Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Winschoten: verdachten snelkraak juwelier Langestraat gezocht

Winschoten - In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 juni 2021 werd er een snelkraak gepleegd bij een juwelier aan de Langestraat in Winschoten. De snelkraak vond plaats rond 3:20 uur. Bij de snelkraak zijn veel sieraden buitgemaakt. Van de verdachten zijn beelden die de politie nu deelt, wie herkent hen? Deel uw informatie met de politie.

Oldambt > Winschoten
Overval Jumbo Fenikshof; wie kent deze mannen?

Nijmegen - Rond 07:30 uur werd de Jumbo aan de Fenikshof overvallen. Bij de gewapende overval zijn gelukkig geen gewonden gevallen. We zijn direct een onderzoek gestart en weten inmiddels dat de twee overvallers via de Kievitstraat zijn weggerend naar de Voorstadslaan, de rotonde Marialaan-Industrieweg overgestoken zijn en vervolgens verder gegaan zijn op de Voorstadslaan.

Nijmegen
Diefstal van mobiele telefoons in Breda

Breda - Een nepkoerier maakt op woensdag 23 december 2020 de gehele voorraad van een telefoonwinkel op de Ginnekenstraat in Breda buit.

Breda
Overval cafetaria in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom - De 50-jarige eigenaresse van een cafetaria aan de Noordsingel is donderdag 27 mei 2021 rond 14.25 uur overvallen. Het gebeurde toen ze even alleen achter de balie stond. De dader, een vrij kleine man, bedreigde haar met een mes en ging met wat geld uit de kassa op de fiets vandoor.

Bergen op Zoom
Wie heeft er meer informatie over het overlijden van de 55-jarige Capellenaar?

Capelle aan den IJssel - Op vrijdag 28 mei startte de politie een groot onderzoek na het aantreffen van een 55-jarige dode Capellenaar in zijn woning aan de Kringdans. De politie is dringend op zoek naar meer informatie, getuigen en camerabeelden.

Capelle aan den IJssel
Geldopname div. locaties na babbeltruc nep politie (Osdorper Ban)

Amsterdam - De Amsterdamse recherche doet onderzoek naar een reeks babbeltrucs, waarbij vier ouderen op slinkse wijze zijn bestolen van hun geld. Middels babbeltrucs, waarbij de slachtoffers telefonisch worden benaderd door nep-agenten, worden hun pincodes achterhaald en hun bankpassen gestolen. De bankpassen worden vervolgens gebruikt om geld op te nemen en om sloffen sigaretten te kopen. Het onderzoeksteam deelt nu beelden van vijf verdachten, die met deze gestolen bankpassen geld opnemen of betalen. Wie kent of herkent ze?

Amsterdam
Twee keer brandstichting in dezelfde straat in Den Helder

Den Helder - Op donderdag 22 april rond 22.00 uur, is door een man op een fiets in de Jan in 't Veltstraat in Den Helder geprobeerd een auto te vernielen door vermoedelijk een vuurwerkbom onder de auto te gooien. De auto ging uiteindelijk niet in de brand, maar er was wel sprake van een behoorlijke explosie.

Den Helder
MacBook gesloten bij Marktplaatsverkoop

Almere - Tijdens een marktplaatsverkoop op de Lampjestraat in Almere werd een MacBook gestolen. Wie herkent de verdachte van de beelden?

Almere
Getuigen gezocht van explosie Lumbresplein

Utrecht - Zaterdagavond 10 juli ontplofte een betonnen muur op het Lumbresplein. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen hun informatie door te geven.

Utrecht
Meisje van fiets en tas beroofd

Houten - Op zondagavond 27 juni rond 22.30 uur wordt een 16-jarig meisje uit Houten op het Castellumpad bij de tunnel onder station Houten Castellum door drie jongens van haar fiets en haar tas beroofd. De recherche zoekt getuigen om deze zaak op te lossen.

Houten
Diefstal metaal Zoetermeer

Zoetermeer - Op vrijdag 2 april forceren drie mannen in een witte bestelbus een hek van een bedrijf aan de Platinastraat in Zoetermeer.

Zoetermeer
Diefstal motoren Zoetermeer

Zoetermeer - Op maandag 12 april verschijnen er twee mannen op een motor in een parkeergarage aan het Oosterheemplein in Zoetermeer.

Zoetermeer
Bedreiging GVB-buschauffeur

Amsterdam - Op vrijdag 26 februari 2021 om 14.21 uur, ongeveer ter hoogte van de Ruys de Beerenbrouckstraat te Amsterdam, rijdt een GVB-buschauffeur zijn route. Bij de bushalte Aalbersestraat stapt een nog onbekende jongeman in, die gratis mee wil rijden. De chauffeur geeft aan dat dat niet gaat. In korte tijd escaleert de situatie zodanig, dat de jongeman een forse bedreiging van extreem geweld uit in de richting van de buschauffeur, die op dat moment een publieke taak uitvoert. De politie heeft eerder de beelden van de verdachte onherkenbaar gepubliceerd. Hij kreeg van het Openbaar Ministerie namelijk twee weken de tijd om zichzelf bij de politie te melden. Omdat de verdachte dit niet deed, worden zijn beelden nu alsnog herkenbaar getoond.

Amsterdam
Verdachten woningoverval

Wittem - In de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 april werd er op de Rijksweg N278 een gewelddadige woningoverval gepleegd. Daarbij werd de bewoner gekneveld en mishandeld. Er zouden drie verdachten verantwoordelijk zijn voor deze overval.

Gulpen-Wittem > Wittem
Inbraak juwelier Bataviastad

Lelystad - Op 5 april 2021 om 06.30 uur wordt er een inbraak gepleegd bij een juwelier in Bataviastad. Hierbij wordt voor meer dan anderhalve ton euro aan juwelen, sieraden, diamanten en goud gestolen.

Lelystad

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement