Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Geld ijssalon gestolen

Enschede - Een onbekende vrouw, in gezelschap van een jongen, drinkt op zaterdag 13 juli 2019, rond 19.00 uur een colaatje in een ijssalon aan de Marktstraat in Enschede.

Enschede
Gewapende overval op Jumbo

Duiven - Op 5 februari, even voor 21:00 uur pleegt een man een gewapende overval op het Jumbo filiaal aan het Eilandplein.

Duiven
Vrouw slachtoffer van phishing

Tilburg - Een vrouw uit Tilburg dacht een mail van de ING te ontvangen, maar het bleek een nep-mail te zijn. Ze volgde de link in de mail en gaf op een fakewebsite haar bankgegevens door. Zo werd ze het slachtoffer van phishing, een vorm van internetcriminaliteit oftewel cybercrime.

Tilburg
Twee inbraken in dezelfde woning

Den Dungen - In een woning aan de Sint Jacobusstraat in Den Dungen werd in januari van dit jaar twee keer in één week ingebroken.

Sint-Michielsgestel > Den Dungen
Inbrekers overlopen

Nistelrode - In een woning in Nistelrode aan de Hoogstraat werden op woensdag 13 november van het afgelopen jaar twee inbrekers overlopen door de bewoonster.

Bernheze
Grootschalige winkeldiefstal

Leerdam - Op woensdag 25 september aan het begin van de middag steelt een man bij het Kruidvat aan de Kerkstraat in Leerdam een grote hoeveelheid Biodermal gezichtsverzorgingsproducten en Oral-B opzettandenborstels.

Leerdam > Leerdam
Buschauffeur beledigd, bedreigd en bespuugd

Utrecht - Op dinsdag 01 oktober wordt bij de halte Majellapark aan de Vleutenseweg in Utrecht een man door een buschauffeur erop gewezen dat hij moet inchecken of een kaartje moet kopen. De man gedraagt zich vervolgens zo vervelend dat een discussie met de chauffeur erin uitmondt dat hij de chauffeur uitscheldt, met de dood bedreigt en bespuugt.

Utrecht
Gewelddadige woningoverval

Utrecht - Op zondagmiddag 9 februari vindt rond 14.40 uur een woningoverval aan de Griftstraat in Utrecht plaats. Vier jongens dringen de woning binnen, mishandelen de beide bewoners, stelen spullen uit de woning en gaan er op twee rode scooters vandoor.

Utrecht
Mislukte overval op supermarkt

Groningen - GRONINGEN – Op zaterdag 25 januari omstreeks 19.20 uur werd door een gewapende man geprobeerd een supermarkt aan de Zonnelaan te overvallen. Een bewakingscamera maakte opnames van de verdachte.

Groningen
Zware mishandeling Wateringen

Wateringen - Op donderdag 1 augustus 2019, na de wielerronde van Wateringen werd een 35-jarige man zwaar mishandeld.

Westland > Wateringen
Woningoverval in Helmond

Helmond - Op maandag 18 november 2019 vindt er tussen 21.00 en 21.40 uur een overval plaats op een woning aan de Paulus Potterlaan.

Helmond
Dode bij explosie in drugslab Den Dungen

Den Dungen - In een kasgebouw achter een woning aan de Spekstraat in Den Dungen trof de politie na een melding op vrijdag 25 oktober 2019 omstreeks 02.45 uur een drugslab aan. Hier ging vermoedelijk iets mis in het productieproces waarna een explosie plaats vond. In het lab lag het lichaam van een dode man die waarschijnlijk aan het werk was en bij de explosie om het leven is gekomen. Na uitgebreid onderzoek bleek dit een 36-jarige man uit Kerkrade te zijn

Sint-Michielsgestel > Den Dungen
Juweliersechtpaar overvallen door gemaskerd duo

Waalwijk - Op zaterdag 2 november 2019 wordt iets na tien uur ’s avonds een juweliers echtpaar uit Waalwijk thuis overvallen. Het echtpaar woont al jarenlang boven hun juwelierszaak. De daders bedreigen en mishandelen de slachtoffers. De overvallers maken een aantal unieke, handgemaakte sieraden buit. Er zijn bewakingsbeelden van de overval.

Waalwijk
Straatroof Amersfoort

Amersfoort - Op dinsdagavond 07 januari rond 18.00 uur fietst een 15-jarige jongen uit Amersfoort over het Meerkoetpad in Amersfoort. Daar wordt hij door twee jongens tot stoppen gedwongen, met een steekwapen bedreigd en van zijn rugzak beroofd.

Amersfoort
Whatsappfraude

Doetinchem - Deze man wordt verdacht van oplichting via Whatsapp. Op 23 oktober kreeg het slachtoffer een Whatsappbericht van haar kind die haar vroeg geld over te maken. Althans, dat dacht ze.

Doetinchem

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement