Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk in Zwolle

Een overzicht van alle winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Valk tevens handelend onder de naam Bakker Bart
april 2013

De onderneming Valk tevens handelend onder de naam Bakker Bart is gevestigd op Diezerstraat 112 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8011RLZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
van der Veer, tevens handelend onder de naam Bakkerij Bart
april 2013

De onderneming van der Veer, tevens handelend onder de naam Bakkerij Bart is gevestigd op Wade 20 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8043LSZwolleStadshagenMilligen
V.O.F. Westerink, tevens handelend onder de naam Multivlaai
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Westerink, tevens handelend onder de naam Multivlaai is gevestigd op Van der Capellenstraat 156A te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8014VSZwolleIttersumIttersumerlanden
Brood- en Banketbakkerij W. Elderkamp
april 2013

De onderneming Brood- en Banketbakkerij W. Elderkamp is gevestigd op Dobbe 32 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8032JWZwolleAalandenAalanden-Midden
V.O.F. Westerink, tevens handelend onder de naam Multivlaai
april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Westerink, tevens handelend onder de naam Multivlaai is gevestigd op Wade 3 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8043LRZwolleStadshagenMilligen
Zwolse Balletjeshuis Fa. J. van der Kolk
april 2013

De vennootschap onder firma Zwolse Balletjeshuis Fa. J. van der Kolk is gevestigd op Grote Kerkplein 13 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8011PKZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
De Stadsbakker
april 2013

De onderneming De Stadsbakker is gevestigd op Blijmarkt 4 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8011NEZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Lekkerman V.O.F.
april 2013

De vennootschap onder firma Lekkerman V.O.F. is gevestigd op Deventerstraatweg 20 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in brood, banket, chocolade en suikerwerk.

8012AHZwolleAssendorpOud-Assendorp

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk