Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Duo besteelt met babbeltruc bejaarde

Hilversum - Twee vrouwen weten in het centrum een bejaarde haar bankpas afhandig te maken. De dievegges nemen er vervolgens geld mee op bij een warenhuis. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Hilversum
Tweemaal inbraak in bestelbus

Hengelo - In de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 maart wordt er in de Drilscholtenstraat in Hengelo ingebroken in een bedrijfsbus.

Hengelo
Branden in bos- en heidegebied

Dalfsen - In het weekend van 7 en 8 juli 2018 moet de brandweer twee keer ingrijpen in het bos- en heidegebied aan de Dalmsholterweg in Dalfsen.

Dalfsen
Twee brandstichtingen in korte tijd

Almelo - Op vrijdagmorgen 29 juni rond 03.15 uur werd brand gesticht in een personenauto op de Dikkersweg.

Almelo

Vrijdag 13 juli 2018

Tablet gestolen bij KFC

Eindhoven - Wie herkent deze man? Hij heeft in de nacht van zaterdag 31 maart op zondag 1 april een tablet gestolen bij KFC aan de Marktstraat in Eindhoven.

Eindhoven

Vannacht

Beroving UPS-postbezorger

Eindhoven - We hebben je in beeld, voor nu nog even onherkenbaar. Hier ga je ervandoor met een postpakket van de UPS-postbezorger die je zojuist bedreigd en mishandeld hebt. Herken je jezelf? Een dringend advies om je te melden!

Eindhoven
Diefstal portemonnee met inhoud

Lochem - Op dinsdag 20 maart werd in een winkel aan de Molenstraat de portemonnee van een 74-jarige dame weggenomen uit haar tasje.

Lochem
Man steekt vrouw zonder aanleiding

Arnhem - In de nacht van 28 op 29 juni valt een onbekende man twee vrouwen lastig in het centrum van Arnhem (Steenstraat). De man begint te schelden en steekt één van de vrouwen met een mes.

Arnhem
Diefstal bankpas uit woning

Nijmegen - In de nacht van zaterdag 5 mei wordt uit een woning aan de Tweede Walstraat in Nijmegen onder andere een bankpas gestolen.

Nijmegen
Overvaller snackbar verjaagd

Arnhem - Op donderdag 24 mei 2018 rond 23.30 uur probeert een man een snackbar aan de Honigkamp te overvallen. De gemaskerde man bedreigt daarbij de eigenaar met een pistool.

Arnhem
Tweemaal babbeltruc

Velp - Op zaterdag 31 maart proberen twee vrouwen met een smoes binnen te komen in twee naast elkaar gelegen woningen.

Rheden » Velp
Man steelt iPhone van winkelpersoneel in Houten

Houten - Een medewerkster van een kledingzaak aan Het Rond is tijdens werktijd bestolen van haar telefoon. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de gestolen telefoon. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Houten
Kilo goud gestolen

Utrecht - In een café aan het Janskerkhof is een goudhandelaar slachtoffer van een oplichter geworden. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Utrecht
Getuigen gezocht in zaak fatale flatbrand

Utrecht - De vlammen slaan uit een flatwoning aan de Marshalllaan in de wijk Kanaleneiland. De bewoonster blijkt overleden en een agent raakt zwaargewond. De politie zoekt getuigen.

Utrecht
Wie is deze oplichter van wisseltruc?

Maastricht - Op dinsdagmiddag 8 mei wordt een juwelier in Maastricht bezocht door een onbekende man die interesse heeft in een horloge. Het Rolex-horloge ter een waarde van 35.000 euro verdwijnt enige tijd later uit de winkel net als de man, echter wel zonder hiervoor te betalen.

Maastricht
Wie is deze man die de toko op de Vondelsingel Spijkenisse overviel?

Spijkenisse - Juni 2017 overvalt een man een toko op de Vondelsingel in Spijkenisse. De beelden van de overval werden getoond in Bureau Rijnmond. Enkele maanden geleden werd een man aangehouden, maar dit bleek niet de verdachte. De politie is dus opnieuw op zoek naar de identiteit van de overvaller.

Nissewaard
Chi sa qualche cosa in più sull'omicidio di Deme Lulaj?

Winterswijk - La polizia olandese sta indagando da diversi mesi sull'omicidio violento di Deme Lulaj. L'uomo di 58 anni stava camminando una domenica pomeriggio di ottobre dello scorso anno nel villaggio di Winterswijk, dove risiedeva, quando è stato assalito da dietro. Gravemente ferito, è stato trasportato in ospedale, dove è deceduto. La polizia tedesca ha potuto arrestare, già a novembre, a Bochum una persona sospetta. Ma la squadra investigativa, che sta indagando sull'omicidio, sta ancora cercando urgentemente maggiori informazioni sul caso.

Winterswijk
Tonen sieraden, van diefstal afkomstig

Nederland - Bij de aanhouding van een verdachte zijn een groot aantal sieraden en munten aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Steenwijkerland » Scheerwolde » Nederland
Pinnen met gestolen pinpas Nootdorp

Nootdorp - De politie is op zoek naar een onbekende vrouw die op 11 mei 2018 een 86-jarige mevrouw van haar portemonnee rolde na het boodschappen doen in een Jumbo supermarkt in Nootdorp..

Pijnacker-Nootdorp » Nootdorp
Diefstal shampoo uit Etos  Zoetermeer

Zoetermeer - De politie is op zoek naar een man en een vrouw die op 25 mei rond 12.35 uur een grote hoeveelheid flessen shampoo hebben weggenomen uit de Etos aan de Middelwaard in Zoetermeer.

Zoetermeer
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?