Gezochte personen in provincie Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Man breekt in auto

  Amersfoort - Een bewakingscamera legt vast hoe een man een ruitje intikt van een geparkeerde auto en een tas steelt.

  Amersfoort
  Eigenaren oliebollenkraam overvallen

  Utrecht - Het echtpaar dat de oliebollenkraam aan het Van Beuningenplein in Utrecht runt, is op woensdagavond 10 november overvallen. Als de man (68) en zijn vrouw (58) na een werkdag in hun auto willen stappen, staan daar twee mannen met een vuurwapen op hen te wachten.

  Utrecht
  Zakkenrollers bestelen vrouw

  Amersfoort - Een vrouw (79) uit Amersfoort wordt door twee zakkenrollers bestolen als ze haar boodschappen doet. De één spreekt haar aan en leidt haar aandacht af zodat de ander de gelegenheid heeft haar portemonnee uit haar tas te stelen.

  Amersfoort
  Ramkraak bij kledingwinkel

  Bilthoven - In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 november plegen twee mannen een ramkraak bij kledingwinkel Lui en Lei in winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven.

  De Bilt
  Autokraker steelt laptoptas

  Houten - Na een avondje gezellig bowlen met collega's in Houten, gaat een vrouw op weg naar huis. Als ze bij haar auto aankomt, ziet ze tot haar grote schrik dat één van de ruiten is ingeslagen en dat haar tas met laptop uit de auto is verdwenen.

  Houten
  Man breekt in terwijl vrouw (80) in woonkamer zit

  Doorn - Een man weet via het slaapkamerraam het appartement van een oudere dame (80) uit Doorn binnen te klimmen. Terwijl zij nietsvermoedend in de woonkamer televisie kijkt, sluipt de inbreker door haar huis en steelt onder andere een tas en dure sieraden.

  Utrechtse Heuvelrug > Doorn
  Gewapende overval op snackbar

  Utrecht - Op zaterdag 8 mei plegen twee jongens rond 21.10 uur een gewapende overval op een snackbar aan de Troosterhof in Utrecht. Daarbij loopt één van de medewerkers licht letsel op. Aanwezigen in de zaak komen de medewerkers te hulp, waarop de overvallers er zonder buit vandoor gaan.

  Utrecht
  Fatale aanrijding Utrecht

  Utrecht - Op zaterdagavond 06 november komt kort voor tien over acht een 1-1-2 melding binnen dat op de kruising van de Maarssenbroeksedijk en de Niels Bohrweg in Utrecht een ernstige aanrijding heeft plaatsgevonden tussen een voertuig en een fietsster. Zij zou zeer ernstig gewond en buiten bewustzijn zijn.

  Utrecht
  Man achtervolgt jongen en gooit meerdere malen met mes

  Woerden - Als een 11-jarige jongen op dinsdagmiddag 05 oktober op de Hoge Rijndijk in Woerden fietst, ziet hij dat een man achter hem aanloopt. Plotseling begint de man te schelden en rent achter hem aan. De jongen gaat harder fietsen, kijkt achterom, ziet dat de man een mes tevoorschijn haalt en dat meerdere malen zijn kant op gooit, gelukkig zonder hem te raken. De jongen weet hard fietsend aan zijn belager te ontkomen en rijdt naar huis. Daar belt zijn moeder de politie. Agenten zoeken in de omgeving naar de verdachte, maar treffen hem niet meer aan.

  Woerden

  Vrijdag 19 november 2021

  Steekincident Utrecht

  Utrecht - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 oktober raken twee personen zwaargewond tijdens een steekincident in het centrum van Utrecht. De politie onderzoekt dit incident én de vechtpartij die eraan vooraf ging.

  Utrecht

  Zondag 21 november 2021

  Elektrische kinderstepjes gestolen bij bedrijfsinbraak

  Amersfoort - Een stel inbrekers weet via het dak de opslag van een bedrijfspand in Amersfoort binnen te dringen. Via het dak weten ze zo'n honderd dozen met elektrische kinderstepjes en hoverkarts te stelen. De totale waarde van de buit bedraagt vele tienduizenden euro's.

  Amersfoort

  Maandag 22 november 2021

  Woningoverval in Houten

  Houten - Maandagavond 18 oktober werden bewoners in Houten thuis bruut overvallen door twee mannen die zich voordeden als pakketbezorgers. De politie doet onderzoek naar deze woningoverval en roept getuigen op zich te melden.

  Houten
  Vrouw van bankpas bestolen

  Maarssen - Twee jongens kopen peperdure iPhones bij een telefoonwinkel in Amsterdam Zuid-Oost. Niet van hun eigen geld, maar van het geld van een dame van 83 uit Maarssen. Ze zijn waarschijnlijk nog minderjarig. Daarom zijn hun gezichten onherkenbaar gemaakt. Als ze niet herkend worden, of zichzelf melden, worden ze binnenkort herkenbaar getoond.

  Stichtse Vecht > Maarssen

  Maandag 1 november 2021

  Automobilist in buik gestoken

  Amersfoort - Ze hadden laffe plannen; de drie mannen die drieënhalve week geleden een Amersfoortse automobilist tot stoppen maanden. Als het nietsvermoedende slachtoffer z'n auto stilzet, komt hij erachter dat hij dat beter niet had kunnen doen.

  Amersfoort

  Dinsdag 16 november 2021

  Brandstichting bij woning

  Utrecht - Tegen een woning aan de Heinrich Bertéstraat in Utrecht (Terwijde) is maandag 18 oktober rond 01.45 uur brand gesticht. We zoeken getuigen die iets gezien of gehoord hebben, of mensen die een camera aan hun huis hebben hangen in de omgeving van de Heinrich Bertéstraat.

  Utrecht

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement