Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen in Westland

Een overzicht van alle biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen in Westland.

In Westland zoek ik een:

Woensdag 7 maart 2018

AquaReScape BV
Opgericht in februari 2018

De besloten vennootschap AquaReScape BV is gevestigd op Papelaan 2A te Monster en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » Monster » Buitengebied Monster » 2681LL

Zaterdag 18 november 2017

HI Breeding B.V.
Opgericht in oktober 2017

De besloten vennootschap HI Breeding B.V. is gevestigd op Hooflaan 17 te De Lier en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » De Lier » Buitengebied De Lier » 2678KM

Donderdag 27 oktober 2016

CropTraits Innovations B.V.
Opgericht in september 2016

De besloten vennootschap CropTraits Innovations B.V. is gevestigd op Geerbos 18 te MAASDIJK en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » Maasdijk » Buitengebied Maasdijk » 2676BR

Maandag 20 juni 2016

RD-Stolze B.V.
Opgericht in april 2016

De besloten vennootschap RD-Stolze B.V. is gevestigd op Zijtwende 43 te DE LIER en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » De Lier » Buitengebied De Lier » 2678LS

Donderdag 1 januari 2015

Rijk Zwaan Minority Participation B.V.
Opgericht in april 2014

De besloten vennootschap Rijk Zwaan Minority Participation B.V. is gevestigd op Burgemeester Crezéelaan 40 te DE LIER en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » De Lier » Buitengebied De Lier » 2678KX
Biobest Nederland B.V.
Opgericht in februari 2014

De besloten vennootschap Biobest Nederland B.V. is gevestigd op Leehove 31 te DE LIER en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » De Lier » Bedrijventerrein Westerlee » 2678MA
Growdesign B.V.
Opgericht in februari 2014

De besloten vennootschap Growdesign B.V. is gevestigd op Tourmalijn 7 te 'S-GRAVENZANDE en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van agrarische producten en processen.

Westland » 's-Gravenzande » Edelstenenwijk » 2691TP

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?