Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Bedreiging, vernieling en poging zware mishandeling metrostation Wibautstraat

Amsterdam - Vrijdagochtend 29 april 2022 heeft een nog onbekende man op metrostation Wibautstraat een storingsmonteur met een mes bedreigd en aangevallen. De man trapt eerst een servicedeur op het station open en wordt hierop aangesproken door de monteur. Tijdens de confrontatie die volgt, haalt de man opeens een mes tevoorschijn en haalt uit naar de monteur.

Amsterdam
Man gezocht ivm recherche-onderzoek

Haarlem - De politie is op zoek naar deze man in verband met een recherche-onderzoek. Hij wordt verzocht zich te melden. De politie komt graag in contact met hem of met mensen die weten wie deze man is.

Haarlem
Overval opticien Amersfoort

Amersfoort - Omstreeks 10.00 uur op woensdag 15 juni kwamen vier daders het pand binnen en bedreigden de eigenaar met een wapen. Hierna vluchtten de daders er met de buit vandoor op – in eerste instantie – twee scooters. Al snel werd een scooter achtergelaten. Drie van de verdachten zijn op de andere scooter gevlucht en een vierde verdachte is te voet gevlucht. Ze gingen allemaal richting Euterpeplein. Een verdachte is op 16 juni aangehouden.

Amersfoort
Inbraak bedrijfspand Woerden

WOERDEN - In de nacht van zondag 19 op maandag 20 juni kreeg de politie omstreeks 03:00 een melding binnen van een inbraak aan de St. Jansteeg in Woerden. Dit gebeurde helaas niet voor de eerste keer. In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni werd er ook al in gebroken in het bedrijfspand.

Woerden
Wie is deze vrouw die een auto bekrast?

Haarlem - Op 10 april 2022 pleegt een vrouw een vernieling aan een auto die geparkeerd staat nabij het politiebureau op de Koudenhorn in Haarlem. De vrouw is vastgelegd op camerabeelden en we roepen haar op om zich te melden. De screenshots van haar staan nu geblurd in dit bericht.

Haarlem
Overval supermarkt Tussen Meer

Amsterdam - Vrijdagochtend 11 juni vindt er een overval plaats op een supermarkt aan Tussen Meer in Amsterdam-West. Een nog onbekende man bedreigt een medewerker met een mes en gaat er vervolgens met de inhoud van de kassa vandoor.

Amsterdam
Overval tankstation Pieter Calandlaan

Amsterdam - Donderdagochtend 3 juni 2021 overvalt een nog onbekende man een tankstation aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West. Hij maakt daarbij cash geld, pakjes sigaretten en blikjes drinken buit. De overval en een verdachte staan op beeld, de recherche is dringend op zoek naar zijn identiteit.

Amsterdam
Zware mishandeling Nieuwe Doelenstraat

Amsterdam - De recherche doet onderzoek naar een zeer ernstige mishandeling die in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 april 2022 heeft plaatsgevonden aan de Nieuwe Doelenstraat, ter hoogte van de Binnengasthuisstraat.

Amsterdam
Vijf mannen verdacht van gewapende woningoverval Langenhorst

Rotterdam - In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 mei raakte een 30-jarige bewoner aan de Langenhorst gewond toen hij tijdens een woningoverval werd beschoten. Daarvoor én daarna kreeg hij ook nog klappen en schoppen van de overvallers, die geld en sieraden van hem eisten. Vrijwel gelijktijdig met de overvallers verlaten twee vrouwen, die die avond bij het latere slachtoffer op bezoek waren de flat. Behalve de identiteit van de overvallers onderzoekt de politie ook de rol van deze vrouwen. Bureau Rijnmond besteedt 30 juni aandacht aan de zaak.

Rotterdam
77-jarige jarige Gerrie Revers mogelijk door misdrijf om het leven gekomen

Almere - Zaterdag 28 mei vond de politie de 77-jarige Gerrie Revers uit Almere in haar woning an het Zuidwoldepad. Ze was overleden. Uit onderzoek blijkt dat ze mogelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De recherche zoekt getuigen en informatie wat kan helpen bij het onderzoek.

Almere

Dinsdag 5 juli 2022

Mishandeling station Amsterdam-Zuid

Amsterdam - In de nacht van dinsdag 25 september op woensdag 26 september is een 18-jarige jongen mishandeld door twee onbekende jongens. Vanwege de mogelijk minderjarige leeftijden hebben de verdachten van het Openbaar Ministerie twee weken de tijd gekregen zich bij de politie te melden. Zij hebben zich niet gemeld. Daarom worden de herkenbare beelden van de verdachten nu gedeeld.

Amsterdam

Vannacht

diefstal uit woning Postjeskade

Amsterdam - Op vrijdag 18 maart 2022 is een bejaarde vrouw in haar woning aan de Postjeskade slachtoffer geworden van een babbeltruc waarbij meerdere sieraden en contant geld zijn weggenomen. De recherche is op zoek naar de verdachte.

Amsterdam
Wie is deze dief die gereedschap uit een auto stal?

Hendrik-Ido-Ambacht - Wie is deze man? Hij stal in de vroege ochtend van 9 maart gereedschap uit de auto in Hendrik-Ido-Ambacht.

Hendrik-Ido-Ambacht

Maandag 4 juli 2022

Wie hebben een 76-jarige vrouw uit Spijkenisse opgelicht?

Spijkenisse - Wie herkent deze pinner? Hij heeft met een pinpas van een 76-jarige vrouw uit Spijkenisse duizenden euro's gepind. Deze vrouw is slachtoffer geworden van een sluwe oplichtingstruc.

Nissewaard

Vannacht

Wie mishandelden de RET-conducteur?

Rotterdam - Een conducteur van de RET ziet op de Molenlaan van (tramlijn 4) twee mannen instappen. Ze checken niet in en gaan achterin zitten. Als hij hen daar op aanspreekt, wordt hij mishandeld. Het duo staat op beeld. Wie zijn het?

Rotterdam

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement