Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vanmorgen

Brutale inbrekers in Kralingen gefilmd

Rotterdam - Rond 11.00 uur op woensdag 6 juni 2018 komen twee inbrekers een flatwoning binnen aan de Oudedijk in Rotterdam. Na wat rondstruinen maken ze onder meer een fototoestel en een portefeuille buit.

Rotterdam
Geweldsincidenten Delft

Delft - Op zondag 16 september wordt er even voor half negen 's ochtends geschoten op coffeeshop The Game in de Breestraat in Delft. Rond 05.55 uur die ochtend bleek er al een poging geweest te zijn om hetzelfde pand te beschieten, maar toen weigerde het wapen.

Delft
Bedrijfsinbraak in Waalwijk

Waalwijk - Bij een bedrijf aan de Energieweg in Waalwijk werd op 13 maart 2018 ingebroken. Er werden goederen gestolen met een grote waarde. Op de bewakingsbeelden is de werkwijze van de daders te zien, maar ook de daders zelf.

Waalwijk
Ramkraak bij brillenwinkel

Oisterwijk - In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september werd er een ramkraak gepleegd bij een brillenwinkel op De Lind in Oisterwijk.

Oisterwijk
Woninginbraak in Diessen

Diessen - Een brutale woninginbreker sloeg in de nacht van 21 mei rond 03.00 uur zijn slag bij een woning op de Echternachstraat in Diessen.

Hilvarenbeek » Diessen
Bejaarde vrouw slachtoffer van zakkenrollers

Tilburg - Een 72-jarige vrouw werd donderdag 22 maart het slachtoffer van twee zakkenrollers.

Tilburg
Drie straatroven binnen één uur

Arnhem - Op dinsdagavond 18 september 2018 worden er binnen een uur tijd drie mensen op straat beroofd in Arnhem-Noord. Aan de Steenstraat, Walburgstraat en Graaf Lodewijkstraat worden mensen bestolen.

Arnhem
Oplichters pinnen met gestolen bankpas

Amersfoort - Een man uit Amersfoort ontdekt dat er vreemde dingen zijn gebeurd op zijn bankrekening. Er is meer dan 800 euro van zijn rekening afgeschreven. Daarnaast is zijn rekening ook gebruikt voor oplichting via een advertentie op internet. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Amersfoort
Laffe beroving bejaarde vrouw

Zwolle - Op vrijdagmorgen 7 september 2018 wordt een 84-jarige vrouw beroofd van haar portemonnee voor haar woning aan de Meervalkolk in Zwolle (Zuid).

Zwolle
Zakkenrollerij bij drogist

Deventer - Op vrijdagochtend 15 juni 2018 rond 10:30 uur staat een vrouw met haar man bij de foto-automaat bij een drogist aan de Brink in Deventer als haar portemonnee uit haar trolley wordt gestolen.

Deventer
Diefstal en pinnen met gestolen bankpas

Almelo - Een man doet op donderdag 14 juni 2018 boodschappen bij een supermarkt aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. Op de parkeerplaats spreken twee vrouwen hem aan. Zij vragen aan hem hoe het werkt om een winkelwagentje te pakken. Later blijkt dat zijn bankpas is weggenomen en er geld is gepind met zijn gestolen pas.

Almelo
Diefstal motorfiets bij hotel

Zwolle - In het weekend van de TT Assen, van zaterdag 30 juni tot en met zondag 1 juli 2018 verblijft een man bij een hotel aan de Stationsweg in Zwolle. Tijdens zijn verblijf wordt zijn zwarte motorfiets van het merk Suzuki gestolen, type GSXR 1000 K7.

Zwolle
Diefstal smartphone uit winkel

Deventer - Op vrijdag 6 juli 2018, aan het begin van de middag, nemen twee mannen bij een elektronicawinkel aan de Essenstraat in Deventer een smartphone weg.

Deventer
Man steekt stokje voor diefstal koplampen

Houten - Een slimme inwoner van Houten weet te voorkomen dat voor de tweede keer dieven de koplampen stelen van zijn Volvo XC 60. De politie zoekt de nog onbekende verdachten wél. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Houten
Gewapende woningoverval: getuigen gezocht!

Wageningen - Op zaterdagavond 15 september 2018 tussen 22.30 en 23.00 uur vindt er een gewapende woningoverval plaats in de wijk Tarthorst. Een 68-jarige bewoner moet onder bedreiging van een wapen diverse goederen afgeven.

Wageningen
Bejaarden slachtoffer van babbeltruc

Utrecht - Twee mannen en een vrouw bestelen een bejaard echtpaar uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Het trio gaat geraffineerd te werk. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Utrecht
Mislukte inbraak bij apotheek

Nieuwegein - Drie mannen proberen in te breken bij de apotheek aan het De Kempenaerpark in Nieuwegein. Het kost ze veel moeite, maar levert ze niets op. De politie zoekt de nog onbekende verdachten wél. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Nieuwegein
Diefstal tablets uit school

Ermelo - Op donderdag 16 augustus 2018 nemen twee mannen een grote hoeveelheid tablets weg uit een schoolgebouw aan de Paul Krugerweg in Ermelo.

Ermelo
Diefstal producten drogisterij

Apeldoorn - In een drogist aan het Mercatorplein in Apeldoorn, op dinsdagmiddag 31 juli, vertoont een man opvallend gedrag. De man blijkt later scheermesjes en opzet tandenborstels gestolen te hebben.

Apeldoorn
Ontplofte handgranaat Diemen

Diemen - De recherche doet uitgebreid onderzoek naar een ontplofte handgranaat bij de flat Beukenhorst in Diemen.

Diemen
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?