Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Binnenvaart (vrachtvaart) in Zwolle

Een overzicht van alle binnenvaart (vrachtvaart) in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Scheepvaartbedrijf H.W. van Lang
november 2017

De besloten vennootschap Scheepvaartbedrijf H.W. van Lang is gevestigd op Beeldsnijderstraat 227 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8043CVZwolleStadshagenSchoonhorst
OC Barging B.V.
juni 2017

De besloten vennootschap OC Barging B.V. is gevestigd op Reukgras 54 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8043KMZwolleStadshagenMilligen
Stavorinus Maritiem
januari 2016

De onderneming Stavorinus Maritiem is gevestigd op Tesselschadestraat 105 te ZWOLLE en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8023BLZwolleWipstrikWipstrik-Noord
v.o.f. Bosman-Horrel
april 2016

De vennootschap onder firma v.o.f. Bosman-Horrel is gevestigd op Greppelmos 9 te ZWOLLE en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8043KXZwolleStadshagenMilligen
Compania V.O.F.
september 2015

De vennootschap onder firma Compania V.O.F. is gevestigd op Hooilandstraat 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8043XJZwolleStadshagenFrankhuis
Fositrans B.V.
juni 2014

De besloten vennootschap Fositrans B.V. is gevestigd op Bouwkamplaan 15 te ZWOLLE en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

8042GWZwolleWestenholteWestenholte-Stins

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk