Apotheken in Purmerend

Zoek je een apotheek in Purmerend? Hieronder vind je een overzicht van alle apotheken in Purmerend.

Filter Filter

Woensdag 1 april 2020

Zorggroep Laag Holland B.V.
Opgericht in Augustus 2010

De besloten vennootschap Zorggroep Laag Holland B.V. is gevestigd op Signaal 8 te Purmerend en is actief in de branche apotheken.

Donderdag 27 oktober 2016

Apotheek Rikkelder Ruurlozorg B.V.
Opgericht in September 2016

De besloten vennootschap Apotheek Rikkelder Ruurlozorg B.V. is gevestigd op Persijnlaan 93 te PURMEREND en is actief in de branche apotheken.

Woensdag 14 september 2016

Penta Pharmacy B.V.
Opgericht in Juli 2016

De besloten vennootschap Penta Pharmacy B.V. is gevestigd op Persijnlaan 93 te PURMEREND en is actief in de branche apotheken.

Donderdag 1 januari 2015

Apotheek De Ring B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Apotheek De Ring B.V. is gevestigd op Kolkstraat 1A te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

Artemish Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Artemish Holding B.V. is gevestigd op John F. Kennedyplein 2-4 te Purmerend en is actief in de branche apotheken.

Apotheek Wheermolen B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Apotheek Wheermolen B.V. is gevestigd op Boeierstraat 38 te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

Apotheek De Gors B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Apotheek De Gors B.V. is gevestigd op Lisdoddestraat 28 te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

Apotheek Weidevenne B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Apotheek Weidevenne B.V. is gevestigd op Darwinstraat 20 te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

De Gors Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap De Gors Holding B.V. is gevestigd op Plantsoenstraat 33A te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

Apotheek De Meeuw Purmerend B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Apotheek De Meeuw Purmerend B.V. is gevestigd op Meeuwstraat 2 te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

24 uurs-apotheek Waterland C.V.
Opgericht in Maart 2013

De commanditaire vennootschap 24 uurs-apotheek Waterland C.V. is gevestigd op Waterlandlaan 250 te Purmerend en is actief in de branche Apotheken.

Kennedy Apotheek B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Kennedy Apotheek B.V. is gevestigd op John F. Kennedyplein 2-4 te Purmerend en is actief in de branche apotheken.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent