Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Gewelddadige woningoverval Schutterweg

Amsterdam - Woensdagavond 15 januari 2020 overvallen twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen op gewelddadige wijze een gezin in hun woning aan de Schutterweg in Amsterdam-Noord. In het onderzoek naar deze woningoverval is de vermoedelijke identiteit van één van de verdachten inmiddels duidelijk geworden, van de andere man weet de recherche helaas nog niet wie hij is. Daarom deelt de politie nu beelden van de onbekende verdachte en roept iedereen met informatie over hem en/of de overval op zich te melden.

Amsterdam
Bankhelpdeskfraude Delft

Delft - Een Delftenaar werd op maandag 12 oktober gebeld door een man die zich voorstelde als een bankmedewerker.

Delft
Bekogelen politieagent met stoeptegel

Venlo - Met de invoering van de avondklok is het al diverse avonden en nachten onrustig in Limburg. Die onrust nam afgelopen zondag in Venlo schrikbarende vormen aan. Een politieagent werd al rijdend door relschoppers bekogeld met stukken stoeptegels. Beelden van het incident worden dinsdagavond gedeeld in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Venlo
Gewelddadige straatroof Delft

Delft - Op donderdag 14 januari, rond 17.45 uur werd een vrouw door een man overvallen vlak voor het portiek van haar flat aan de Artemisstraat in Delft.

Delft
Overval op telefoonwinkel Hoofddorpweg

Amsterdam - Op dinsdagavond 6 oktober 2020 omstreeks 17.45 uur vindt er een gewapende overval plaats bij een telefoonwinkel aan de Hoofddorpweg. De recherche brengt beelden van de overval naar buiten en wil graag weten wie de twee verdachten (her)kent.

Amsterdam
Molotovcocktails tegen woning gegooid

Baarle/Nassau - Op zondag 27 december worden er twee molotovcocktails tegen een huis aan de Nassaulaan in Baarle-Nassau gegooid. Op bewakingsbeelden zijn drie daders te zien die voor het huis langs lopen/rennen. Eerst wordt er een fles tegen het huis gegooid, die vat geen vlam. De tweede fles wordt even later gegooid. Die tweede vat wel vlam, een flink deel van de voorgevel staat even in de vlammen.

Baarle-Nassau
Verdachte geweld tegen politie

Maastricht - Zondag 15 november was er in Maastricht een demonstratie van Kick Out Zwarte Piet. Diverse groeperingen verzamelden zich die middag in Maastricht, waarbij een aantal aanwezigen zich op enig moment tegen de politie keerde. Daarbij werd er onder andere vuurwerk richting de politie gegooid.

Maastricht
Duizenden euro’s buitgemaakt door phishing

Waalwijk - In april 2020 ontving een vrouw uit Waalwijk een sms waarin stond dat haar bankpas bijna verviel. Ze klikte op de bijgevoegde link, maar had niet door dat het een valstrik was.

Waalwijk
Diefstal van elektrische fiets

Bladel - Wie herkent deze fietsendief?

Bladel
Woningen beschoten in Sprang-Capelle

Sprang-Capelle - Vorig jaar, in 2020, waren er in Sprang Capelle twee schietincidenten. Op donderdag 13 februari werd een huis aan de Nieuwevaart beschoten. Op 5 december werd in diezelfde straat een andere woning beschoten. We brengen de beschietingen als los van elkaar staande incidenten. Wel hoort de politie graag van getuigen of er mogelijk toch verbanden zijn.

Waalwijk > Sprang-Capelle
Vernieling Westermoskee

Amsterdam - Op maandagavond 14 december 2020 wordt tussen 19.30 uur en 20.30 uur de Westermoskee aan het Piri Reïsplein in Amsterdam West vernielingen gepleegd aan de Westermoskee. De politie heeft beelden van een verdachte en hoopt dat mensen kunnen vertellen wie dit is.

Amsterdam
Auto’s in brand, politie zoekt dader(s)

Almelo - Onbekenden staken op 11 november midden in de nacht een auto in brand. Het voertuig stond op dat moment geparkeerd aan de Rietstraat. Op beeld is te zien dat twee personen betrokken zijn bij de brandstichting.

Almelo
Wie beroofde een man uit Hardenberg?

Hardenberg - Een man uit Hardenberg kreeg op vrijdag 8 januari rond 21:00 uur de schrik van zijn leven toen opeens twee onbekende jongemannen voor hem stonden. Een van deze mannen trok de tas van zijn schouder waarna het slachtoffer er in paniek vandoor ging.

Hardenberg
Politie zoekt daders van vernieling en brandstichting

Genemuiden - Een bewoner van de Prins Bernhardstraat ontdekte op zondag 8 november dat zijn auto met een plakkerige substantie was besmeurd. Bij verwijdering bleek dat de lak van het voertuig beschadigd was. Een nacht eerder, op zaterdag 7 november even voor 02:45 uur werd brand gesticht op een vissersboot gelegen in de Buitenhaven.

Zwartewaterland > Genemuiden
Kinderfiets van schoolplein gestolen, wie kent de dader?

Deventer - Op vrijdag 28 augustus fietste een onbekende man ’s middags het plein op van een school aan de Zwolseweg. Hij zette zijn fiets in de stalling en pakte een niet afgesloten fiets uit het rek en fietste ermee weg.

Deventer

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement