Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Woninginbraak door hengelen

Geldrop - Op maandagmiddag 26 april wordt er in een woning aan de Elzenhof in Geldrop ingebroken middels het zgn. hengelen.

Geldrop-Mierlo > Geldrop
Poging doodslag door vuurwerkbom

Oss - Op maandagavond 7 september 2020 wordt in Oss een vuurwerkbom naar de voordeur van een huis in de Verlengde Tuinstraat gegooid. De explosie was enorm.

Oss
Wie heeft er meer informatie over het overlijden van de 55-jarige Capellenaar?

Capelle aan den IJssel - Op vrijdag 28 mei startte de politie een groot onderzoek na het aantreffen van een 55-jarige dode Capellenaar in zijn woning aan de Kringdans. De politie is dringend op zoek naar meer informatie, getuigen en camerabeelden.

Capelle aan den IJssel
84-jarige vrouw slachtoffer van babbeltruc, herkenning pinner gevraagd

Haarlem - Op zondag 16 mei hebben vermoedelijk twee vrouwen een portemonnee met twee pinpassen en diverse sieraden gestolen uit de woning van een 84-jarige vrouw aan de Van Konijnenburgstraat door middel van een babbeltruc. Een van de vrouwen is later in een supermarkt op camera vastgelegd toen zij contactloos betaalde met de passen van het slachtoffer. Wie herkent deze vrouw?

Haarlem
Politie onderzoekt brandstichtingen Harlingen [update]

Harlingen - De politie in Noordwest-Fryslân is op zoek naar mensen met informatie over een reeks branden in Harlingen. Sinds januari 2019 is er in Harlingen op verschillende plaatsen brand gesticht. Zo werden er bijvoorbeeld meerdere auto’s en een scootmobiel in de brand gestoken en werd er meerdere keren brand gesticht bij woningen en ook bij het ziekenhuis. Deze branden hebben veel impact op de inwoners van Harlingen. De politie en het Openbaar Ministerie doen er alles aan om de dader(s) te vinden. Er hadden zwaargewonden kunnen vallen – of zelfs erger. Gelukkig is dit niet gebeurd.

Harlingen
Inbrekers gezocht

Middelburg - De politie is op zoek naar twee inbrekers die op 4 februari van dit jaar laptops, een telefoon, geld en sieraden hebben weggehaald uit een woning aan de Nieuwe Burg in Middelburg. Er zijn beelden van de daders. Wie weet wie deze mannen zijn?

Middelburg
Gewapende straatroof

Vleuten - Op maandagmiddag 31 mei wordt een man rond 17.45 uur op de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten van een tas beroofd. Daarbij wordt hij door twee overvallers met een vuurwapen bedreigd. De twee donker getinte overvallers gaan er vermoedelijk in een zilvergrijze Volkswagen Golf vandoor.

Utrecht > Vleuten-De Meern > Vleuten
Woninginbraak Maarssen

Maarssen - Zaterdagnacht 5 december werd bij een woning aan de Proostwetering ingebroken. Door drie inbrekers werd de woning doorzocht en meerdere spullen gestolen. Van deze inbraak zijn beelden.

Stichtse Vecht > Maarssen
Man pint ruim 5000 euro met gestolen pas

Nieuwegein - Begin mei werd een 67-jarige Nieuwegeiner het slachtoffer van bankpasfraude. Op sluwe wijze werd er 5.000 euro van zijn rekening opgenomen. Van de pinnende verdachte zijn beelden.

Nieuwegein
Brandstichting appartementencomplex

Nieuwegein - In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 december wordt rond 02.55 uur in een appartementencomplex aan de Souvereinburg in Nieuwegein in een gang bij de voordeur van een appartement brand gesticht. Twee mannen gieten een brandbare vloeistof over de vloer en steken die aan. Hier zijn beelden van.

Nieuwegein
Bewust aangestoken brand werd echtpaar fataal

Hilversum - Een man en vrouw uit Hilversum kwamen om het leven, na een brand in hun huis aan de Lutherhof. Uit onderzoek is gebleken dat deze fatale brand met opzet is aangestoken.

Hilversum
Bankpassen via babbeltruc gestolen in Amstelveen

Amstelveen - Eind maart werden twee bejaarde vrouwen in Amstelveen met een babbeltruc van hun bankpas bestolen en een derde Amstelveense vrouw op leeftijd werd begin april bijna op dezelfde manier opgelicht. In alle drie de zaken staat een verdachte op beeld en de recherche vermoedt dat dit dezelfde persoon is. Uiteraard wil de politie graag weten wie hij is.

Amstelveen
Diefstal pinpas en pinfraude

Nistelrode - Een bejaarde vrouw wordt het slachtoffer van een vingervlugge pinpasdief

Bernheze
Overval op tankstation Berghem

Berghem - Op donderdag 16 januari 2020 rond 20.00 uur wordt het Shell tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem overvallen.

Oss > Berghem
Diefstal postpakketten uit studentenhuis in Breda

Breda - Een nog onbekende man glipte zaterdag 9 januari jl. omstreeks 16.15 uur na een bewoner een studentencomplex aan de Tramsingel in Breda binnen. Op bewakingsbeelden is te goed te zien dat hij enkele postpakketjes meeneemt die in de hal klaar staan voor de bewoners. Een van de bewoners deed aangifte. Hij mist een afgeleverd pakket met schoenen.

Breda

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement