Gezochte personen in provincie Noord-Brabant

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Brabant of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Gewapende overval pizzeria in Eindhoven

  Eindhoven - Donderdagavond 3 oktober wordt het Domino’s filiaal aan het Dirigentplein in Eindhoven overvallen. Een man loopt de zaak in, springt over de toonbank en bedreigt twee medewerkers met een groot mes.

  Eindhoven
  Diefstal damesfiets in Steenbergen

  Steenbergen - Bij een supermarkt aan de Lindenburglaan in Steenbergen werd op zaterdag 3 augustus 2019 tussen 12.55 en 13.05 uur een grijze E-bike van het merk Stella Livorno gestolen

  Steenbergen
  Diefstal portemonnee, afkijken pincode en pinfraude in Roosendaal

  Roosendaal - De portemonnee van een 71-jarige vrouw is zondag 26 mei 2019 gestolen uit haar schoudertas nadat zij geld had gepind bij de geldautomaat aan de Laan van Limburg in Roosendaal.

  Roosendaal
  Gewelddadige telefoondiefstal in Breda

  Breda - Een 33-jarige man uit Enschede is op zondag 14 juli 2019 omstreeks 05.00 uur in het centrum van Breda op gewelddadige wijze beroofd van zijn mobiele telefoon.

  Breda
  Wie is deze autodief?

  Helmond - Oproep aan deze autodief: Meld jezelf! Wellicht kon je de verleiding niet weerstaan toen je langs deze bestelauto fietste en zag dat de sleutel nog in het contact zat...

  Helmond

  Donderdag 14 november 2019

  Overval op Kruidvat

  Eindhoven - Op woensdagavond 1 mei 2019, tegen acht uur, werd een filiaal van Kruidvat aan het Cassandraplein overvallen door twee, waarschijnlijk jonge daders. Ze bedreigen een medewerkster en doen een graai in de kassa, waarna ze met een paar honderd euro vertrekken. We hebben camerabeelden waarop de overval te zien is.

  Eindhoven

  Vannacht

  Zakkenrollen en pinfraude

  Tilburg - We tonen u beelden van een man die met een gestolen pinpas duizenden euro’s staat te pinnen. Door een oude babbeltruc, op 19 december 2018 in de Landbouwstraat, bij een 77-jarige vrouw buitgemaakt. Helpt u mee deze man te vinden?

  Tilburg
  Diefstal bestelbus

  Oosterhout - Ook werkbussen zijn interessant voor autodieven.

  Oosterhout
  Zwartrijder mishandelt conductrice

  Breda - Een conductrice, die gewoon haar werk doet, wordt buiten westen geslagen door een zwartrijder.

  Breda
  Vrouw mishandeld en bestolen in Tilburg

  Tilburg - Deze man krijgt van de officier van justitie twee weken de tijd om zich te melden. Hij wordt gezocht vanwege diefstal en mishandeling. Hij mishandelde in de vroege ochtend van zaterdag 29 juni een vrouw op de Wittebollestraat in Tilburg na een avond stappen.

  Tilburg
  91-jarige vrouw slachtoffer van straatroof

  Roosendaal - Het gebeurde op zaterdag 5 oktober rond 16.00 uur. Een 91-jarige vrouw doet haar boodschappen bij een supermarkt aan de President Kennedylaan in Roosendaal. Met de boodschappen en handtas in haar rollator loopt ze naar huis. Ze is nog maar net om de hoek als er ineens iemand langs haar loopt die haar handtas uit de rollator graait en er mee vandoor gaat. De oude vrouw raakt niet gewond, maar schrok enorm.

  Roosendaal
  Diefstal van mobiele telefoons bij Mediamarkt in Tilburg

  Tilburg - De officier van justitie stelt soms mensen in de gelegenheid zich binnen twee weken bij de politie te melden. Gebeurt dat niet, dan laten we deze mensen herkenbaar in de uitzending zien. Dat geldt onder meer voor deze vier mannen die op dinsdag 11 juni een diefstal pleegden bij de Mediamarkt in Tilburg.

  Tilburg
  Man gooit molotovcocktail naar politiebureau

  Eindhoven - De politie zoekt de man die maandagochtend 21 oktober rond 04.00 uur een molotovcocktail tegen het politiebureau aan de Mathildelaan in Eindhoven gooide. Er ontstond een korte, maar felle brand. Een agent wist de brand snel te blussen, maar het is natuurlijk levensgevaarlijk.

  Eindhoven

  Donderdag 14 november 2019

  Pinfraude na inbraak woning

  Bergeijk - Op maandag 5 augustus werd er tussen 19:00 en 21:15 uur ingebroken in een woning aan de Breerijt in Bergeijk. Er werd o.a. een bankpas gestolen waarmee dezelfde avond om 21:30 uur werd gepind bij de Rabobank in Veghel. Er werd 1.250 euro opgenomen.

  Bergeijk
  Diefstal en verwisseling bankpas en pinfraude

  Tilburg - De bankrekening van een vrouw werd geplunderd nadat iemand haar bankpas had weten te verwisselen met de pas van een wildvreemde.

  Tilburg

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement