Bloemenwinkels in Leeuwarden

Zoek je een bloemenwinkel in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Intratuin Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Leeuwarden B.V. is gevestigd op Tijnjedijk 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Huizum-Oost > Huizum-Dorp > 8934BT
Bootsma Bloemenkwekerij
Opgericht in april 2013

De onderneming Bootsma Bloemenkwekerij is gevestigd op Europaplein 10c te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Vossepark & Helicon > Helicon > 8914AA
Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V. is gevestigd op Stationsplein 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Binnenstad > Stationskwartier > 8911AC
A. Drijver
Opgericht in april 2013

De onderneming A. Drijver is gevestigd op Weerd 16 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Binnenstad > De Waag > 8911HM
The Green Room
Opgericht in april 2013

De onderneming The Green Room "Anjelier" is gevestigd op Cambuurplein 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek > Cambuur > 8921RD
DTKL B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap DTKL B.V. is gevestigd op Ampèrestraat 16b te Leeuwarden en is actief in de branche bloemenwinkels.

Leeuwarden > De Zwette > De Zwette I Harlingervaart > 8912AD
Dierenspeciaalzaak De Leeuwerik
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak De Leeuwerik is gevestigd op Eksterstraat 38-40 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Vogelwijk & Muziekwijk > Vogelwijk > 8916BV
Dierenspeciaalzaak Jan en Japke
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Jan en Japke is gevestigd op Hoofdstraat 40 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Grou e.o. > Grou > 9001AM
Bloemenboetiek Panhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Panhuis is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 81 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Huizum-West > Julianapark > 8932JM
De Ruiter Handelsonderneming
Opgericht in april 2013

De onderneming De Ruiter Handelsonderneming is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te Reduzum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Reduzum e.o. > Buitengebied Reduzum > 9008TS
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Lieuwenburg 91 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Midden > 8925CJ
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Schrans 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Huizum-Oost > Huizum-Sixma > 8932NB
Bloembinderij Andreanum
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Andreanum is gevestigd op Parkstraat 6 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Grou e.o. > Grou > 9001AT
Gerben Reitsma Bloemist
Opgericht in april 2013

De onderneming Gerben Reitsma Bloemist is gevestigd op Kleine Kerkstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Binnenstad > Oldehove > 8911DL
Blomke fan Romke
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Blomke fan Romke is gevestigd op Noorderweg 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden > Binnenstad > Grote Kerkbuurt > 8911ES

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement