Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Loodgieters in Rotterdam

Zoek je een loodgieter in Rotterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle loodgieters in Rotterdam.

In Rotterdam zoek ik een:

Dinsdag 24 april 2018

Spr-Tec
Opgericht in april 2018

De onderneming Spr-Tec is gevestigd op Rechthuisstraat 12 te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Feijenoord » Katendrecht » 3072LJ

Dinsdag 20 maart 2018

PARAMO Installatietechniek
Opgericht in maart 2018

De onderneming PARAMO Installatietechniek is gevestigd op Burgemeester Beyenstraat 37 te PERNIS ROTTERDAM en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Pernis » Pernis » 3195RA

Woensdag 7 maart 2018

Nikola Jerinic
Opgericht in februari 2018

De onderneming Nikola Jerinic is gevestigd op Fluitstraat 18D te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Delfshaven » Oud Mathenesse » 3028VG
Action Techniek B.V.
Opgericht in februari 2018

De besloten vennootschap Action Techniek B.V. is gevestigd op Mandenmakerstraat 106C te HOOGVLIET ROTTERDAM en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Hoogvliet » Hoogvliet Noord » 3194DG

Zaterdag 18 november 2017

Tonnis Installatie
Opgericht in november 2017

De onderneming Tonnis Installatie is gevestigd op Melissantstraat 118A te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XM
A.Elriani
Opgericht in oktober 2017

De onderneming A.Elriani is gevestigd op West-Sidelinge 12B te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Overschie » Overschie » 3043SM
BlauweStroom
Opgericht in oktober 2017

De onderneming BlauweStroom is gevestigd op Potgieterstraat 15 te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Delfshaven » Spangen » 3027TV

Maandag 18 september 2017

Mabrouk Montageservice
Opgericht in augustus 2017

De onderneming Mabrouk Montageservice is gevestigd op Ackersdijkstraat 14C te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Noord » Liskwartier » 3037VH
SERDAL loodgieter
Opgericht in augustus 2017

De onderneming SERDAL loodgieter is gevestigd op Immobilialaan 9A te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis » 3074WN
Rac gas en waterleiding monteur
Opgericht in augustus 2017

De onderneming Rac gas en waterleiding monteur is gevestigd op Verboomstraat 173B te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Charlois » Oud-Charlois » 3082JJ

Dinsdag 23 mei 2017

Loodgieters- en onderhoudsbedr. Alexander BV
Opgericht in april 2017

De besloten vennootschap Loodgieters- en onderhoudsbedr. Alexander BV is gevestigd op Henegouwerlaan 58A te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3014CD
ACM Loodgietersbedrijf B.V.
Opgericht in april 2017

De besloten vennootschap ACM Loodgietersbedrijf B.V. is gevestigd op Henegouwerlaan 58A te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Rotterdam Centrum » Oude Westen » 3014CD

Maandag 1 mei 2017

STIPVOM B.V.
Opgericht in april 2017

De besloten vennootschap STIPVOM B.V. is gevestigd op Van Haeftenstraat 12A te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Feijenoord » Hillesluis » 3074NK
xem techniek
Opgericht in april 2017

De onderneming xem techniek is gevestigd op Sint-Janshaven 294 te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Rotterdam » Charlois » Oud-Charlois » 3087XJ

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?