Gezochte personen in Nederland

In dit overzicht vind je alle personen die door de politie gezocht worden. Van criminelen die op de vlucht zijn geslagen tot kinderen die vermist worden. Herken jij één van deze personen? Neem dan direct contact op met de politie.

Zondag 14 april 2024

Mogelijke explosie - Jol - Lelystad

Gezochte personen

Lelystad - Zaterdagnacht 13 april is rond 01:25 uur is een mogelijk explosief afgegaan bij een woning aan de Jol in Lelystad. De politie doet onderzoek. Weet jij meer? Of heb je camerabeelden uit de omgeving waar iets verdachts op te zien is? Neem dan contact met ons op.

Schietincident – Schildstraat  – Brunssum

Gezochte personen

Brunssum - Op de Schildstraat in Brunssum vond op 14 april om 01:30 uur een schietincident plaats. De recherche is op zoek naar getuigen!

Zaterdag 13 april 2024

Vermist persoon: Thedo Pater

Vermiste personen

Veendam - De 80-jarige Thedo is sinds 11 april 2024 vermist uit Veendam. Hij is het laatst gezien aan de Sarastraat in Veendam.

Beroving Stationshal Rotterdam CS - Rotterdam Centrum

Gezochte personen

Rotterdam - In de stationshal van station Rotterdam CS werd een 42-jarige vrouw op 21 maart doelwit van een tasjesrover. De dader staat op beeld. Herkent u hem? Laat het ons weten!

Diefstal met geweld – Burgemeester Roosstraat - Rotterdam Oost

Gezochte personen

Rotterdam - Op de Burgemeester Roosstraat in Rotterdam overvielen in de nacht van 3 op 4 april twee daders drie mannen. De politie doet onderzoek. Was je getuige, weet je wie dedaders waren of heb je beelden? Laat het ons weten!

Katalysatoren gestolen - Schonauwen - IJsselstein

Gezochte personen

IJsselstein - Begin april zijn katalysatoren onder meerdere auto’s vandaan gestolen. De recherche komt graag in contact met met mensen die beelden hebben van de diefstallen, waarop waarop mogelijke verdachte(n) zijn vastgelegd.

man zwaargewond achtergelaten - Daalsetunnel - Utrecht

Gezochte personen

Utrecht - Op maandag 1 april omstreeks 17:00 uur had de man net boodschappen gedaan op zijn fiets en stond hij te wachten bij het stoplicht op het kruispunt bij de Daalsetunnel in Utrecht, toen hij uit het niets werd aangereden en hij alleen achterbleef. Wie weet meer of heeft iets gezien?

Vrijdag 12 april 2024

Woninginbraak – Mennonietenweg – Wageningen

Gezochte personen

Wageningen - Aan de Mennonietenweg in Wageningen braken twee mannen in bij een woning. Weet jij wie deze mannen zijn? Laat het ons weten!

Winkeldiefstal – Schapendoesweg – Apeldoorn

Gezochte personen

Apeldoorn - Aan de Schapendoesweg in Apeldoorn stal een man voor 3.000 à 4.000 euro uit een drogist. Herken jij hem? Tip ons!

bankpasfraude - Markt – Almere

Gezochte personen

Almere - Donderdagavond 7 december werd een 67-jarige slachtoffer van oplichting. Wie is de man die meerdere malen in Almere pint met de pas van het slachtoffer?

Diefstal ebikes – Schoolstraat – Zevenaar

Gezochte personen

Zevenaar - Aan de Schoolstraat in Zevenaar stalen twee mannen twee e-bikes uit een parkeergarage. Herken jij dit duo? Tip ons!

Openlijk geweld – Beekstraat – Arnhem

Gezochte personen

Arnhem - Aan de Beekstraat in Arnhem belaagden vier jongemannen twee andere jongemannen. Herken jij een of meer van deze vier? Laat het ons weten!

Openlijk geweld – Sellekamp – Zwolle

Gezochte personen

Zwolle - Aan de Sellekamp in Zwolle gaf een jongeman een andere man onverwacht enkele klappen. Deze jongeman wordt daarvan verdacht. Weet jij wie dit is? Dan horen we dat graag van jou!

Bedreiging – Rubensstraat – Ede

Gezochte personen

Ede - Aan de Rubensstraat in Ede bedreigden twee jongemannen de bewoner van het huis bij wie ze ’s nachts aanbelden. Herken jij deze personen? Laat het ons weten!

Bedrijfsinbraak – Sacharovstraat – Oldenzaal

Gezochte personen

Oldenzaal - Aan de Sacharovstraat in Oldenzaal stalen twee mannen het voertuig waarmee een kaasspecialist de volgende dag op de markt wilde staan. Weet jij wie deze mannen zijn? Tip ons!

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement