenendaal
  Man valt vrouwen aan in Lunetten en Hoograven

  Utrecht - In de afgelopen maanden zijn er meerdere vrouwen in Utrecht lastig gevallen en zelfs mishandeld door een man. Dat gebeurde in een gebied tussen de Utrechtse wijken Lunetten en Hoograven. Er loopt een onderzoek naar het mogelijke verband is tussen de incidenten. Iedereen die meer informatie heeft, of een verdachte man ziet in het gebied, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

  Utrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement