Bloemenwinkels in Woerden

Zoek je een bloemenwinkel in Woerden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Woerden.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Verweij V.O.F. t.h.o.d.n. Discus Verweij
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Verweij V.O.F. t.h.o.d.n. Discus Verweij is gevestigd op Nieuwstraat 1 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemrijke Verleiding
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemrijke Verleiding is gevestigd op Rijnstraat 53A te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

AV Flowers
Opgericht in April 2013

De onderneming AV Flowers is gevestigd op Rijnstraat 59C te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuincentrum Rodenburg B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Rodenburg B.V. is gevestigd op Geestdorp 30 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dobey Amersfoort Vathorst Kabel
Opgericht in April 2013

De onderneming Dobey Amersfoort Vathorst Kabel is gevestigd op Standerdmolen 30 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Pels Bloemisten
Opgericht in April 2013

De onderneming Pels Bloemisten is gevestigd op Molenvlietbrink 240 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Marius Overbeek
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Marius Overbeek is gevestigd op Kerkweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenvaria
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenvaria is gevestigd op Tournoysveld 98 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Allrounddog
Opgericht in April 2013

De onderneming Allrounddog is gevestigd op Bomschuit 10 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemsierkunst en Tuincentrum Pels B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Bloemsierkunst en Tuincentrum Pels B.V. is gevestigd op Industrieweg 8 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

R.A.I. de Feij en A.J. van Noort t.h.o.d.n. Dobey Woerden
Opgericht in April 2013

De onderneming R.A.I. de Feij en A.J. van Noort t.h.o.d.n. Dobey Woerden is gevestigd op Molenvlietbrink 226 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Creatyv Style Flowers
Opgericht in April 2013

De onderneming Creatyv Style Flowers is gevestigd op Bergstraat 11 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Faunaland H2O Woerden
Opgericht in April 2013

De onderneming Faunaland H2O Woerden is gevestigd op La Fontaineplein 17 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Janny Veenkamp-Ridder Bloemstyliste
Opgericht in April 2013

De onderneming Janny Veenkamp-Ridder Bloemstyliste is gevestigd op Statenhof 10 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

L.G.D. Exploitatie B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap L.G.D. Exploitatie B.V. is gevestigd op Geestdorp 30 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent