Gezochte personen in provincie Noord-Brabant

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Brabant of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Inbraak tankstation Eersel

  Eersel - Wie weet meer van deze inbraak bij een tankstation aan de Schadewijkstraat in Eersel?

  Eersel
  Bejaarde vrouw overvallen in woning Tilburg

  Tilburg - Op zondagavond 24 oktober wordt een 86-jarige vrouw in haar eigen huis overvallen bij haar woning aan de Dr. Mollerstraat in de Tilburgse wijk Theresia, vlak bij het centrum van de stad. Iemand belt rond 19.00 uur aan, ze opent de deur die meteen wordt opgeduwd. Een man komt binnen en maakt haar hardhandig duidelijk dat hij geld of iets van waarde wil.

  Tilburg
  Poging doodslag Eindhoven

  Eindhoven - Op 13 november 2021 werd een persoon in het centrum van Eindhoven, door meerdere personen zwaar mishandeld.

  Eindhoven
  Bankpasfraude in Tilburg

  Tilburg - Een 75-jarige Tilburgse wordt op zaterdag 26 juni 2021 het slachtoffer van geraffineerde oplichters die zich uitgeven als bankmedewerker.

  Tilburg
  Wie is deze dief in Gilze?

  Gilze - De man op de afbeelding wordt ervan verdacht een diefstal te hebben gepleegd in Gilze.

  Gilze en Rijen > Gilze
  Diefstal elektrische fiets

  Veldhoven - Wij zijn op zoek naar de identiteit van het drietal op de beelden, dat op 10 augustus op de Pleintjes in Veldhoven een elektrische fiets heeft gestolen. Wie herkent ze, ze staan goed op beeld.

  Veldhoven
  Diefstal van elektrische fiets

  Veldhoven - Wie herkent deze man op slippers die op 21 juni 2021 een elektrische fiets heeft gestolen bij de Jumbo City in Veldhoven aan de Pleintjes? Weet je wie hij is of heb je een vermoeden? Meld het dan meteen!

  Veldhoven
  Diefstal tas in vereniging uit pashokje

  Eindhoven - Twee vrouwen werken samen als ze de tas van een klant in een kledingzaak aan de Rechtestraat in Eindhoven weten te stelen, terwijl die klant kleding aan het passen is. Wie herkent deze dames?

  Eindhoven

  Donderdag 18 november 2021

  Twee fietsendieven slaan toe in Tilburg

  Tilburg - In Tilburg sloegen twee fietsendieven op maandag 16 augustus 2021 toe aan de Dokter Bloemenlaan. De fietsen stonden in een rek naast de hoofdingang van een hotel.

  Tilburg

  Vanmorgen

  Diefstal elektrische fiets in Moergestel

  Moergestel - Op maandag 6 september 2021 wordt omstreeks 15.40 uur een elektrische fiets uit de stalling van een supermarkt aan het Rootven

  Oisterwijk
  Elektrische fiets gestolen in Kaatsheuvel

  Kaatsheuvel - Op zondag 25 juli 2021 wordt nabij de slijterij aan de Hoofdpoort omstreeks 14.20 uur uit de fietsenstalling een dure elektrische fiets gestolen.

  Loon op Zand

  Woensdag 10 november 2021

  Wie is deze man in Breda?

  Breda - Deze man uit Breda of omgeving zoeken we! Wie is hij? Hij wordt ervan verdacht in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 oktober 2021 iemand onder bedreiging van een mes te hebben beroofd. Deze verdachte krijgt een week de tijd om zich te melden, anders wordt hij binnenkort herkenbaar getoond.

  Breda

  Vanmorgen

  Bankpasfraudeurs lichten stel uit Waspik op

  Waspik - Een ouder stel uit Waspik is donderdag 8 juli 2021 het slachtoffer geworden van geraffineerde criminelen die zich uitgaven als medewerkers van de Rabobank.

  Waalwijk > Waspik
  Inbraak in bedrijfsbus

  Tilburg - Drie mannen breken een zwarte bestelbus open die geparkeerd staat aan het Abdij van van Rijnsburgplein in Tilburg. De daders staan op beeld.

  Tilburg
  Bromfietser rijdt door na ernstige aanrijding met fietser

  Raamsdonksveer - De politie is op zoek naar de doorrijder van een ernstig verkeersongeval dat dinsdag 19 oktober jl. omstreeks 08.15 uur plaats vond op de Maasdijk. Een 55-jarige vrouw uit Hank werd op haar fiets aangereden door een bromfietser die daarna doorreed.

  Geertruidenberg > Raamsdonksveer

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement