Garagebedrijven in Schagen

Zoek je een garagebedrijf in Schagen? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Schagen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Cremers Schagen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Cremers Schagen B.V. is gevestigd op Witte Paal 329 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Groenewoud B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage Groenewoud B.V. is gevestigd op Witte Paal 306 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Peter van Muyen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Peter van Muyen B.V. is gevestigd op Witte Paal 4 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoplaza Noord Holland Noord B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoplaza Noord Holland Noord B.V. is gevestigd op de Fok 17 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

H. Bart
Opgericht in April 2013

De onderneming H. Bart is gevestigd op Hoep 73 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Peter Hof
Opgericht in April 2013

De onderneming Peter Hof is gevestigd op Dorpsstraat 67 te Tuitjenhorn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Benrath mini design
Opgericht in April 2013

De onderneming Benrath mini design is gevestigd op Witte Paal 332N te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Zino Occasions
Opgericht in April 2013

De onderneming Zino Occasions is gevestigd op de Langeloop 17 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Taxi- en Autobedrijf 3000
Opgericht in April 2013

De onderneming Taxi- en Autobedrijf 3000 is gevestigd op De Dijken 17b te Tuitjenhorn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garagebedrijf Mart Hof B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garagebedrijf Mart Hof B.V. is gevestigd op Kalverdijk 44 te Tuitjenhorn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Schreur Schadeservice
Opgericht in April 2013

De onderneming Schreur Schadeservice is gevestigd op de Fok 13 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autozorg
Opgericht in April 2013

De onderneming Autozorg is gevestigd op De Dijken 31c te Tuitjenhorn en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Crown Cars
Opgericht in April 2013

De onderneming Crown Cars is gevestigd op Sportlaan 47 te Oudesluis en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming "De Waal" is gevestigd op Kievitlaan 86 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Ten Boekel & Bakker Schagen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Ten Boekel & Bakker Schagen B.V. is gevestigd op de Fok 2 te Schagen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement