Slagers en poeliers in Leeuwarden

Zoek je een slager of poelier in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

H. Nicolaij, H.O. Slagerij De Bras
Opgericht in april 2013

De onderneming H. Nicolaij, H.O. Slagerij De Bras is gevestigd op Schrans 87-89 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Huizum-Oost > Huizum-Sixma > 8932NB
Kwaliteitsslagerij De Schrans
Opgericht in april 2013

De onderneming Kwaliteitsslagerij De Schrans is gevestigd op Schrans 80 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Huizum-West > Hollanderwijk > 8932NH
Euro Slagerijen Tadema
Opgericht in april 2013

De onderneming Euro Slagerijen Tadema is gevestigd op Cambuurplein 50 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek > Cambuur > 8921RG
Slagerij H. Rinsma
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij H. Rinsma is gevestigd op Jan van Scorelstraat 51 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Huizum-West > Jan van Scorelbuurt > 8932CZ
Slagerij Velstra
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Velstra is gevestigd op Nieuwe Oosterstraat 2a te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Binnenstad > Blokhuisplein > 8911KN
Uw slager Raap
Opgericht in april 2013

De onderneming Uw slager Raap is gevestigd op Gedempte Haven 5 te Grou en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Grou e.o. > Grou > 9001AX
Slagerij Kramer
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Kramer is gevestigd op Nieuwe Hoek 1 te Wergea en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Wergea & Warten e.o. > Wergea > 9005NA
Bakker Uw Slager
Opgericht in april 2013

De onderneming Bakker Uw Slager is gevestigd op Sint Jacobsstraat 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Binnenstad > De Waag > 8911HS
Slagerij Sixma en Zn
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Sixma en Zn is gevestigd op Haedstrjitte 39 te Reduzum en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Reduzum e.o. > Reduzum > 9008SN
Slagerij Smit
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Smit is gevestigd op Bilgaardpassage 81C-6 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Bilgaard & Havankpark e.o. > Bilgaard > 8918HT
Slagerij Smit
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij Smit is gevestigd op Lieuwenburg 77 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Midden > 8925CJ
Slagerij J. de Walle
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij J. de Walle is gevestigd op Achter de Hoven 113 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Achter de Hoven > Achter de Hoven > 8933CK
Supermarkt Atlas
Opgericht in april 2013

De onderneming Supermarkt Atlas is gevestigd op Noordvliet 71 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Vlietzone > Zeeheldenbuurt > 8921GE
Islamitische Slagerij Marhaba
Opgericht in april 2013

De onderneming Islamitische Slagerij Marhaba is gevestigd op Voorstreek 20 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Binnenstad > De Waag > 8911JP
Slagerij S.P. de Graaf
Opgericht in april 2013

De onderneming Slagerij S.P. de Graaf is gevestigd op Mr. P.J. Troelstraweg 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Leeuwarden > Vogelwijk & Muziekwijk > Vogelwijk > 8916AB

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement