Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Overval Trekpleister
17-11-2017

Amsterdam - Op dinsdag 19 september 2017 wordt een drogisterij op de Karspeldreef overvallen. De recherche heeft beelden van de overvaller en is nog op zoek naar getuigen.

Amsterdam
Brandstichting brasserie
16-11-2017

Almelo - In de vroege ochtend van woensdag 1 maart werd brand gesticht bij een brasserie aan de Kerkstraat. Al eerder werd aandacht besteed aan deze zaak in Onder de Loep.

Almelo
Gewapende overval op tankstation
16-11-2017

Enschede - Op vrijdagavond 30 december 2016 rond 20.50 uur wordt het Brand Oil tankstation aan de IJsselstraat overvallen door een onbekende man met een mes.

Enschede
Poging tot brandstichting bij Leger des Heils Hilversum
16-11-2017

Hilversum - Een man met twee jerrycans gevuld met brandbare vloeistof probeert het pand van het Leger des Heils aan de Van Hengellaan in brand te steken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Hilversum
Gewapende overval drogist
16-11-2017

Maastricht - Op zondagmiddag 5 november 2017 vond een overval op een drogist aan de Voltastraat in Maastricht plaats.

Maastricht
Mislukte plofkraak in Maarssenbroek
16-11-2017

Maarssen - Twee mannen breken bij winkelgalerij Zwanenkamp een geldautomaat open en plaatsen een explosief. Maar er volgt geen explosie. Op bewakingsbeeld zijn de twee mannen te zien. De politie zoekt deze nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Stichtse VechtMaarssen
Diefstal vlees uit hotel
15-11-2017

Arnhem - Op zaterdagavond 16 september wordt een onbekende man betrapt in de kelder van een hotel aan het Stationsplein.

Arnhem
Insluipingen bij bedrijven
15-11-2017

Wageningen - Op woensdagmorgen 20 september lopen twee onbekende mannen een bedrijf op het Agro Businesspark binnen.

Wageningen
Bedreiging in cafetaria
15-11-2017

Doornspijk - Op zondagavond 17 september bedreigt een onbekende man het personeel van een horecagelegenheid aan de Klaterweg.

ElburgDoornspijk
Pinnen met gestolen pinpas
15-11-2017

Apeldoorn - Op zaterdagmiddag 2 september wordt de portemonnee van een 80-jarige vrouw gestolen in een supermarkt aan het Korianderplein.

Apeldoorn
Dodelijk steekincident Admiraal Helfrichstraat
15-11-2017

Amsterdam - De politie doet uitgebreid onderzoek naar een steekincident waarbij een 40-jarige Amsterdammer om het leven is gekomen.

Amsterdam
Update: schietincident Koningin Wilhelminaplein
14-11-2017

Amsterdam - Op zaterdag 8 oktober, even na 17.30 uur, wordt er geschoten in de parkeergarage aan het Koningin Wilhelminaplein. Hulpdiensten treffen in een auto een man, vrouw en een kindje aan. Het kindje is ongedeerd. De 31-jarige man, Djordy Latumahina, overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen, de 30-jarige vrouw wordt ernstig gewond naar een ziekenhuis gebracht. Zij is inmiddels buiten levensgevaar. Het gezin is niet bekend bij de politie.

Amsterdam
Gewelddadige mishandeling man in auto
14-11-2017

Breda - Op 10 augustus in de avond parkeert een man zijn auto vlakbij zijn huis in Breda. Hij wordt opgewacht door twee mannen die hem ernstig mishandelen terwijl hij in zijn auto zit.

Breda
Stenengooien vanaf viaduct Zoetermeer
14-11-2017

Zoetermeer - Op vrijdagavond 20 oktober, rond 22.25 uur, werd vanaf het viaduct bij de Meerzichtlaan in Zoetermeer een steen naar beneden gegooid. De steen raakte een auto die op dat moment onder het viaduct voorbij reed. De inzittenden, een echtpaar, kwamen met de schrik vrij, maar de autoruit raakte beschadigd.

Zoetermeer
Airbagdieven in de wijk Reeshof
13-11-2017

Tilburg - In de wijk Reeshof in Tilburg werd meerdere keren ingebroken in auto's. We zoeken de twee daders op de bewakingsbeelden.

Tilburg
Woningoverval in Bergen op Zoom
13-11-2017

Bergen op Zoom - Vrijdag 15 september jl. drongen omstreeks 21.40 uur twee jongens een woning in de Kerkstraat in Bergen op Zoom binnen. Onder bedreiging van een mes moesten de slachtoffers, twee jongens van 9 en 15 jaar, enkele goederen en wat geld afgeven. Een van de daders droeg een opvallend rood camouflagepak.

Bergen op Zoom
80-jarige dame beroofd
13-11-2017

Amsterdam - Een 80-jarige vrouw is in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 november met geweld beroofd van haar tas.

Amsterdam
Getuigen van zedenincident Gorinchem gezocht
09-11-2017

Gorinchem - Zondag 29 oktober 2017 omstreeks 16.40 uur heeft er aan de Kennelweg in Gorinchem een zedenincident plaatsgevonden. Uit zorg om het slachtoffer gaan we niet nader in op wat er precies is gebeurd. Voor de betrokkenen is slachtofferhulp ingeschakeld.

Gorinchem
Brandstichting Karel du Jardinstraat
09-11-2017

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die op zondag 24 september rond 21.45 uur zwaar illegaal vuurwerk naar binnen hebben gegooid bij een pand van een hulpverleningsinstantie aan de Karel de Jardinstraat. Door het vuurwerk ontstond er brand.

Amsterdam
Snelkraak bij supermarkt in Vianen
09-11-2017

Vianen - Twee snelkrakers weten in te breken bij de supermarkt aan de Lijnbaan en roven de kast met sigaretten leeg. Ze nemen voor duizenden euro's aan pakjes sigaretten mee en veroorzaken een grote ravage. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Vianen

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk