Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie in Westland

Een overzicht van alle overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie in Westland.

In Westland zoek ik een:

Dinsdag 5 februari 2019

Denovit B.V.
Opgericht in januari 2019

De besloten vennootschap Denovit B.V. is gevestigd op Kerklaan 52 te Wateringen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Hofwijk en Oranjehof » 2291CJ

Woensdag 23 januari 2019

Hanitacs
Opgericht in januari 2019

De onderneming Hanitacs is gevestigd op Harp 24 te De Lier en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » De Lier » De Lier West » 2678HH

Maandag 31 december 2018

KomIT
Opgericht in december 2018

De onderneming KomIT is gevestigd op Druivenstraat 47 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Naaldwijk » Kruisbroek » 2671SE

Woensdag 7 juni 2017

IT Hulp Westland
Opgericht in mei 2017

De onderneming IT Hulp Westland is gevestigd op Molenaarlaan 27 te De Lier en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » De Lier » Bleyenburg » 2678DG

Donderdag 27 oktober 2016

24/7 Guide B.V.
Opgericht in september 2016

De besloten vennootschap 24/7 Guide B.V. is gevestigd op Emmastraat 70 te MONSTER en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681RR

Woensdag 14 september 2016

Reset
Opgericht in juni 2016

De besloten vennootschap Simplexxion B.V. is gevestigd op Hoefsmid 6 te WATERINGEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2291PD
Jelle's PC hulp
Opgericht in juni 2016

De onderneming Jelle's PC hulp is gevestigd op Pioenrooslaan 3 te WATERINGEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Essellanden » 2292DC

Maandag 9 november 2015

Metaverses B.V.
Opgericht in oktober 2015

De besloten vennootschap Metaverses B.V. is gevestigd op Aardbeienstraat 3 te WATERINGEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Essellanden » 2292BP

Donderdag 1 januari 2015

VIRO Media
Opgericht in juli 2015

De vennootschap onder firma VIRO Media is gevestigd op Westlandseweg 11unit 1.21 te WATERINGEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2291PG
Rojak
Opgericht in april 2015

De onderneming Rojak is gevestigd op Agaat 5 te 'S-GRAVENZANDE en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » 's-Gravenzande » Edelstenenwijk » 2691SL
Yongi Computerdiensten
Opgericht in april 2015

De onderneming Yongi Computerdiensten is gevestigd op Choorstraat 8C te MONSTER en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681AS
Miss WebDesign
Opgericht in maart 2015

De onderneming Miss WebDesign is gevestigd op Vlietlaan 31 te WATERINGEN en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Vliettuinen » 2291AZ
Bellincs
Opgericht in oktober 2013

De onderneming Bellincs is gevestigd op Prins Clausstraat 85 te Wateringen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Wateringen Noord en Ambachtshof » 2291WB
Hortikit B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hortikit B.V. is gevestigd op Kijckerweg 115 te De Lier en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » De Lier » Bedrijventerrein Westerlee » 2678AC
WorkRelax
Opgericht in april 2013

De onderneming WorkRelax is gevestigd op Vlotlaan 501 te Monster en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Monster » Bedrijventerrein Vlotlaan » 2681TW
Compliance Community B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Compliance Community B.V. is gevestigd op Heijdseweg 88 te Monster en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Monster » Grote Geest en Molenwijk » 2681VN
ASP Holland
Opgericht in april 2013

De onderneming ASP Holland is gevestigd op Strandgaper 20 te Naaldwijk en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Naaldwijk » Woerdblok » 2673BX
LanSolutions v.o.f.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma LanSolutions v.o.f. is gevestigd op Linnewever 8 te Wateringen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2292JH
SDJ Computers
Opgericht in april 2013

De onderneming SDJ Computers is gevestigd op Westlandseweg 10 te Wateringen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2291PG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?