Gezochte personen in provincie Noord-Brabant

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Brabant of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Telefoondief in Tilburg

  Tilburg - Een brutale diefstal vrijdag 18 januari 2019 omstreeks 16.25 uur bij een uitzendbureau aan de Spoorlaan. Een man loopt het pand binnen en begeeft zich direct naar de kantoorruimte waar medewerkers in gesprek zijn met uitzendkrachten. De man wordt door het personeel weggestuurd. Later ontdekken zij dat twee mobiele telefoons zijn gestolen. De dief staat op camerabeelden.

  Tilburg
  Overvaller Trekpleister in Eindhoven gezocht

  Eindhoven - Op woensdagmiddag 13 maart 2019 overvalt een man, gewapend met een mes, de Trekpleister aan de Sint Petrus Canisiuslaan in Eindhoven. Hij gaat er uiteindelijk zonder buit vandoor, de medewerkers van de drogisterij blijven hevig geschrokken achter.

  Eindhoven
  Pinnen met gestolen pas in Boxtel

  Boxtel - Na een inbraak in een woning aan de Jan van Brabantstraat in Boxtelwerd er diezelfde dag nog, op dinsdag 25 december, gepind met de zojuist gestolen pinpas. Een drietal staat in Boxtel met een gestolen pinpas te pinnen. En zij staan op beeld.

  Boxtel
  Identiteit verdachte gezocht

  Tilburg - Deze man wordt gezocht in verband met een strafrechtelijk onderzoek van de politie Zeeland-West Brabant. Over de aard hiervan doen we (nog) geen mededelingen.

  Tilburg
  Drugsafvaldumping in natuurgebied

  Tilburg - Langs de Pompstationweg, in een bosgebied gelegen tussen de Gilzerbaan en de Bredaseweg is donderdag 4 april 2019 tussen 11.00 en 16.00 uur drugsafval gedumpt. Agenten troffen na een melding van een wandelaar in het natuurgebied een tiental vuilniszakken en jerrycans aan. Ook lagen er productiematerialen van een drugslab.

  Tilburg
  Diefstal bankpas en frauduleus pinnen

  Roosendaal - Wederom een slachtoffer van pinpasdieven, die daarna de rekening plunderden.

  Roosendaal
  Overval op zonnestudio Sun Care

  Oss - Op 15 maart overvielen twee personen zonnestudio Suncare op de Euterpelaan in Oss.

  Oss
  Drie overvallen op koeriers op een avond

  Oss - Op vrijdag 4 januari worden er in Oss binnen drie uur tijd drie overvallen op bezorgers gepleegd.

  Oss
  Diefstal tas van hoogbejaarde dame

  Eindhoven - Een dief maakt misbruik van de onoplettendheid van een hoogbejaarde mevrouw, die kleding aan het passen is.

  Eindhoven
  Overval supermarkt Jan Linders Boxmeer

  Boxmeer - We tonen beelden van een overval op de Jan Linders supermarkt in Boxmeer.

  Boxmeer

  Gisteren

  Overval op cafetaria Het Engeltje in Baarle-Nassau

  Baarle-Nassau - Op zondag 24 februari 2019 vond er rond 20.50 uur een overval plaats op snackbar ‘Het Engeltje’ in Baarle-Nassau. De medewerker begon die avond met de voorbereidingen om af te sluiten. Dan komt een persoon met een bivakmuts binnen. Hij loopt rechtstreeks naar de kassa met een pistool, bedreigt de medewerker en rent even later met zijn buit naar de overkant van de straat. Hij stapt achterop een klaarstaande scooter en samen rijden ze weg.

  Baarle-Nassau
  Duizenden euro’s gestolen van bejaarde door nep bezorger

  Oosterhout - Een hoogbejaarde vrouw (89) werd donderdag 27 december vorig jaar het slachtoffer van een man die zich voordeed als postbezorger. Zo kwam hij een appartement in verzorgingshuis Oosterheem in Oosterhout binnen.

  Oosterhout
  Zware mishandeling van fietser in Breda

  Breda - Op zaterdag 2 maart 2019 fietste een 63-jarige man samen met twee vrienden over de Minderbroedersstraat in Breda. Ze passeren in deze smalle straat een scooter met twee mannen. Die rijden opzettelijk tegen de fiets van de man aan. De man pikt dat niet en trekt een jongen van de scooter af om verhaal te halen. Dan loopt het uit de hand. De man wordt door de twee scooterrijders mishandeld waarna zij de wijk Fellenoord in vluchten.

  Breda
  Diefstal crossmotor

  Oirschot - Op vrijdag 3 mei 2019 werd in Oirschot een Crossmotor gestolen. De crossmotor werd via Marktplaats aangeboden, de potentiële koper ging echter een proeftrit maken en kwam niet meer terug.

  Oirschot

  Woensdag 15 mei 2019

  Diefstal portemonnee bij Albert Heijn en pinpogingen bij de Rabobank in Tilburg

  Tilburg - Op 29 oktober, rond de middag, ging een 68-jarige vrouw boodschappen doen bij Albert Heijn aan de Korvelweg in Tilburg. Haar portemonnee zat in een groene trolley die zij op het krattenrek van haar winkelwagentje zette. In de trolley zat haar portemonnee. Toen ze bij de kassa aan kwam ontdekte ze dat de rits van de trolley open stond en de portemonnee was gestolen. Toen ze de Rabobank belde, werd haar verteld dat er met haar pas was geprobeerd geld op te nemen. Dit is niet gelukt. Deze pinner staat duidelijk op beeld.

  Tilburg

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?