Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Handel in eigen onroerend goed in Zwolle

Een overzicht van alle handel in eigen onroerend goed in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

AKROH Investments B.V.
oktober 2017

De besloten vennootschap AKROH Investments B.V. is gevestigd op Amperestraat 3 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8013PTZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Koopmanshuis Jansen B.V.
september 2017

De besloten vennootschap Koopmanshuis Jansen B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 38 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
De Zwarte Veste B.V.
september 2017

De besloten vennootschap De Zwarte Veste B.V. is gevestigd op Kloosterakker 12 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8034RGZwolleVechtlandenBrinkhoek
Olieslim B.V.
mei 2017

De besloten vennootschap Olieslim B.V. is gevestigd op Schrevenweg 1--16 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8001BMZwolleBerkumBerkum
Lenf IJsseldelta Zwolle B.V.
april 2017

De besloten vennootschap Lenf IJsseldelta Zwolle B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Hoffsingel Real Estate
maart 2013

De onderneming Hoffsingel Real Estate is gevestigd op Dokter van Deenweg 20 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8025BEZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Lomax Vastgoed B.V.
mei 2015

De besloten vennootschap Lomax Vastgoed B.V. is gevestigd op Beb Bakhuysstraat 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8019BTZwolleSchelleKaterveer-Engelse Werk
De Zwolse Huizenveiling
maart 2013

De onderneming De Zwolse Huizenveiling is gevestigd op Thorbeckegracht 72 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8011VRZwolleBinnenstadNoordereiland
Exploitatiemaatschappij Hoogeveen B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Exploitatiemaatschappij Hoogeveen B.V. is gevestigd op Rodetorenplein 15 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8011MJZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
Zomerdijk Stamrecht B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Zomerdijk Stamrecht B.V. is gevestigd op Zwanenbloem 22 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8043NEZwolleStadshagenMilligen
Pressio Investments B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Pressio Investments B.V. is gevestigd op Eekwal 29 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8011LBZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Prolines B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Prolines B.V. is gevestigd op Marskramerstraat 9 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8043CAZwolleStadshagenSchoonhorst
Marpie B.V.
maart 2013

De besloten vennootschap Marpie B.V. is gevestigd op Prins Alexanderstraat 8-10 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8019XHZwolleKamperpoort-VeeralleeVeerallee
Kloekke Techniek
maart 2013

De onderneming Kloekke Techniek is gevestigd op Wilhelm Röntgenstraat 11 te Zwolle en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

8013NEZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk