Garagebedrijven in Aa en Hunze

Zoek je een garagebedrijf in Aa en Hunze? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Aa en Hunze.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Talman Auto's V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Talman Auto's V.O.F. is gevestigd op Hoofdstraat 18 te Ekehaar en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Prins
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Prins is gevestigd op Bloemakkers 11 te Gieten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Citroënservice Weijer
Opgericht in April 2013

De onderneming Citroënservice Weijer is gevestigd op Gasselterboerveen 26 te Gasselternijveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Taxi- Autobedrijf H. Stadman B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Taxi- Autobedrijf H. Stadman B.V. is gevestigd op Anlooërweg 6 te Annen en is actief in de branche garagebedrijven.

Autobedrijf J. Luik B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf J. Luik B.V. is gevestigd op Asserstraat 54 te Gieten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autozon V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autozon V.O.F. is gevestigd op Vogelshemweg 10 te Gasselternijveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoservice H. Kroezenga
Opgericht in April 2013

De onderneming Autoservice H. Kroezenga is gevestigd op Burg. van Roijenstraat 3 te Gasselternijveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J.D. van Roijen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap J.D. van Roijen B.V. is gevestigd op Brink 17 te Gieten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Trading Company Arcom
Opgericht in April 2013

De onderneming Trading Company Arcom is gevestigd op Schipborgerweg 9 te Annen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Commerce Nieuwediep B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Commerce Nieuwediep B.V. is gevestigd op Nieuwediep 24 te Nieuwediep en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage G. Mulder
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage G. Mulder is gevestigd op De Hullen 1 te Annen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Rob Boerema
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Rob Boerema is gevestigd op Rondkamp 7 te Gieten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

De Cabriohoeve
Opgericht in April 2013

De onderneming De Cabriohoeve is gevestigd op Julianalaan 9 te Gasselte en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Rob Boerema
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Rob Boerema is gevestigd op Hoevenkamp 1 te Gieten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Auto Service Doorten B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Auto Service Doorten B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 17 te Gasselte en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent