Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

Diefstal bankpas en pinfraude na babbeltruc in Tilburg

Tilburg - Een 79-jarige vrouw werd op zaterdag 29 september slachtoffer van een babbeltruc waarbij haar bankpas werd gestolen. Dat gebeurde rond 11:30 uur op de Troelstrastraat en ongeveer drie kwartier later, rond 12:15 uur werd er met de gestolen bankpas 900 euro opgenomen bij de ABN Amro op de Heuvelring. Wie herkent de vrouw op de afbeelding die hier de pinfraude pleegt?

Tilburg
Diefstal van zonnebrillen in Tilburg

Tilburg - Een man stond donderdag 26 april in een brillenwinkel op de Heyhoefpromenade in Tilburg. Waarschijnlijk had hij een geprepareerd tasje bij zich. Zodra hij zijn kans schoon zag, liet hij er meerdere kostbare brillen in verdwijnen. Zonder af te rekenen liep hij later de winkel uit. Het alarm gaat hierbij niet af. Waarschijnlijk was dit dus niet de enige keer dat hij op deze manier winkelt.

Tilburg
Getuigenoproep na dodelijke steekpartij in Breda

Breda - Op zondag 4 november werd rond 04.00 uur op de Adriaan van Bergenstraat in Breda een man neergestoken. Deze man overleed kort tijd later aan de verwondingen. De politie is op zoek naar getuigen die kort voor en kort na het incident contact met de verdachte hebben gehad. Van deze contacten zijn beelden, afkomstig van het gemeentelijke cameratoezicht.

Breda
Vermissing van de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda

Breda - Sinds woensdag 19 september jl. om 16 uur wordt de 32-jarige Henk-Kris Heeren uit Breda vermist. Hij was die woensdagmiddag in zijn auto vertrokken nadat hij zijn 2-jarige zoontje bij zijn moeder had afgezet aan de Kaprijkestraatin Breda. Henk reed in een grijze Toyota Aygo voorzien van het kenteken 49-SP-DH. Henk was kerngezond en had geen psychische problemen. Ook was hij nog nooit langere tijd van huis geweest.

Breda
Man ernstig mishandeld in woning Rosmalen

Rosmalen - Wie kan ons meer vertellen over een zware mishandeling met ernstig letsel tot gevolg die op donderdag 11 oktober rond 20:00 uur heeft plaatsgevonden in het appartementencomplex aan de Groote Wielenlaan in Rosmalen?

's-Hertogenbosch
Dood Rosleny Magdalena

Amsterdam - De 28-jarige Rosleny Magdalena is op donderdagochtend 17 november doodgeschoten aan het Maldenhof.

Amsterdam
Boer in Werkhoven zwaar gedupeerd na branden

Werkhoven - Op een boerderij in Werkhoven is in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 november 2018 voor de derde keer in korte tijd brand uitgebroken. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bunnik » Werkhoven
Bejaarde in haar woning overvallen

Naarden - Een jongeman pleegt een overval in een woning aan de Prins Willem van Oranjelaan in Naarden. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Gooise Meren » Naarden
Drietal pleegt woninginbraak

Goes - Op zondag 24 juni jl. werd bij de politie gemeld dat er was ingebroken in een woning aan de Elvis Presleylaan in de wijk De Poel. De bewoners bleken op vakantie. Een bewakingscamera legde de drie daders op beeld vast. Het is nog steeds niet bekend wie zij zijn.

Goes
Maaltijdbezorger beroofd

Amersfoort - In de wijk Nieuwland is een 16-jarige jongen die voor een Chinees restaurant maaltijden bezorgt op straat beroofd van zijn heuptasje met geld. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Amersfoort
Stel steelt tas van medeklant

Zaltbommel - Dit stel steelt op zaterdagmiddag 28 juli een tas van een medeklant in een winkel aan de Klipperstraat in Zaltbommel.

Zaltbommel
Diefstal gereedschap uit bedrijfsbus

Hengelo - Op donderdag 21 juni 2018 wordt er ingebroken in een bedrijfsbus van een hek- en constructiewerkbedrijf aan de Toermalijnstraat in Hengelo.

Hengelo
Café overvallen

Baarn - Twee gewapende mannen hebben eetcafé Petershof aan de Eemnesserweg in Baarn overvallen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Baarn
Dure zonnebrillen gestolen bij opticien Keizerstraat

Deventer - Bij een opticien aan de Keizerstraat in Deventer steelt een man op zaterdag 25 augustus 2018 rond 13:00 uur Rayban-zonnebrillen met een aanzienlijke totale waarde.

Deventer
Monturen gestolen opticien Lange Bisschopstraat

Deventer - Op donderdag 2 augustus 2018 komen rond 18:30 uur twee mannen bij een opticien aan de Lange Bisschopstraat in Deventer.

Deventer
Poging tot ontvoering Huigenbos

Amsterdam - Dinsdagmiddag 10 april 2018 hebben meerdere mannen bij een flat aan Huigenbos geprobeerd een andere man te ontvoeren. De politie doet nog altijd uitgebreid onderzoek naar dit incident en spreekt graag met getuigen.

Amsterdam

Woensdag 14 november 2018

Poging plofkraak Lambertus Zijlplein

Amsterdam - De recherche doet uitgebreid onderzoek naar een poging plofkraak van een geldautomaat aan het Lambertus Zijlplein in Amsterdam-West in de nacht van 22 op 23 oktober. Vanwege de gevaarsetting door de gebruikte explosieven, hebben tientallen bewoners die nacht hun woning tijdelijk moeten verlaten.

Amsterdam

Gisteren

Jongeman steelt electrische fiets

Dedemsvaart - Deze jongeman nam op vrijdagavond 24 augustus een elektrische fiets mee vanaf de Markt in Dedemsvaart die niet van hem was.

Hardenberg » Dedemsvaart
Diefstal duur horloge in Zwolle

Zwolle - Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 neemt een man een duur horloge weg bij een winkel aan het Eiland in het centrum van Zwolle.

Zwolle
Man steelt laptop uit woning Deventer

Deventer - Aan het begin van de avond, op dinsdag 26 juni 2018, wordt ingebroken in een woning aan de Rijsterborgherweg in Deventer. Hierbij wordt een laptop van één van de bewoners meegenomen.

Deventer
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?