Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Wie kent overleden Marcel Hoogerbrugge
21-01-2018

Hoogeveen - Op woensdag 20 december 2017 werd het levenloze lichaam van Marcel Hoogerbrugge gevonden in zijn huis aan de Dr. Anton Philipstraat gevonden. Het bleek dat hij door geweld om het leven was gekomen. Maar wie was Marcel precies? We hebben hulp nodig om een goed beeld van hem te krijgen.

Hoogeveen
Hardhandige overvaller Goudsesingel
18-01-2018

Rotterdam - Een medewerkster van een beautysalon kreeg op 15 februari 2017 te maken met een hardhandige overvaller.

Rotterdam
Gewelddadige mishandeling man in auto
17-01-2018

Breda - Op 10 augustus in de avond parkeert een man zijn auto vlakbij zijn huis in Breda. Hij wordt opgewacht door twee mannen die hem ernstig mishandelen terwijl hij in zijn auto zit.

Breda
Vernieling aan tankstation in Tilburg
17-01-2018

Tilburg - Een vandaal heeft op vrijdag 7 april 2017 omstreeks 01.50 uur met een brandblusser forse vernielingen aangericht bij een tankstation aan de Kempenbaan. De dader staat goed op beeld.

Tilburg
woningoverval op 72-jarige man
17-01-2018

Vianen - U ziet een reconstructie van een overval op een woning in Vianen, bij Cuijk.

Vianen
Zware mishandeling tijdens uitgaansavond
17-01-2018

Breda - Tijdens een uitgaansavond in Breda gaat het mis.

Breda
Cashtrapping
17-01-2018

Tilburg - We (her)kent deze man die zich in Tilburg Noord schuldig heeft gemaakt aan cashtrapping?

Tilburg
Diefstal bij speelgoedwinkel
17-01-2018

Apeldoorn - Op donderdagmiddag 7 december steelt een onbekende jongeman een spelcomputer bij een speelgoedwinkel aan de Eglantier.

Apeldoorn
Poging overval cafetaria
17-01-2018

Nijmegen - Op zondag 12 november rond 21:10 uur probeerden twee personen de snackbar aan de Broerdijk te overvallen.

Nijmegen
Gestolen pinpas gebruikt
17-01-2018

Eibergen - Op dinsdag 19 september werd tijdens het winkelen de portemonnee gestolen van een inwoonster van Eibergen. Later die dag werd door een onbekende vrouw geld van haar rekening gepind bij een pinautomaat. Van deze onbekende vrouw zijn bewakingsbeelden gemaakt tijdens het pinnen.

BerkellandEibergen
Diefstal uit fooienpot ijssalon
17-01-2018

Arnhem - Op vrijdagavond 17 november stelen twee onbekende mannen de fooienpot van een ijssalon aan het Pallas Atheneplein.

Arnhem
Twee vrienden mishandeld door twaalf jongens in Lopik
17-01-2018

Lopik - Een groep van twaalf jongemannen mishandelt twee jongens van achttien jaar uit Lopik. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

LopikLopik, Benschop en Polsbroek
Gewapende overval op snackbar in Lopik
17-01-2018

Lopik - Snackbar Star Snacks in de Anna van Burenstraat in Lopik wordt op vrijdagavond 15 september overvallen. Een man rent de zaak in en eist het geld uit de kassa. De tweede overvaller blijft buiten op de uitkijk staan. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

LopikLopik, Benschop en Polsbroek
Poging zware mishandeling en diefstal hotel
17-01-2018

Katwoude - Op zaterdag 18 november raakte een 39-jarige man gewond bij een diefstal met geweld. De man probeerde twee daders tegen te houden die even daarvoor spullen hadden gestolen uit een tas van een Thaise toerist in een hotel aan de Wagenweg in Katwoude.

WaterlandKatwoudeKatwoude
Diefstal geld truck marktkoopman Heerhugowaard
17-01-2018

Heerhugowaard - Op 31 juli 2017 werd een 43-jarige marktkoopman het slachtoffer van een diefstal uit zijn truck welke geparkeerd stond aan het Raadhuisplein in Heerhugowaard. Rond 16.00 uur sloop er een man de truck in en even later verliet hij het voertuig met een flinke buit. De man had namelijk voor ongeveer 2400 euro aan briefgeld gestolen.

Heerhugowaard
Gewapende overval op snackbar in Nieuwegein
17-01-2018

Nieuwegein - De twee mannen die in september snackbar Het Anker aan de Handelskade in Nieuwegein overvallen, hebben daar maar een minuut voor nodig. Een medewerker van de snackbar staat op vrijdag 15 september rond 21.40 uur nog wat snacks te bereiden voor twee klanten, als er twee gewapende mannen in donkere kleding binnenkomen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Nieuwegein
Bankpasfraude na diefstal supermarkt Zwanenburg
17-01-2018

Zwanenburg - Op zaterdag 24 juni 2017 werd een 43-jarige vrouw het slachtoffer van zakkenrollerij. Dit gebeurde rond 11.10 uur in een supermarkt aan de Dennenlaan in Zwanenburg.

HaarlemmermeerZwanenburg
Politie zoekt getuigen overval supermarkt
16-01-2018

Leeuwarden - LEEUWARDEN – De politie is op zoek naar twee overvallers van een supermarkt aan de Wilgenstraat in Leeuwarden. Deze vond vrijdagavond 12 januari rond 21 uur plaats.

Leeuwarden
Gewelddadige overval op bedrijf in IJsselstein
16-01-2018

IJsselstein - Twee personen overvallen middenin de nacht een echtpaar in hun kipverwerkingsbedrijf aan de Produktieweg. Ze halen alles overhoop, steken de boel in brand en gaan er met buit vandoor. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

IJsselsteinIJsselstein
Inbraak woning
15-01-2018

Eindhoven - Een vrouw raakt gewond nadat ze een inbreker heeft betrapt.

Eindhoven

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk