Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Vannacht

Brandstichting bij woning agent in Best in Bureau Brabant & Opsporing verzocht

Best - Zondag 13 december werd er rond 01.45 uur brand gesticht bij een huis aan de Boksprong in Best. Er volgde een ontploffing met een harde knal. De ontploffing veroorzaakte veel schade aan het huis en de woning ernaast. Gelukkig vielen er geen gewonden maar het had ook heel anders kunnen aflopen. Onze recherche gaat uit van een misdrijf en onderzoekt de toedracht van deze brandstichting. Wij komen heel graag in contact met mensen die ons meer kunnen vertellen en/of camerabeelden hebben. Kijk vanavond naar Bureau Brabant of morgen naar Opsporing Verzocht. Wij tonen dan beelden van (een) scooterrijder(s) die mogelijk betrokken (is)/zijn bij de brandstichting.

Best > Best
Diefstal tas uit auto en pinfraude

Breda - Sommige dieven hebben genoeg aan een paar seconden. Dat is hoelang iemand in Breda de deur van zijn auto liet open staan.

Breda
Vuurwerkbom op oprit woning gegooid

Schijndel - Op 17 november 2020 rond 18:10 uur, werd vanuit een rijdende auto, op de oprit van een huis in Schijndel een zware vuurwerkbom gegooid. Naast dat de auto en een ruit werden beschadigd, was er door de heftige explosie ernstig gevaar voor de omgeving.

Meierijstad > Schijndel
Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

Waterlandkerkje - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Waterlandkerkje (gemeente Sluis) voor bijna 2.500 euro is opgelicht nadat zij een WhatsAppje had gehad van haar ‘zoon’.

Sluis > Waterlandkerkje
Oplichter fraudeleus pinnen gezocht

Nieuwerkerk - Deze man wordt gezocht in een zaak waarbij een vrouw uit Nieuwerkerk voor bijna 1.000 euro is opgelicht nadat zij een WhatsAppje had gehad van hun ‘zoon’. Deze zei dat hij een nieuw telefoonnummer zou hebben.

Schouwen-Duiveland > Nieuwerkerk
Stenengooier Urk - Huis Burgermeester

Urk - Op woensdag 24 maart is het huis van de burgermeester op Urk bekogeld met een steen. De steen is gelukkig niet door de ruit gegaan, maar de burgermeester en zijn gezin zijn wel ontzettend geschrokken. Dit soort dingen mogen gewoon niet.

Urk > Urk
Ernstige mishandeling Utrecht

Utrecht - Op zondag 07 februari loopt een 22-jarige vrouw uit Utrecht hard in het Julianapark in Utrecht. Bij het passeren van een groepje jongeren krijgt ze een conflict en wordt vervolgens hard in haar gezicht geslagen.

Utrecht
Pizzabezorger van scooter beroofd

Veenendaal - Op maandagavond 15 maart rond 20.30 uur wordt een 17-jarige pizzabezorger uit Veenendaal op de Lindenlaan in Veenendaal met zijn bezorgscooter door een man met een vuurwapen tot stoppen gedwongen. De straatrover eist zijn scooter en gaat er met de scooter vandoor.

Veenendaal
Poging overval tankstation

Veenendaal - Op dinsdag 30 maart rond 20.45 uur werd door twee personen geprobeerd het tankstation aan de Smalle Zijde in Veenendaal te overvallen. In de shop van het tankstation kwamen twee personen in het donker gekleed naar binnen. Een van de personen had een vuurwapen bij zich en de tweede verdachte een mes. Uiteindelijk was het niet gelukt, maar we willen deze twee verdachten wel graag vinden.

Veenendaal
Beelden schutter liquidatie Martin van de Pol

Amsterdam - Op donderdag 4 maart 2021 werd op de Alexander Dumaslaan in Amsterdam-Zuidoost de 56-jarige Martin van de Pol neergeschoten. De politie toont nu beelden van de verdachte.

Amsterdam
Dodelijk schietincident Van Limburg Stirumplein

Amsterdam - Zondagavond 14 februari heeft rond 19.55 uur een schietincident plaatsgevonden op het Van Limburg Stirumplein in Amsterdam-West. Hierbij kwam de 29-jarige Roudile Paquay om het leven. Een andere 35-jarige man raakte gewond. Het onderzoeksteam houdt er sterk rekening mee dat beide mannen onschuldige slachtoffers zijn. De recherche is volop bezig met het onderzoek.

Amsterdam
Gewelddadige poging beroving

Roermond - Woensdag 3 augustus wil een man in het gezelschap van twee anderen in zijn auto stappen in de parkeergarage aan de Schipperswal in Roermond. Daar wordt hij belaagd door een jonge man die zijn horloge van zijn pols probeert te rukken. Daarop ontstaat een schermutseling.

Roermond
Poging woninginbraak Leidschendam

Leidschendam - Op zaterdagnacht 23 december struint een man de Duimerij in Leidschendam af op zoek naar een woning waar hij kan inbreken.

Leidschendam-Voorburg
Woninginbraak Rijswijk

Rijswijk - Op dinsdag 15 december rond 19.00 uur is door twee mannen ingebroken in een appartement in de Titus Brandstraat in Rijswijk.

Rijswijk
Overval snackbar Nootdorp

Nootdorp - Op zaterdag 16 januari rond 21.00 uur werd een snackbar aan de Dorpsstraat in Nootdorp overvallen.

Pijnacker-Nootdorp > Nootdorp

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement