Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

15.000,- beloning voor gouden tip dodelijke mishandeling

Rotterdam - Oudjaarsavond 2020 vindt in een woning aan de Sumatralaan in Rotterdam-Katendrecht een ruzie plaats. Een toen 42-jarige man raakt daarbij ernstig gewond. Hulpdiensten vinden hem zwaargewond, liggend in de portiek. Hij blijkt hersenletsel te hebben opgelopen en belandt in het ziekenhuis. Daar komt hij nooit meer uit. Anderhalf jaar later op 8 juni 2021 overlijdt hij alsnog.

Rotterdam
Eigenaren oliebollenkraam overvallen

Utrecht - Het echtpaar dat de oliebollenkraam aan het Van Beuningenplein in Utrecht runt, is op woensdagavond 10 november overvallen. Als de man (68) en zijn vrouw (58) na een werkdag in hun auto willen stappen, staan daar twee mannen met een vuurwapen op hen te wachten.

Utrecht
Man breekt in auto

Amersfoort - Een bewakingscamera legt vast hoe een man een ruitje intikt van een geparkeerde auto en een tas steelt.

Amersfoort
Woningoverval Almere

Almere - Een 32-jarige man zit woensdag 10 maart in zijn woning aan de Amarantstraat nietsvermoedend achter zijn computer als er ineens twee mannen voor zijn neus staan. De twee overvallers bedreigen hem en takelen hem zò toe dat hij naar het ziekenhuis moet. Na uitgebreid onderzoek heeft de recherche één van de twee verdachten al aan kunnen houden. Maar we zijn nog op zoek naar verdachte 1.

Almere
Ramkraak bij kledingwinkel

Bilthoven - In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 november plegen twee mannen een ramkraak bij kledingwinkel Lui en Lei in winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven.

De Bilt
Zakkenrollers bestelen vrouw

Amersfoort - Een vrouw (79) uit Amersfoort wordt door twee zakkenrollers bestolen als ze haar boodschappen doet. De één spreekt haar aan en leidt haar aandacht af zodat de ander de gelegenheid heeft haar portemonnee uit haar tas te stelen.

Amersfoort
Dodelijk schietincident Krugerplein

Amsterdam - In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 november 2020 vond op het Krugerplein in Amsterdam-Oost een schietincident plaats. De 30-jarige Amanuel Sambo kwam hierbij om het leven. In het onderzoek naar zijn dood werden eerder al vier verdachten aangehouden. Toch zijn nog niet alle opsporingsvragen beantwoord en de recherche zoekt daarom dringend naar (meer) getuigen.

Amsterdam
Diefstal uit schuur Honselersdijk

Honselersdijk - Op donderdag 12 augustus vond er een inbraak plaats in een schuur gelegen aan de Van der Goesstraat in Honselersdijk.

Westland > Honselersdijk
Aanranding Leiden

Leiden - Op zaterdag 7 augustus heeft er in een woning aan de Rosenburch in Leiden een aanranding van een oudere mevrouw plaats gevonden.

Leiden

Woensdag 24 november 2021

Bankhelpdeskfraude Voorburg

Voorburg - Op dinsdag 24 augustus is een inwoner van Leidschendam- Voorburg het slachtoffer geworden van bankhelpdeskfraude.

Leidschendam-Voorburg

Gisteren

Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

Sint Philipsland - Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze donkere jongeman. Hij is hier aan het shoppen met een pinpas die is buitgemaakt door het zogenoemde spoofing. Een nep bankmedewerker weet iemand telefonisch te overtuigen om alle belangrijke bankzaken door te geven en zelfs een pinpas door iemand thuis op te laten halen.

Tholen > Sint Philipsland
Inbraak tankstation Eersel

Eersel - Wie weet meer van deze inbraak bij een tankstation aan de Schadewijkstraat in Eersel?

Eersel
Bejaarde vrouw overvallen in woning Tilburg

Tilburg - Op zondagavond 24 oktober wordt een 86-jarige vrouw in haar eigen huis overvallen bij haar woning aan de Dr. Mollerstraat in de Tilburgse wijk Theresia, vlak bij het centrum van de stad. Iemand belt rond 19.00 uur aan, ze opent de deur die meteen wordt opgeduwd. Een man komt binnen en maakt haar hardhandig duidelijk dat hij geld of iets van waarde wil.

Tilburg
Mishandeling Vechtstraat Enschede

Enschede - In de nacht van 20 op 21 november 2021 is een 39-jarige man aan de Vechtstraat mishandeld door een groep personen. Het slachtoffer wilde vermoedelijk een ruzie sussen toen de groep zich tegen hem richtte. De man is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Enschede
Bedreiging en vernieling in drogist Van Woustraat

Amsterdam - Woensdagochtend 4 augustus 2021 heeft een nog onbekende jongen in een drogist aan de Van Woustraat een andere klant bedreigd en daarna een vernieling gepleegd. Gezien zijn mogelijk minderjarige leeftijd krijgt hij twee weken de tijd om zich bij de politie te melden voordat er herkenbare beelden van hem getoond worden.

Amsterdam

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement