Gezochte personen in provincie Noord-Brabant

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in de provincie Noord-Brabant of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vannacht

  Bedrijfsinbraak in Etten-Leur

  Etten-Leur - Het is maandag 21 oktober, tegen ’s zes uur ’s ochtends. Op bedrijventerrein Vosdonk-Zuid in Etten-Leur is het dan nog erg rustig. Op een enkele auto na. Maar een van deze auto's komt niet toevallig voorbij rijden. Hij lijkt wat te zoeken en draait dan het parkeerterrein op van een groothandel in gereedschappen.

  Etten-Leur
  Mishandeling van winkelmedewerkster in Zundert

  Zundert - Wij zoeken een vrouw in verband de mishandeling van een winkel medewerkster in Zundert op 4 november 2019. Omdat ze van de Officier van Justitie een week de tijd krijgt om zich te melden, is ze onherkenbaar gemaakt.

  Zundert
  Diefstal dagopbrengst Roosendaal

  Roosendaal - Het is donderdag 24 oktober. Het gaat om deze twee mannen, van mogelijk Oost-Europese afkomst. Op het eerste gezicht gewone klanten. En lijken ze niet eens bij elkaar te horen. Maar dan zien we dat een van hen een praatje begint met de winkel medewerkster. Hij is op zoek naar een leuke liefdeskaart, zo zegt hij. De medewerkster helpt hem zo goed ze kan en dat is het moment dat zijn kompaan z’n kans grijpt.

  Roosendaal
  Zinloos geweld in Tilburg

  Tilburg - Op vrijdagavond 4 oktober 2019 vond er in Tilburg zinloos geweld plaats. Het begint met een witte Mercedes E-klasse waar twee mannen in zitten. Een voorbijganger maakt een opmerking over hoe ze de auto parkeren. En dat schiet bij de mannen van de Mercedes helemaal in het verkeerde keelgat. Dat heeft het slachtoffer dan nog niet in de gaten. Maar als hij terug komt om met z’n eigen auto weg te rijden wordt het hem maar al te duidelijk. Eerst schelden de daders ‘m uit als hij langs loopt. En dan belet een de weg. En het loopt alleen nog maar verder uit de hand.

  Tilburg
  Gewapende overval op Domino's Pizza

  Tilburg - Een gewapende en gemaskerde man heeft zaterdagavond 1 februari 2020 een filiaal van Domino's Pizza aan de Thomas van Aquinostraat overvallen. Hij ging er met geld uit de kassa vandoor.

  Tilburg
  Getuigen gezocht verlaten plaats verkeersongeval Boxtel

  Boxtel - Wij zoeken personen die ons meer kunnen vertellen over een ongeval waarbij een hoogbejaarde mevrouw door een automobilist van haar fiets werd gereden. De automobilist liet deze mevrouw aan haar lot over en verliet de plaats van het ongeval.

  Boxtel
  Beroving 91-jarige man in Dongen

  Dongen - Een inmiddels 91-jarige man in Dongen werd op zaterdag 19 oktober 2019 omstreeks 10.00 uur op laffe wijze beroofd van zijn pinpas terwijl hij geld opneemt bij een bankautomaat op de Hoge Ham in zijn woonplaats.

  Dongen
  Oplichter actief in Breda

  Breda - In Breda werden op 4, 5 en 11 september 2019 van drie bejaarde inwoners op slinkse wijze de pincode en bankpas ontfutseld. Daarmee werden vervolgens duizenden euro’s van de bankrekeningen opgenomen.

  Breda
  Winkeldiefstal in Bakel

  Bakel - Bij een supermarkt op de Auerschootseweg in Bakel pleegden twee mannen op zondag 8 december 2019 tussen 18.45 en 18.50 uur een winkeldiefstal

  Gemert-Bakel > Bakel
  De dood van Ger van Zundert

  Breda - Op 8 april 2019 werd Ger van Zundert (49) in brand gestoken. Dat gebeurde in een garagebox aan de Sparrenweg in Breda, de locatie waar zijn bedrijf gevestigd zit. Ger is de volgende dag aan de gevolgen van de brand overleden. Er zit op dit moment een hoofdverdachte vast. De politie is nog op zoek naar de twee mannen die hier ook bij betrokken zijn.

  Breda
  Een ontvoering in Oss

  Oss - Op dinsdag 11 februari 2019 wordt op de Asterstraat een 19-jarige man van zijn fiets getrokken en een bestelbus in gesleurd.

  Oss
  Een woningoverval in Uden

  Uden - Op zondag 14 april 2019 vond er een woningoverval in Uden plaats. Drie mannen overvallen rond 23.00 uur een echtpaar. Zij zijn net thuis als er wordt aangebeld. Zodra de bewoner de deur opent, proberen drie mannen met bivakmutsen naar binnen te stormen.

  Uden
  Diefstal notebooks

  Breda - We hebben beelden van een diefstal in een winkel in Breda op 4 oktober van het afgelopen jaar.

  Breda
  Pizzabezorgster beroofd

  Rosmalen - Een pizzabezorgster wordt op vrijdagavond 17 januari om ongeveer tien over acht in Rosmalen beroofd van wat wisselgeld.

  's-Hertogenbosch

  Gisteren

  Gestolen sieraden

  Son en Breugel - Soms pakt de politie inbrekers kort na een inbraak al op. En soms hebben ze dan ook nog hun buit bij zich.

  Son en Breugel

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement