Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk in Zwolle

Een overzicht van alle ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Cliëntenraad Nedahuis
april 2013

De onderneming Cliëntenraad Nedahuis is gevestigd op Marconistraat 1C te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8013PKZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Stichting Trias Jeugdhulp
april 2013

De onderneming Stichting Trias Jeugdhulp is gevestigd op Emmawijk 11 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011CMZwolleAssendorpStationsbuurt
Omega Groep B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Omega Groep B.V. is gevestigd op Nijerwalstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8043TLZwolleStadshagenWerkeren
De Kern, Stichting Maatschappelijke            Dienstverlening
april 2013

De maatschap De Kern, Stichting Maatschappelijke Dienstverlening is gevestigd op Straussplein 5 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8031AEZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
Stichting Rozij Werk
april 2013

De onderneming Stichting Rozij Werk is gevestigd op Aagje Dekenstraat 55 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8023BZZwolleWipstrikWipstrik-Noord
Stichting voor Gereformeerde Maatschappelijke Dienstverlening
april 2013

De maatschap Stichting voor Gereformeerde Maatschappelijke Dienstverlening "De Driehoek" is gevestigd op Parkweg 14 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011CKZwolleAssendorpStationsbuurt
Stichting Vrijwilligerscentrale Zwolle
april 2013

De onderneming Stichting Vrijwilligerscentrale Zwolle is gevestigd op Assendorperstraat 48 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8012CAZwolleAssendorpOud-Assendorp
Turks-Islamitische Culturele Jongerenvereniging Zwolle
april 2013

De onderneming Turks-Islamitische Culturele Jongerenvereniging Zwolle is gevestigd op Holtenbroekerweg 30 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8021VGZwolleDiezerpoortBollebieste
Christelijk Jongeren Verbond-Young Men's Christian Association Overijssel
april 2013

De onderneming Christelijk Jongeren Verbond-Young Men's Christian Association Overijssel is gevestigd op Peterskampweg 12 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8031LKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
Adviesbureau Say-What
april 2013

De onderneming Adviesbureau Say-What is gevestigd op Obrechtstraat 65 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8031AJZwolleHoltenbroekHoltenbroek I
Kroek & Partners Interim Jeugdzorg B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Kroek & Partners Interim Jeugdzorg B.V. is gevestigd op Aagje Dekenstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8023BZZwolleWipstrikWipstrik-Noord
Stichting Mahanaïm
april 2013

De onderneming Stichting Mahanaïm is gevestigd op Geldermanmate 26 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8014KNZwolleIttersumGerenbroek
Nedahuis B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Nedahuis B.V. is gevestigd op Marconistraat 1C te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8013PKZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Stichting Op Kleine Schaal
april 2013

De onderneming Stichting Op Kleine Schaal is gevestigd op Terborchstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011GDZwolleAssendorpStationsbuurt
Stichting Samen Werken Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, (Werkgelegenheids- Project Allochtonen)
april 2013

De onderneming Stichting Samen Werken Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel, (Werkgelegenheids- Project Allochtonen) is gevestigd op Haersterveerweg 4 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8034PKZwolleVechtlandenBrinkhoek
Stichting Vriendenkring Woonzorgconcern IJsselheem Zwolle e.o.
april 2013

De onderneming Stichting Vriendenkring Woonzorgconcern IJsselheem Zwolle e.o. is gevestigd op Groot Wezenland 28 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011JWZwolleAssendorpWezenlanden
Stichting Red een Kind
april 2013

De onderneming Stichting Red een Kind is gevestigd op George Stephensonstraat 11 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8013NLZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Stichting Kinderperspectief
april 2013

De onderneming Stichting Kinderperspectief is gevestigd op Terborchstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011GDZwolleAssendorpStationsbuurt
Direct Dialogue Fundraising.nl
april 2013

De onderneming Direct Dialogue Fundraising.nl is gevestigd op Rodehaanstraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8011RRZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Speeltuinvereniging Holtenbroek
april 2013

De onderneming Speeltuinvereniging Holtenbroek is gevestigd op Bachlaan 20 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

8031HLZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk