Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Beheer van onroerend goed in Zwolle

Een overzicht van alle beheer van onroerend goed in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Fiducia in Futurum Beleggingen B.V.
november 2017

De besloten vennootschap Fiducia in Futurum Beleggingen B.V. is gevestigd op Jan van Arkelweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8015PXZwolleSoestweteringlandenHarculo en Hoogzutmen
Junco Vastgoed B.V.
juni 2017

De besloten vennootschap Junco Vastgoed B.V. is gevestigd op Buitenkant 7 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011VHZwolleBinnenstadBinnenstad-Noord
Slurink & Sniegowicz Holding B.V.
april 2017

De besloten vennootschap Slurink & Sniegowicz Holding B.V. is gevestigd op Pascalweg 1 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8013RCZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Stichting Beheerder het Handenplein
maart 2017

De stichting Stichting Beheerder het Handenplein is gevestigd op Kadeneterkamp 25 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8014CCZwolleIttersumGerenlanden
Clingendael Servotel Drachten B.V.
februari 2017

De besloten vennootschap Clingendael Servotel Drachten B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8001BCZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Kreator Projecten B.V.
februari 2017

De besloten vennootschap Kreator Projecten B.V. is gevestigd op Baileystraat 17a te Zwolle en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8013RVZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Dobbe Vastgoed B.V.
september 2016

De besloten vennootschap Dobbe Vastgoed B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 38 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
Kendes Rentmeesters Zwolle B.V.
augustus 2016

De besloten vennootschap Kendes Rentmeesters Zwolle B.V. is gevestigd op Schrevenweg 3 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8024HBZwolleBerkumBerkum
Schellerberg B.V.
juli 2016

De besloten vennootschap Schellerberg B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 38 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
Lomax Investeringen B.V.
juli 2016

De besloten vennootschap Lomax Investeringen B.V. is gevestigd op Beb Bakhuysstraat 2 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8019BTZwolleSchelleKaterveer-Engelse Werk
Maatschap Onroerend Goed Zerbolt 61
juli 2016

De maatschap Maatschap Onroerend Goed Zerbolt 61 is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 37 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8021BHZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
Tuin en Beek Vastgoed V.O.F.
juli 2016

De vennootschap onder firma Tuin en Beek Vastgoed V.O.F. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 13-1 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011SGZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Oude Vismarkt Vastgoed C.V.
april 2016

De commanditaire vennootschap Oude Vismarkt Vastgoed C.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 13-1 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011SGZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Lenf Beheer B.V.
maart 2016

De besloten vennootschap Lenf Beheer B.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 18 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011SHZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Dobbe Vastgoed Zwolle B.V.
december 2015

De besloten vennootschap Dobbe Vastgoed Zwolle B.V. is gevestigd op Dobbe 21 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8032JWZwolleAalandenAalanden-Midden
DAN WONEN B.V.
november 2015

De besloten vennootschap DAN WONEN B.V. is gevestigd op Assendorperstraat 51 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8012DGZwolleAssendorpOud-Assendorp
EVB Vastgoed C.V.
juni 2015

De commanditaire vennootschap EVB Vastgoed C.V. is gevestigd op Hertenstraat 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011GTZwolleAssendorpStationsbuurt
Bentheim Vastgoed Beheer
april 2015

De onderneming Bentheim Vastgoed Beheer is gevestigd op Dokter van Deenweg 46 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8025BBZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
Vesting Zwolle Beheer B.V.
mei 2015

De besloten vennootschap Vesting Zwolle Beheer B.V. is gevestigd op Diezerkade 12 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8021CWZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
Stichting Tuinbloem Vastgoed
februari 2015

De stichting Stichting Tuinbloem Vastgoed is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 13-1 te ZWOLLE en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

8011SGZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk