Bloemenwinkels in Purmerend

Zoek je een bloemenwinkel in Purmerend? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Purmerend.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Flowers by Jennifer
Opgericht in April 2013

De onderneming Flowers by Jennifer is gevestigd op Poelstraat 29 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

v.o.f. Kevin en Marlon
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma v.o.f. Kevin en Marlon is gevestigd op Gildeplein 48 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

H.J. Meines Faunaland V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma H.J. Meines Faunaland V.O.F. is gevestigd op Achterdijk 26-28 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Eggert's Bloemenhoek
Opgericht in April 2013

De onderneming Eggert's Bloemenhoek is gevestigd op Willem Eggertstraat 105 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bloemensluis A.H. Eichelberg
Opgericht in April 2013

De onderneming De Bloemensluis A.H. Eichelberg is gevestigd op Nieuwstraat 2 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Augustus Bloemisterij
Opgericht in April 2013

De onderneming Augustus Bloemisterij is gevestigd op Einsteinstraat 63 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Lobbes
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Lobbes is gevestigd op John F. Kennedyplein 21 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Kardinaal
Opgericht in April 2013

De onderneming De Kardinaal is gevestigd op Overlanderstraat 628 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Wezel
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Wezel is gevestigd op Gildeplein 44-46 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Flowershop Van Rijn
Opgericht in April 2013

De onderneming Flowershop Van Rijn is gevestigd op John F. Kennedyplein 87 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

H.J. Meines Faunaland
Opgericht in April 2013

De onderneming H.J. Meines Faunaland is gevestigd op Van Burgplein 20-21 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

't Boetje Natuurvoeding Kat en Hond
Opgericht in April 2013

De onderneming 't Boetje Natuurvoeding Kat en Hond is gevestigd op Wheredijk 100W te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Dierdiscounter
Opgericht in April 2013

De onderneming De Dierdiscounter is gevestigd op Wormerplein 79 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Keat Floral Design
Opgericht in April 2013

De onderneming Keat Floral Design is gevestigd op Brantjesstraat 23 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemen- en Plantencentrum Abutilon
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemen- en Plantencentrum Abutilon is gevestigd op Leeuwerikplein 59 te Purmerend en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent