Bloemenwinkels in Delft

Zoek je een bloemenwinkel in Delft? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Delft.

In Delft zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Xotus Delft B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Xotus Delft B.V. is gevestigd op Kleveringweg 57 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Delftse Hout > Bedrijventerrein Ypenburgsepoort > 2616LZ
V.O.F. Henk Koster
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Henk Koster is gevestigd op Delfgauwseweg 325 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Wippolder > Wippolder-Noord > 2628ET
Kalders Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming Kalders Bloemsierkunst is gevestigd op Martinus Nijhofflaan 34 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Voorhof > Roland Holstbuurt > 2624ER
Paws and Claws
Opgericht in april 2013

De onderneming Paws and Claws is gevestigd op Elzenlaan 6 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Vrijenban > Bomenwijk > 2612VX
Opgericht in april 2013

De onderneming "De Zonnebloem" is gevestigd op Nieuwe Langendijk 24 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Binnenstad > Centrum-Oost > 2611VK
Florali Creations
Opgericht in april 2013

De naamloze vennootschap Florali Creations is gevestigd op Dasstraat 10 te Delft en is actief in de branche bloemenwinkels.

Delft > Tanthof-Oost > Boerderijbuurt > 2623CC
Beestenspul
Opgericht in april 2013

De onderneming Beestenspul is gevestigd op Troelstralaan 39 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Voorhof > Poptahof-Zuid > 2624ET
Bloeiend.nl
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloeiend.nl is gevestigd op Papsouwselaan 480c te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Voorhof > Poptahof-Zuid > 2624EP
Bloembinderij 'De Goudenregen'
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij 'De Goudenregen' is gevestigd op Ternatestraat 109 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Vrijenban > Indische Buurt-Zuid > 2612BA
Pauline Bloembinders
Opgericht in april 2013

De onderneming Pauline Bloembinders is gevestigd op Achterom 87-89 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Binnenstad > Centrum-Zuidwest > 2611PM
Pet Needs
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet Needs is gevestigd op Choorstraat 49 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Binnenstad > Centrum > 2611JE
Aquariumhuis Romberg
Opgericht in april 2013

De onderneming Aquariumhuis Romberg is gevestigd op Hugo de Grootplein 25 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Hof van Delft > Olofsbuurt > 2613VL
J.P. Hanemaayer
Opgericht in april 2013

De onderneming J.P. Hanemaayer is gevestigd op Van der Madestraat 31 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Vrijenban > Heilige Land > 2612RB
Bloemenhandel Koos de Roos
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Koos de Roos is gevestigd op Oude Kerkstraat 8 te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Binnenstad > Centrum-West > 2611HT
Firma J.A. de Vreede & Zoon
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Firma J.A. de Vreede & Zoon is gevestigd op Wateringsevest 26A te Delft en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Delft > Binnenstad > Centrum-West > 2611AW

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Delft

Instellen

Meer nieuws in Delft

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement