Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

Getuigen van brandstichting gezocht

Utrecht - Op 29 december rukten politie en brandweer in Utrecht uit voor een autobrand op de hoek van de Marshalllaan en de Peltlaan in de wijk Kanaleneiland. Diezelfde avond hielden agenten twee verdachten aan; een jongen van 17 en een jongen van 18 jaar. De politie zoekt getuigen van deze autobrand. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Utrecht
Man steelt 400 euro uit geldautomaat

Eemnes - Een vrouw staat in oktober in Eemnes te pinnen met de pas van haar moeder. Ze denkt dat ze de verkeerde code heeft gebruikt en stapt opzij. Dan komt toch 400 euro uit de automaat. De man die na de vrouw wil pinnen, pakt dat geld er gaat ermee vandoor. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Eemnes » Eemnes
Twee jongens doen poging overval Afhaalchinees

Doetinchem - Op donderdag 10 januari 2019 wordt een afhaalchinees aan de Mozartlaan in Doetinchem overvallen. Rond 21.00 uur dringen twee, vermoedelijk jonge, jongens met bivakmutsen op de zaak binnen. De jongens komen vanuit de Bizetlaan.

Doetinchem
Jongen (16) met geweld beroofd van zijn jas

Veenendaal - Een 16-jarige jongen stuit in het centrum van Veenendaal op een groep van vijf jongens. Ze dwingen hem met geweld om zijn jas af te geven. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Veenendaal
Man steelt geld uit kluisje restaurant A28

Hulshorst (Nunspeet) - Omstreeks 20.30 uur, op donderdag 1 november 2018, neemt een man een geldbedrag weg uit een kluisje in een restaurant aan de Schotweg in Hulshorst (gemeente Nunspeet).

Nunspeet » Nunspeet
Man en vrouw stelen verzorgingsproducten uit supermarkt

Warnsveld - Op vrijdag 26 oktober 2018 rond 14:30 uur stelen twee personen bij een supermarkt aan de Runneboom in Warnsveld verzorgingsproducten.

Zutphen » Warnsveld
Man steelt harde schijven Doetinchem

Doetinchem - Wie herkent de man die op vrijdagmiddag 19 oktober 2018 twee harde schijven steelt bij een elektronicawinkel aan de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem?

Doetinchem
Auto-inbraken bij hotel

Zaltbommel - In de nacht van donderdag op vrijdag 26 oktober 2018 pleegt een man twee auto-inbraken op een parkeerplaats van een hotel aan de Hogeweg in Zaltbommel.

Zaltbommel
Brandstichting en beschieting club

Apeldoorn - Op 7 november 2018 omstreeks 03:00 uur ’s nachts wordt er 7 keer op de ingang van een nachtclub aan de Hoofdstraat in Apeldoorn geschoten.

Apeldoorn
Overval tankstation Zaandam

Zaandam - Op 15 mei pleegde een man een overval op de tankshop van het tankstation aan het Hof van Zaenden.

Zaanstad
Vrachtauto vol chemicaliën in brand gezet

Eindhoven - De politie zoekt naar getuigen die meer weten over een uitgebrande vrachtwagen vol chemicaliën op de Offenbachlaan in Eindhoven.

Eindhoven
Zakkenrollerij en bankpasfraude

Heerhugowaard - Op zaterdag 27 oktober is een 68-jarige vrouw slachtoffer geworden van zakkenrollerij en pinpasfraude. De vrouw pinde zaterdagochtend rond 10.45 uur 100 euro bij een supermarkt aan de Roze Flamingo. Tijdens het pinnen stond er een man achter haar die vermoedelijk de pincode afkeek.

Heerhugowaard
Dodelijk schietincident Wittenburg

Amsterdam - De Amsterdamse recherche is bezig met een uitgebreid onderzoek naar een schietpartij vrijdagavond 26 januari op Wittenburg. De 17-jarige Mohamed Bouchikhi kwam hierbij om het leven. Twee anderen raakten gewond.

Amsterdam
Woningoverval in Hilvarenbeek

Hilvarenbeek - Op donderdag 15 november 2018 tussen 11.00 u en 11.30 u werd een bewoonster aan de Ds. van Heusdenstraat in Hilvarenbeek overvallen. Er werd aangebeld waarna de bewoonster open deed. Twee mannen duwden haar naar binnen, waarbij zij ten val kwam. Ook werd ze geslagen en hard aan haar haren getrokken. . Een van de overvallers had een klein model pistool bij zich. Een van de overvallers ging naar boven en haalde daar de boel overhoop. Wat er exact is weggenomen is niet bekend, waarschijnlijk geld. In de woning bleef een bruin/gele tas achter. r. Zij werd hard aan haar haar getrokken. Het slachtoffer verzette zich. Een van de overvallers ging naar boven en haalde daar de boel overhoop. Wat er exact is weggenomen is niet bekend, waarschijnlijk geld. In de woning bleef een bruin/gele tas achter.

Hilvarenbeek
Woninginbraak in Oisterwijk

Oisterwijk - Op maandag 29 oktober 2018 werd omstreeks 12.20 uur ingebroken in een vrijstaande woning aan de Hondsbergselaan in Oisterwijk. De bewoners waren niet thuis. De alarmcentrale belde met de mededeling dat het alarm van de woning afging. Een van de bewoners ging direct naar huis en zag dat er was ingebroken. Een deel van de woning was doorzocht. Er werden sieraden weggenomen.

Oisterwijk
Overval cafetaria in Eindhoven

Eindhoven - Op zondag 5 augustus 2018 werd omstreeks 22.20 uur cafetaria 't Belske aan de Heezerweg in Eindhoven overvallen. De vermomde dader rende met een mes de zaak binnen. Hij valt de eigenaars aan en doet een greep in de kassa.

Eindhoven
Woninginbraak en bankpasfraude Obdam

Obdam - Op zaterdag 13 oktober heeft er vermoedelijk rond 02.00 uur een woninginbraak plaatsgevonden aan de Snijdershof in Obdam. De inbraak vond plaats in de hobbyruimte gelegen aan de woning.

Koggenland » Obdam
Zakkenrollerij en bankpasfraude Hoorn

Hoorn - Een 71-jarige man werd maandag 24 september het slachtoffer van zakkenrollerij in een supermarkt aan de Vredehofstraat in Hoorn.

Hoorn
Wie herkent deze inbreker uit Sliedrecht

Sliedrecht - De politie zoekt een inbreker die op woensdag 14 november toesloeg in de IJsselstraat in Sliedrecht. Wie herkent hem?

Sliedrecht
Gewapende overval op tankstation Hengelo

Hengelo - Op vrijdag 28 december 2018 overvallen twee mannen omstreeks 20.30 uur een tankstation aan de P.C. Hooftlaan in Hengelo.

Hengelo
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?