Kledingswinkels in Haarlem

Zoek je een kledingwinkel in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle kledingswinkels in Haarlem.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

BONITA
Opgericht in November 2013

De onderneming BONITA is gevestigd op Grote Houtstraat 138 te Haarlem en is actief in de branche kledingwinkels.

Wibra Supermarkt B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Wibra Supermarkt B.V. is gevestigd op Brinkmannpassage 52 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Jolie
Opgericht in April 2013

De onderneming Jolie is gevestigd op Anegang 44A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

B & M Retail Haarlem
Opgericht in April 2013

De onderneming B & M Retail Haarlem is gevestigd op Grote Houtstraat 12 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

America Today
Opgericht in April 2013

De onderneming America Today is gevestigd op Kruisstraat 3- 5 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Place du Soleil
Opgericht in April 2013

De onderneming Place du Soleil is gevestigd op Zijlstraat 93 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Pep Lily
Opgericht in April 2013

De onderneming Pep Lily is gevestigd op Grote Houtstraat 2A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Mensocks B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Mensocks B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 160 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Room 42
Opgericht in April 2013

De onderneming Room 42 is gevestigd op Grote Houtstraat 159 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Bruidsmode Haarlem
Opgericht in April 2013

De onderneming Bruidsmode Haarlem is gevestigd op Gedempte Oude Gracht 43 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Saint Tropez-Haarlem
Opgericht in April 2013

De onderneming Saint Tropez-Haarlem is gevestigd op Grote Houtstraat 156 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Lone B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Lone B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 164 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Kinderschoenen.com
Opgericht in April 2013

De onderneming Kinderschoenen.com is gevestigd op Noord Schalkwijkerweg 169 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Carol's
Opgericht in April 2013

De onderneming Carol's is gevestigd op Kruisstraat 27 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Stoutenbeek Modehuis B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Stoutenbeek Modehuis B.V. is gevestigd op Grote Houtstraat 1B te Haarlem en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent