Gezochte personen in provincie Utrecht

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Utrecht of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Overval op Aldi Utrecht

  Utrecht - Op zondag 1 december wordt de Aldi aan de Euterpedreef in Utrecht overvallen door 3 jonge verdachten. Terwijl de één een medewerker afleidt, verstopt de rest zich in het magazijn. Na sluitingstijd komen ze tevoorschijn en overvallen ze de medewerkers met een vuurwapen.

  Utrecht
  Ernstige mishandeling Hoogland

  Hoogland - In de nacht van zaterdag 25 januari op zondag 26 januari wordt een jonge man met een drankfles op zijn achterhoofd geslagen. De daders vallen hem aan terwijl hij naar huis fietst over de Lindelaan in Hoogland.

  Amersfoort > Hoogland
  BREUKELEN – Moord op Bas Vijzelaar, politie zoekt passanten

  Breukelen - Het lichaam van de 33-jarige Bas Vijzelaar werd zaterdagavond 14 maart 2020 aangetroffen in het Amsterdam-Rijnkanaal in Breukelen. Vijzelaar is door geweld om het leven gekomen. In het onderzoek naar zijn dood, doet de politie een dringend beroep op passanten en bekenden.

  Stichtse Vecht > Breukelen
  Winkeldiefstal Maarssen

  Maarssen - Op donderdagmiddag 28 november pakt een winkeldief in de showroom van een meubelzaak in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen een tv-meubel op en loopt er, zonder iets te betalen, de showroom mee uit.

  Stichtse Vecht > Maarssen
  Bestuurder bestelbus gaat ervandoor na aanrijding in Zeist

  Zeist - Op maandagavond 13 januari rond 19.30 uur wordt een scooterrijdster op de kruising van de Driebergseweg en de Bunsinglaan in Zeist aangereden door een bestelbus. De bestuurder van de bestelbus bekommert zich niet om het zwaargewonde slachtoffer, maar gaat er met de bestelbus vandoor.

  Zeist
  Agenten belaagd met vuurwerk

  Utrecht - Op Oudejaarsavond belaagt een grote groep jongeren in de omgeving van de Tigrisdreef, Ankaradreef en Haifadreef in Utrecht agenten met zwaar vuurwerk en lawinepijlen. Er worden die avond meerdere jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar uit Utrecht aangehouden. De recherche doet nog steeds onderzoek naar de incidenten daar die avond om zo nog meer verdachten te kunnen identificeren.

  Utrecht

  Woensdag 18 maart 2020

  Woningoverval door vier jongens Utrecht

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.50 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de bewoner en zijn buurman, die op bezoek is, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee scooters vandoor.

  Utrecht

  Dinsdag 31 maart 2020

  Slachtoffer breekt arm bij poging straatroof

  Amersfoort - In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 februari rond 04.15 uur proberen twee jonge mannen en man op een step te overvallen aan de Leusderweg in Amersfoort. Daarbij krijgt het slachtoffer een zet en breekt hij zijn arm bij zijn val. Vervolgens willen de daders hem van zijn geld beroven en slaan ze het slachtoffer. Als er een taxichauffeur langsrijdt, gaan de straatrovers er vandoor.

  Amersfoort
  Overval coffeeshop Woerden

  Woerden - Op maandagochtend 18 november wordt rond 07.20 uur een medewerkster van coffeeshop “De Steeg” aan het Rietveld in Woerden overvallen. Een geheel donker geklede overvaller bedreigt haar met een vuurwapen, maakt een geldbedrag buit en gaat er op een damesfiets vandoor.

  Woerden

  Zondag 29 maart 2020

  Woningoverval bejaarde vrouw

  Utrecht - Op woensdagavond 6 november wordt een bejaarde vrouw overvallen in haar appartement aan de Prins Bernhardlaan in Utrecht. Op bewakingsbeelden is de aankomst en het vertrek van de vier verdachten vastgelegd.

  Utrecht

  Maandag 23 maart 2020

  Politiebus bekogeld met vuurwerk en stenen Utrecht

  Utrecht - Op oudejaarsavond knakt een groep jongeren een lantaarnpaal om op de kruising van de Marco Pololaan en de Bartalomeo Diazlaan. De politiebus die er op af gaat, met twee agenten erin, wordt bekogeld en beschoten met vuurwerk. Daarna worden er stenen en stoeptegels naar de bus gegooid.

  Utrecht

  Donderdag 19 maart 2020

  Agenten met vuurwerk belaagd in Utrecht

  Utrecht - Op Oudejaarsavond en in de Oudejaarsnacht zijn agenten in een politiebusje, in een videovoertuig van de Mobiele Eenheid en agenten op straat in de wijk Zuilen in Utrecht door jongeren bekogeld en beschoten met vuurwerk en bekogeld met stenen.

  Utrecht

  Donderdag 12 maart 2020

  Buschauffeur beledigd, bedreigd en bespuugd

  Utrecht - Op dinsdag 01 oktober wordt bij de halte Majellapark aan de Vleutenseweg in Utrecht een man door een buschauffeur erop gewezen dat hij moet inchecken of een kaartje moet kopen. De man gedraagt zich vervolgens zo vervelend dat een discussie met de chauffeur erin uitmondt dat hij de chauffeur uitscheldt, met de dood bedreigt en bespuugt.

  Utrecht

  Woensdag 11 maart 2020

  Gewelddadige woningoverval

  Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.40 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de beide bewoners, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee rode scooters vandoor.

  Utrecht

  Woensdag 4 maart 2020

  Straatroof Amersfoort

  Amersfoort - Op dinsdagavond 07 januari rond 18.00 uur fietst een 15-jarige jongen uit Amersfoort over het Meerkoetpad in Amersfoort. Daar wordt hij door twee jongens tot stoppen gedwongen, met een steekwapen bedreigd en van zijn rugzak beroofd.

  Amersfoort

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement