Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Verdachte gezocht van fietsendiefstal in Hoofddorp

Hoofddorp - Op 7 september in de middag fietst deze verdachte op het Burg. van Stamplein in Hoofddorp. Op camerabeelden is duidelijk te zien dat hij op zoek is naar een ándere fiets.

Haarlemmermeer > Hoofddorp
Wie is deze jongeman die duizenden euro’s stal van andermans rekening?

Bemmel - Op 15 juni werd een 65-jarige man uit Herveld het slachtoffer van bankmedewerkerfraude. In verband met ‘frauduleuze transacties’ werd zijn bankpas werd opgehaald door iemand die zich voordeed als medewerker van zijn bank. In Bemmel werden door de jongeman op de afbeelding duizenden euro’s van zijn rekening opgenomen.

Lingewaard > Bemmel
Arnhem – bedrijfsinbraak

Arnhem - Op 5 april werd ingebroken bij het CBR in Arnhem. Wie is deze man?

Arnhem
Wie (her)kent deze man die een vrouw beroofde?

Ede - Op 26 augustus werd een vrouw op klaarlichte dag in het centrum van Ede beroofd van haar tas. De dader volgde haar, trok haar tas van haar af en rende er vandoor. De man had een opvallende groene jas aan. Kijkt u naar de beelden hieronder, wie is hij?

Ede
Arnhem – winkeldiefstal

Arnhem - Deze man wordt verdacht van een winkeldiefstal bij een drogisterij in Arnhem. Wie kent of herkent de man? Geef uw informatie door via het tipformulier of neem telefonisch contact op via 0800-6070.

Arnhem
Wie zijn deze drie mannen die een auto vernielden?

Apeldoorn - In de nacht van zaterdag op zondag 30 mei duwden vier mannen een bestelbus van een ondernemer uit Apeldoorn de weg op. Een van hen spoot een brandblusser leeg in de auto, die hierdoor total loss is verklaard. Een van de verdachten is inmiddels bekend, de andere drie zoeken we nog.

Apeldoorn
Gewapende en gewelddadige woningoverval Arenborg

Amsterdam - Zondagmiddag 9 mei 2021 wordt het gezin van PSV-voetballer Eran Zahavi op gewelddadige wijze in hun woning aan Arenborg in Amsterdam-Buitenveldert overvallen. De voetballer is zelf op dat moment niet thuis, zijn vrouw en vier jonge kinderen wel. Ondanks uitgebreid onderzoek heeft de recherche helaas de identiteit van de twee overvallers nog niet weten te achterhalen en daarom deelt de politie nu bewakingsbeelden en duidelijke compositietekeningen.

Amsterdam
Explosief door brievenbus

Leersum - Bewoners van een woning aan het Juffersland schrikken in de nacht van 9 op 10 september van een keiharde explosie. Door de brievenbus is vermoedelijk zwaar illegaal vuurwerk gegooid. De dader is door een videodeurbelcamera vastgelegd.

Utrechtse Heuvelrug > Leersum
Diefstal en geld opnemen met gestolen bankpas Osdorpplein

Amsterdam - Op maandag 23 november 2020 omstreeks 11:30 uur doet het slachtoffer zijn wekelijkse boodschappen bij een supermarkt aan het Osdorpplein. Het oudere, kwetsbare slachtoffer wordt ergens in de supermarkt eerst op slinkse wijze bestolen van zijn bankpas. Daarna wordt er met die bankpas in totaal 800 euro opgenomen bij verschillende geldautomaten in de omgeving van het Osdorpplein. De politie deelt beelden van de twee verdachten, een man en een vrouw, die pinnen met de gestolen bankpas. Wie kent of herkent dit duo?

Amsterdam
Beroving Rijswijk

Rijswijk - Op woensdag 18 augustus rond 22.35 uur rijdt een mevrouw op haar felblauwe scooter op de Delftweg in Rijswijk. Vanuit tegenovergestelde richting passeert haar een scooter met daarop twee mannen. De twee mannen dwingen het slachtoffer op de Broekmolenweg in Rijswijk tot stoppen.

Rijswijk
Steekincident metrostation Jan van Galenstraat

Amsterdam - Donderdagavond 10 juni 2021 vindt bij metrostation Jan van Galenstraat een steekincident plaats. Hierbij raakt één slachtoffer gewond. Aanleiding voor het incident is een eerdere ruzie die de vrouw van het slachtoffer in de metro met drie jongens heeft gehad. Deze jongens staan op beeld en de politie ontvangt graag meer informatie over de drie verdachten en het incident. In opdracht van het Openbaar Ministerie zijn deze beelden eerst onherkenbaar getoond. De verdachten kregen twee weken de tijd zich bij de politie te melden. Dit hebben ze niet gedaan. Daarom worden de beelden van het drietal nu herkenbaar getoond.

Amsterdam
Explosief Hommerterweg Hoensbroek

Hoensbroek - Op zondagochtend 5 september rond 08.00 uur worden bewoners op de Hommerterweg in Hoensbroek opgeschrikt door een explosief dat op straat wordt aangetroffen. De persoon die het explosief in Hoensbroek achterliet staat op beeld, en de recherche is dringend op zoek naar informatie over deze verdachte.

Heerlen
Poging overval op afhaalrestaurant Roelof Hartstraat

Amsterdam - Op zondag 6 juni is een afhaalrestaurant om 18.30 uur op de Roelof Hartstraat overvallen door een nog onbekende man. De politie deelt beelden van deze verdachte en van de overval, waarbij de medewerkers van het restaurant zich dapper verweren en de overvaller zonder buit de winkel uit jagen.

Amsterdam

Dinsdag 21 september 2021

Wie takelde een fastfood-medewerker in Breda ernstig toe?

Breda - Op het terrein van een fastfoodrestaurant aan de Veldsteen vond in de nacht van zondag 23 mei op maandag 24 mei een flinke mishandeling plaats. Een medewerker, die na zijn dienst door vier mannen werd lastiggevallen, belde de politie. Hierop werd hij toegetakeld met een lachgasfles. De politie hield niet veel later twee 19-jarige mannen uit Vlissingen en een 20-jarige man uit Terneuzen aan. De vierde man zoeken we nog.

Breda

Vannacht

Insluiping in een woning

Best - Een ongenode gast sluipt tot twee maal toe een woning binnen in Best en gaat er met spullen van de bewoners vandoor. Gelukkig staat hij op beeld.

Best > Best

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement