Bedrijven in provincie Noord-Brabant

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in provincie Noord-Brabant.

In provincie Noord-Brabant zoek ik een:

  Gisteren

  De Familie B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap De Familie B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 6 te Boxtel en is actief in de branche Financiële holdings.

  Boxtel > Boxtel > Munsel-Selissen > 5283WE
  Fien Management B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Fien Management B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 6 te Boxtel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Boxtel > Boxtel > Munsel-Selissen > 5283WE
  Care Management B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Care Management B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 6 te Boxtel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Boxtel > Boxtel > Munsel-Selissen > 5283WE
  Machine Builders B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Machine Builders B.V. is gevestigd op Kievitweg 10 te Klundert en is actief in de branche Groothandel in machines voor de voedings- en genotmiddelenindustrie.

  Moerdijk > Klundert > Industrieterrein Moerdijk > 4791RW
  Demeter I B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Demeter I B.V. is gevestigd op Kasteelplein 59 te Breda en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Breda > Breda Centrum > City > 4811XC
  CM Labels
  Opgericht in maart 2020

  De vennootschap onder firma CM Labels is gevestigd op Steenbergseweg 47 te Dinteloord en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Steenbergen > Dinteloord > Dinteloord > 4671BD
  HJ Snelle Service
  Opgericht in februari 2020

  De onderneming HJ Snelle Service is gevestigd op Haagweg 239B1 te Breda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Breda > Breda West > Tuinzigt > 4812XD
  Dutch Internet Services
  Opgericht in maart 2020

  De onderneming Dutch Internet Services is gevestigd op Langeweg 4k te Kruisland en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Steenbergen > Kruisland > Kruisland > 4756AK
  Roskam Vastgoed B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Roskam Vastgoed B.V. is gevestigd op Valkenswaardstraat 133 te Tilburg en is actief in de branche Financiële holdings.

  Tilburg > Koolhoven > Koolhoven Noord > 5036SJ
  JVL Occasions
  Opgericht in maart 2020

  De onderneming JVL Occasions is gevestigd op Bosselaan 7 te Helmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Helmond > Helmond-Noord > Binderen > 5702NV
  Ortac Holding B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Ortac Holding B.V. is gevestigd op Jacob van Maerlantstraat 12 te Helmond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Helmond > Helmond-Noord > Binderen > 5702DR
  Ilse Reinieren Verloskundige
  Opgericht in maart 2020

  De onderneming Ilse Reinieren Verloskundige is gevestigd op Vrachelsedijk 53 te Oosterhout en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

  Oosterhout > Vrachelen > Vrachelen-Zuidoost > 4904TA
  Marjolein van Kuijk
  Opgericht in maart 2020

  De onderneming Marjolein van Kuijk is gevestigd op Dorpstraat 92a te Leende en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Heeze-Leende > Leende > Leende > 5595CK
  AA Telecom Tilburg
  Opgericht in maart 2020

  De onderneming AA Telecom Tilburg is gevestigd op Jachthoornstraat 17 te Tilburg en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Tilburg > Het Zand > Jagersbuurt Oost > 5042LS
  Hopman Coaching & Advies B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap Hopman Coaching & Advies B.V. is gevestigd op Linnenwever 8 te Wagenberg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Drimmelen > Wagenberg > Wagenberg > 4845PG

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement