Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Jonge Hengeloër mishandeld, wie kent de dader?

Hengelo - In de nacht van zaterdag 4 juli is een jongeman uit Hengelo mishandeld. . Rond 04:00 uur was hij op weg naar huis. Met zijn vrienden besloten ze even op het pleintje naast de Lambertuskerk te stoppen.

Hengelo
Wie is schuldig aan inbraak winkel?

Goor - In de nacht van dinsdag 2 juni op woensdag 3 juni krijgt een winkel in Goor ongewenst bezoek.

Hof van Twente > Goor
Van wie zijn deze ringen?

Deventer - We zijn op zoek naar de eigenaar van een drietal ringen. Omdat ze ongeveer dezelfde maat zijn, is het aannemelijk dat ze alle drie van dezelfde eigenaar zijn.

Deventer
Wie kent deze pinpas oplichter?

Heerlen - De politie roept burgers op om te helpen de identiteit van deze oplichter te achterhalen. Bekijk en deel deze SPEURMEE video.

Heerlen
Zware mishandeling Admiraal de Ruijterweg

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht donderdagmiddag 30 april 2020 op de Admiraal de Ruijterweg een fietser zwaar te hebben mishandeld. Er zijn camerabeelden van de mannen.

Amsterdam
Woningoverval Zevenkampse Ring in Rotterdam

Rotterdam - Op 18 februari 2020 overvielen twee mannen een 31-jarige vrouw in haar woning aan de Zevenkampse Ring. Ze bedreigden de vrouw met de dood en dreigden ook haar - nog geen zes weken oude - baby te doden.

Rotterdam
Brandstichting stadion NEC Nijmegen

Nijmegen - Op zondag 13 oktober 2019 rond 02.00 uur is er op verschillende plekken rondom het Goffertstadion in Nijmegen brand gesticht.

Nijmegen
Woningoverval Doornenburg Hillegom

Hillegom - Op maandag 16 maart rond 15.20 uur belt een man met een oranje werkjas aan bij een woning aan de Doornenburg in Hillegom. In de woning zijn op dat moment een moeder en haar twee jonge kinderen

Hillegom
Phishing (oplichting), diefstal pinpas & pinnen met gestolen bankpas

Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij een phising-zaak. Hierbij werd een slachtoffer van bijna 15 duizend euro bestolen.

Amsterdam
Inbraak in en diefstal uit woning Prinsengracht

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht op dinsdag 10 maar t 2020 in te hebben gebroken bij een woning aan de Prinsengracht. De politie deelt beelden van de verdachten en hoopt dat mensen meer informatie over de twee hebben.

Amsterdam
Bespuging en bedreiging met COVID medewerkster supermarkt Mosveld

Amsterdam - Op dinsdagmiddag 7 april 2020 wordt een medewerkster van een supermarkt aan het Mosveld bespuugd door een nog onbekende man. Een getuige hoort hem vervolgens zeggen dat hij hoopt dat de vrouw nu corona (COVID) zou hebben. De politie heeft camerabeelden van de verdachte. Deze beelden zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie eerst onherkenbaar getoond. De verdachte kreeg één week de tijd zich bij de politie te melden, maar deed dit niet. Daarom worden nu herkenbare beelden van hem gedeeld.

Amsterdam
Een ontvoering in Oss

Oss - Op dinsdag 11 februari 2019 wordt op de Asterstraat een 19-jarige man van zijn fiets getrokken en een bestelbus in gesleurd.

Oss
Dood Gregori Maduro; beloning van 15.000 euro uitgeloofd

Haarlem - Op dinsdag 7 april 2020 werd het lichaam van de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro, oorspronkelijk afkomstig van Aruba, verpakt en verzwaard aangetroffen in het water de Mooie Nel in Haarlem.

Haarlem
Diefstal goederen uit parfumeriewinkel

Wassenaar - Op zaterdag 25 april zag een medewerker van een parfumeriewinkel aan de Langstraat in Wassenaar, dat de producten in het schap van L'oreal producten plotseling leeg was, dit terwijl hij deze de vorige avond had aangevuld.

Wassenaar
Drie berovingen in Eindhoven

Eindhoven - In de avond en nacht van zondag 28 juli op maandag 29 juli worden er in één uur tijd drie berovingen gepleegd. Waarschijnlijk zijn de daders jong, hun leeftijd wordt tussen de 15 en 18 jaar geschat.

Eindhoven
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement