Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

Meerdere pogingen van woninginbraak in zelfde nacht en wijk

Rheden - Op 2 september 2019 zijn er in Rheden ‘s nachts in dezelfde wijk meerdere inbraakpogingen gedaan.

Rheden
Man steelt fooienpot kapsalon

Arnhem - Aan de Kroonse Wal in Arnhem loopt op donderdag 1 augustus 2019 een man een kapsalon binnen die voor iets anders komt dan voor een knipbeurt.

Arnhem
Twee mannen stelen slinks zonnebrillen bij opticien

Zutphen - Op vrijdag 12 juli 2019 rond 13.00 uur komen er twee mannen bij een opticien aan de Beukerstraat in Zutphen.

Zutphen
Overval met geweld op cafetaria

Arnhem - Op maandag 20 mei 2019 omstreeks 22.15 uur komt een man een cafetaria binnen aan de Rietgrachtstraat in Arnhem. Hij bedreigt de eigenaar van de cafetaria en eist geld.

Arnhem
Wie is deze rennende straatrover?

Diemen - De politie is op zoek naar een straatrover die al aan het rennen is voordat hij de beroving pleegt.

Diemen
Kluisdieven met plank voor hun hoofd (Inbraak woning)

Diemen - De politie zoekt een paar doorgewinterde inbrekers die op zaterdag 3 augustus toesloegen op het Karwijzaaderf in Diemen. Twee mannen wisten bij een woning in te breken en daar een kluis met waardevolle inhoud (geld en sieraden) buit te maken. De dieven sloegen toe terwijl de bewakingscamera’s draaiden en ondanks dat ze die in een andere richting duwden kwamen ze toch herkenbaar in beeld.

Diemen
Mannen stelen in fietsenwinkels displays van fietsen

Arnhem - Op donderdag 2 mei 2019 komen 2 mannen een fietsenzaak binnen. Zij nemen, als het winkelpersoneel uit beeld is, de displays van enkele fietsen die in de showroom staan af en stoppen deze in hun broekzak en/of rugzak.

Arnhem
Diefstal sieraad Delft

Delft - Op woensdag 18 september, werd in Delft een man aangehouden voor de diefstal van een scooter.

Delft
Diefstal babyvoeding AH Zoetermeer

Zoetermeer - Op donderdag 15 augustus 2019, worden er twaalf blikken Nutrilon babypoeder uit de Albert Heijn aan de Middelwaard in Zoetermeer gestolen.

Zoetermeer

Zaterdag 12 oktober 2019

Betaalverzoekfraude

Leeuwarden - Op zondag 24 februari verkocht een 38-jarige vrouw uit Leeuwarden een spelcomputer via Marktplaats. De koper wilde via een betaalverzoekapp het geld naar haar overmaken. De vrouw ging hiermee akkoord en kreeg van de koper een verzoek via de app om 0,01 euro naar hem over te maken. Dit was volgens de koper om haar bankgegevens te controleren. Na het overmaken meldde de koper dat hij spoedig het geld zou overmaken. Het slachtoffer ontving echter geen geld en een dag later zag zij dat er een groot geldbedrag van haar rekening was afgeschreven.

Leeuwarden

Gisteren

Fietsdiefstal bij sportpark

Schaijk - Op 8 juli rond 14:10 uur werd uit de fietsenstalling bij een sportcomplex van DAW aan de Bossestraat in Schaijk een fiets gestolen. Op beelden is te zien dat een man de fiets achter bij de bagagedrager optilt, ermee naar zijn busje loopt, waar hij de fiets vervolgens inlaadt en wegrijdt. Wie kent of herkent deze fietsendief?

Landerd > Schaijk
Overval op cafetaria 't Pleintje

Tilburg - Gemaskerde overvallers met een hamer proberen een cafetaria te overvallen, maar kiezen het hazenpad als de eigenaresse begint te schreeuwen.

Tilburg
Overvaller snackbar op beelden vastgelegd

Apeldoorn - Even voor 22:30 uur op zondag 14 april 2019 loopt een onbekende man een snackbar binnen aan het Mercatorplein in Apeldoorn. Hij eist onder bedreiging van een mes geld van een medewerker.

Apeldoorn
Beroving benzinepomp

Veghel - Op zaterdagavond 5 oktober 2019 werd een benzinepomp aan de Udenseweg overvallen. Een medewerkster werd vastgebonden terwijl de dader zijn slag sloeg.

Meierijstad > Veghel
Specifieke getuigen autobranden gezocht

Haaksbergen - Op donderdagavond 5 september 2019, tussen 23.00 en 24.00 uur, zijn er meerdere autobranden geweest in het gebied tussen het centrum en de wijk Zienesch in Haaksbergen, onder andere aan de Werfheegde.

Haaksbergen

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement