Bloemenwinkels in Leeuwarden

Zoek je een bloemenwinkel in Leeuwarden? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Leeuwarden.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Bloemenboetiek Panhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenboetiek Panhuis is gevestigd op Ferdinand Bolstraat 81 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.o.f. Bloemsierkunst Emmy
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.o.f. Bloemsierkunst Emmy is gevestigd op Bleeklaan 39 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Acanthus
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Acanthus is gevestigd op Schrans 99 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Jan en Japke
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Jan en Japke is gevestigd op Hoofdstraat 40 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Pet's Place
Opgericht in April 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Lieuwenburg 91 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloembinderij Andreanum
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloembinderij Andreanum is gevestigd op Parkstraat 6 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Lupin Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming Lupin Bloemen is gevestigd op Hoofdstraat 2 te Grou en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Eskeblom
Opgericht in April 2013

De onderneming De Eskeblom is gevestigd op Haedstrjitte 35 te Reduzum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Intratuin Leeuwarden B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Intratuin Leeuwarden B.V. is gevestigd op Tijnjedijk 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

DTKL B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap DTKL B.V. is gevestigd op Ampèrestraat 16b te Leeuwarden en is actief in de branche bloemenwinkels.

Pet's Place
Opgericht in April 2013

De onderneming Pet's Place is gevestigd op Schrans 55 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Gerben Reitsma Bloemist
Opgericht in April 2013

De onderneming Gerben Reitsma Bloemist is gevestigd op Kleine Kerkstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Blomke fan Romke
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Blomke fan Romke is gevestigd op Noorderweg 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhuis Mata Hari
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhuis Mata Hari is gevestigd op Voorstreek 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Stations Bloemenwinkel Leeuwarden B.V. is gevestigd op Stationsplein 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent