Slagers en poeliers in Veenendaal

Zoek je een slager of poelier in Veenendaal? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Veenendaal.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Het Goudhaantje
Opgericht in April 2013

De onderneming Het Goudhaantje is gevestigd op Passage 67 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Ton van Kempen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Ton van Kempen is gevestigd op Mulderslaan 75 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. A. Meyer Poeliersbedrijf
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. A. Meyer Poeliersbedrijf is gevestigd op Boslaan 113 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Jamal Islamitische Slagerij
Opgericht in April 2013

De onderneming Jamal Islamitische Slagerij is gevestigd op Achterkerkstraat 32 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van der Geer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van der Geer is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 9 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Poelier De Munt
Opgericht in April 2013

De onderneming Poelier De Munt is gevestigd op Prins Bernhardlaan 58 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Ariesen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Slagerij Ariesen B.V. is gevestigd op Middellaan 111 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van Doorn
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van Doorn is gevestigd op Prins Bernhardlaan 52 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent