Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Donderdag 24 september 2020

Brandstichtingen Bilthoven

Bilthoven - In de nacht voor een protestactie bij het RIVM wordt er op verschillende plekken in Bilthoven brand gesticht. De avond ervoor is een auto meerdere keren inn de omgeving gezien, mogelijk als voorverkenning. De politie is op zoek naar informatie over de bestuurder en deze auto.

De Bilt
Fietser rijdt door na aanrijding

Eemnes - Op woensdag 16 september rijd een man op een speed pedelec op hoge snelheid twee vrouwen aan op de Volkwersweg in Eemnes. Beide vrouwen vallen op de grond, de man op de speed pedelec rijdt verder richting Eemnes. De twee slachtoffers raken daarbij gewond en moeten naar het ziekenhuis, waarbij een van de vrouwen in kritieke toestand wordt opgenomen.

Eemnes > Eemnes
Winkeldiefstal parfum

Leerdam - Op woensdag 5 juni rond 13.10 uur stelen een man en vrouw een grote hoeveelheid geurtjes uit de Etos aan het Europaplein in Leerdam. Ze vullen een tas met de parfumflesjes en lopen er vervolgens de winkel mee uit. De buit heeft een waarde van meer dan 700 euro. Op bewakingsbeelden is te zien hoe het duo te werk is gegaan. De politie zoekt mensen die dit stel kennen of meer informatie hebben over de diefstal.

Leerdam > Leerdam
Woningoverval in de Goorn

De Goorn - Aan de Vredemakersweg in de Goorn vond in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 augustus een woningoverval plaats. De bewoners werden bedreigd met breekijzers en een vuurwapen.

Koggenland > Westerkoggenland > De Goorn
Diefstal uit garage Maasland

Maasland - Op woensdag 26 mei rond 04.00 uur, heeft er in een garage aan Het Ambacht in Maasland een inbraak plaats gevonden.

Midden-Delfland > Maasland
Dodelijk steekincident de De Colignystraat Delft

Delft - Op dinsdag 1 september rond 14.15 uur is een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft neergestoken.

Delft
Ernstige mishandeling tijdens festival in Eindhoven

Eindhoven - Op 2 november vorig jaar werd in het Philips de Jonghpark in Eindhoven het winterfestival ‘Bontgenoten’ gehouden. Daar veranderde toen het leven van een 27-jarige man.

Eindhoven
Bewoners doelwit van brandstichting en vernielingen in Schijndel

Schijndel - De bewoners van een woning aan de Europalaan zijn de afgelopen tijd het doelwit van verschillende misdrijven. Een brandstichting in december vorig jaar én een vernieling in juni dit jaar.

Meierijstad > Schijndel
Man gewond bij schietincident Bradleystraat

Sittard - Een man van 38 jaar raakte zaterdagavond 12 september gewond bij een schietincident op de Bradleystraat in Sittard.

Sittard-Geleen > Sittard
Man ontzet met geweld winkeldievegge in Zuidplein

Rotterdam - Een vrouw steelt een fles parfum bij de ICI Paris in winkelcentrum Zuidplein. Medewerksters van de winkel houden haar samen met een beveiliger aan. Terwijl zij in het kantoortje van de winkel wachten op de politie, komt een man de vrouw met geweld bevrijden. Tijdens hun vlucht slaat de man een andere beveiliger neer in de nabijgelegen metrohal. De politie is zowel op zoek naar de winkeldievegge als de man die de beveiliger heeft mishandeld.

Rotterdam
Mishandeling in welness

Soesterberg - We vragen aandacht voor een oudere zaak die we graag willen oplossen. Vorig jaar werd een man uit Almere mishandeld in een welnesscentrum in Soesterberg. De politie is op zoek naar de mensen die betrokken waren bij deze mishandeling.

Soest > Soesterberg
Diefstal fiets Drossaard

Uden - Vrijdag 19 juni rond 20.15 uur is er aan de Drossaard een lichtblauwe elektrische fiets gestolen, van het merk Freebike Soho. De verdachte staat op camera. Herkent u hem?

Uden
Inbraak kantoor Gouda

Gouda - Op maandag 13 januari rond 17.25 uur wordt er door twee personen ingebroken bij de Goudse Praktijk gelegen aan de Elizabeth Wolffstraat in Gouda.

Gouda
Woninginbraak Nootdorp

Nootdorp - Op donderdag 30 april rond 20.40 uur is er bij een woning in Nootdorp ingebroken.

Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp
Tanken zonder te betalen

Haps - Wij zoeken een benzinedief. Tanken zonder te betalen dus, gepleegd in de nacht van zondag 14 juni bij een tankstation langs de A73. We tonen bewakingsbeelden van een auto, waarvan we inmiddels weten dat er gestolen kentekenplaten op zaten. Maar ook de bestuurder staat goed op beeld. Wie (her)kent hem?

Cuijk > Haps
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement