Bloemenwinkels in Woerden

Zoek je een bloemenwinkel in Woerden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Woerden.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Dobey Amersfoort Vathorst Kabel
Opgericht in april 2013

De onderneming Dobey Amersfoort Vathorst Kabel is gevestigd op Standerdmolen 30 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Harmelen > Harmelen-Zuid (dorp) > 3481AG
Bloemenvaria
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenvaria is gevestigd op Tournoysveld 98 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Midden > Schilderskwartier > 3443EW
Pels Bloemisten
Opgericht in april 2013

De onderneming Pels Bloemisten is gevestigd op Molenvlietbrink 240 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-West > Molenvliet-Oost > 3448HS
Bloembinderij Marius Overbeek
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Marius Overbeek is gevestigd op Kerkweg 7 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Harmelen > Harmelen-Zuid (dorp) > 3481CP
Verweij V.O.F. t.h.o.d.n. Discus Verweij
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Verweij V.O.F. t.h.o.d.n. Discus Verweij is gevestigd op Nieuwstraat 1 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Midden > Binnenstad > 3441EA
Bloemrijke Verleiding
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemrijke Verleiding is gevestigd op Rijnstraat 53A te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Midden > Binnenstad > 3441BR
L.G.D. Exploitatie B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap L.G.D. Exploitatie B.V. is gevestigd op Geestdorp 30 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Buitengebied Woerden-Oost > Geestdorp > 3444BE
Faunaland H2O Woerden
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland H2O Woerden is gevestigd op La Fontaineplein 17 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Oost > Snel en Polanen > 3446BX
Allrounddog
Opgericht in april 2013

De onderneming Allrounddog is gevestigd op Bomschuit 10 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-West > Molenvliet-West > 3448WG
KaJo's
Opgericht in april 2013

De onderneming KaJo's is gevestigd op Wijngaard 32 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Oost > Snel en Polanen > 3446WB
Bloemsierkunst en Tuincentrum Pels B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemsierkunst en Tuincentrum Pels B.V. is gevestigd op Industrieweg 8 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Midden > Bedrijventerrein Honthorst > 3442AE
R.A.I. de Feij en A.J. van Noort t.h.o.d.n. Dobey Woerden
Opgericht in april 2013

De onderneming R.A.I. de Feij en A.J. van Noort t.h.o.d.n. Dobey Woerden is gevestigd op Molenvlietbrink 226 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-West > Molenvliet-Oost > 3448HS
Valentin Floral Art Brazil
Opgericht in april 2013

De onderneming Valentin Floral Art Brazil is gevestigd op Koningshof 5 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Harmelen > Harmelen-Zuid (dorp) > 3481HN
Creatyv Style Flowers
Opgericht in april 2013

De onderneming Creatyv Style Flowers is gevestigd op Bergstraat 11 te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Oost > Snel en Polanen > 3446DA
AV Flowers
Opgericht in april 2013

De onderneming AV Flowers is gevestigd op Rijnstraat 59C te Woerden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Woerden > Woerden-Midden > Binnenstad > 3441BR

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Woerden

Instellen

Meer nieuws in Woerden

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement