Groenteboeren in Leidschendam-Voorburg

Zoek je een groenteboer in Leidschendam-Voorburg? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Leidschendam-Voorburg.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

van Rijn Culinair
Opgericht in Januari 1954

De vennootschap onder firma van Rijn Culinair is gevestigd op Damstraat 4 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Donderdag 1 januari 2015

Middendorp Groente en Fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Middendorp Groente en Fruit is gevestigd op Kornoelje 10 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Fa. J.C. van Rijn en Zonen
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Fa. J.C. van Rijn en Zonen is gevestigd op Prins Frederiklaan 191 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Het Groenterijk
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Het Groenterijk is gevestigd op Laan van Middenburg 19B te Voorburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

't Karrewiel Groente en Fruit (G.F. Koot)
Opgericht in Maart 2013

De onderneming 't Karrewiel Groente en Fruit (G.F. Koot) is gevestigd op Parkweg 306 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

J.G.A. Meijer
Opgericht in Maart 2013

De onderneming J.G.A. Meijer is gevestigd op Burgemeester Sweenslaan 19 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

v. Rijn Groente en Fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming v. Rijn Groente en Fruit is gevestigd op Damstraat 4 te Leidschendam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

RSM Groente en Fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming RSM Groente en Fruit is gevestigd op van Egmondestraat 3 te Voorburg en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent