Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Leeuwarden

Zoek je een bloemenwinkel in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Intratuin Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Leeuwarden B.V. is gevestigd op Tijnjedijk 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Huizum-Oost » Huizum-Dorp » 8934BT
Bootsma Bloemenkwekerij
Opgericht in april 2013

De onderneming Bootsma Bloemenkwekerij is gevestigd op Europaplein 10c te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Helicon » 8914AA
Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V. is gevestigd op Stationsplein 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Binnenstad » Stationskwartier » 8911AC
A. Drijver
Opgericht in april 2013

De onderneming A. Drijver is gevestigd op Weerd 16 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Binnenstad » De Waag » 8911HM
The Green Room
Opgericht in april 2013

De onderneming The Green Room "Anjelier" is gevestigd op Cambuurplein 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek » Cambuur » 8921RD
DTKL B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap DTKL B.V. is gevestigd op Ampèrestraat 16b te Leeuwarden en is actief in de branche bloemenwinkels.

Leeuwarden » De Zwette » De Zwette I Harlingervaart » 8912AD
Dierenspeciaalzaak De Leeuwerik
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak De Leeuwerik is gevestigd op Eksterstraat 38-40 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Vogelwijk & Muziekwijk » Vogelwijk » 8916BV
Dierenspeciaalzaak Jan en Japke
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Jan en Japke is gevestigd op Hoofdstraat 40 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AM
Bloemenboetiek Panhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Panhuis is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 81 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Huizum-West » Julianapark » 8932JM
De Ruiter Handelsonderneming
Opgericht in april 2013

De onderneming De Ruiter Handelsonderneming is gevestigd op Overijsselsestraatweg 18 te Reduzum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Reduzum e.o. » Buitengebied Reduzum » 9008TS
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Lieuwenburg 91 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Camminghaburen » Camminghaburen-Midden » 8925CJ
Pet's Place
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Schrans 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Huizum-Oost » Huizum-Sixma » 8932NB
Bloembinderij Andreanum
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloembinderij Andreanum is gevestigd op Parkstraat 6 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001AT
Gerben Reitsma Bloemist
Opgericht in april 2013

De onderneming Gerben Reitsma Bloemist is gevestigd op Kleine Kerkstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Binnenstad » Oldehove » 8911DL
Blomke fan Romke
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Blomke fan Romke is gevestigd op Noorderweg 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Binnenstad » Grote Kerkbuurt » 8911ES
Theo's Bloemenboetiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Theo's Bloemenboetiek is gevestigd op Willem-Alexanderplein 7 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Nijlân » Nijlân » 8931DW
V.o.f. Bloemsierkunst Emmy
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.o.f. Bloemsierkunst Emmy is gevestigd op Bleeklaan 39 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek » Cambuursterpad » 8921GX
De Anemoon
Opgericht in april 2013

De onderneming De Anemoon is gevestigd op Lieuwenburg 83 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Camminghaburen » Camminghaburen-Midden » 8925CJ
De Graaf Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming De Graaf Bloemen is gevestigd op Wollegaast 1A te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Bilgaard & Havankpark e.o. » Bilgaard » 8918GG
Pet's Place Aquariumhuis
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place Aquariumhuis is gevestigd op Coopmansstraat 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Leeuwarden » Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek » Zamenhofpark » 8921SR

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?