Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen in Westland

Een overzicht van alle colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen in Westland.

In Westland zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Van der Valk Tuinmaterialen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Van der Valk Tuinmaterialen B.V. is gevestigd op Gantellaan 14A te Monster en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Monster » Buitengebied Monster » 2681LE
Bloemenboetiek Van Gils
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek Van Gils is gevestigd op Wilhelminaplein 1to 1 te Naaldwijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Naaldwijk » Naaldwijk Centrumgebied » 2671GR
Andromeda
Opgericht in april 2013

De onderneming Andromeda is gevestigd op Hyacinthstraat 8 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » Heenweg » 2691LH
Bloemenhandel 'Bleomen'
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel 'Bleomen' is gevestigd op Diepenbrocklaan 3 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » centrumgebied 's-Gravenzande » 2692AK
V.O.F. Pure Flower
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Pure Flower is gevestigd op Slachthuiskade 4 te Poeldijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Poeldijk » Bedrijventerrein Mercurius » 2685LN
V.O.F. Gebroeders Van den Ende
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Gebroeders Van den Ende is gevestigd op Industriestraat 19 te Naaldwijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Naaldwijk » Bedrijventerrein De Woerd » 2671CT
Jan van der Eijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Jan van der Eijk is gevestigd op Geestweg 61 te Naaldwijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Naaldwijk » Opstal » 2671EB
Wols-Plant
Opgericht in april 2013

De onderneming Wols-Plant is gevestigd op Tulpstraat 19 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » Heenweg » 2691LN
Houthandel van der Marel B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Houthandel van der Marel B.V. is gevestigd op Maasdijk 90 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » 's-Gravenzande Buitengebied » 2691NV
Catamaran Zeilschool Wild Thing
Opgericht in april 2013

De onderneming Catamaran Zeilschool Wild Thing is gevestigd op Bleijenburg 130 te De Lier en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » De Lier » Bleyenburg » 2678BC
The Flowerman Willem Barendregt V.O.F.
Opgericht in april 2015

De vennootschap onder firma The Flowerman Willem Barendregt V.O.F. is gevestigd op De Vierde Hoeve 49 te Maasdijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Maasdijk » Bedrijventerrein De Hoeven » 2676CP
Eriqon
Opgericht in april 2013

De onderneming Eriqon is gevestigd op Hoge Noordweg 17 te Naaldwijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Naaldwijk » Buitengebied Naaldwijk » 2671DX
Boeken Onderweg
Opgericht in april 2013

De onderneming Boeken Onderweg is gevestigd op Rijnweg 170 te Monster en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Monster » Kleine Geest en Molenwijk » 2681SV
Mike van Elswijk, Boter, Kaas en Eieren
Opgericht in april 2013

De onderneming Mike van Elswijk, Boter, Kaas en Eieren is gevestigd op Uilehorst 36 te Honselersdijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Honselersdijk » Vogelwijk » 2675WS
Glashandel Huib Lagendijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Glashandel Huib Lagendijk is gevestigd op Ambachtsweg 62 te Wateringen en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Wateringen » Wateringen Noord en Ambachtshof » 2291EZ
Jennifer's Life-Style
Opgericht in april 2013

De onderneming Jennifer's Life-Style is gevestigd op Vijverberglaan 11 te Honselersdijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Honselersdijk » Buitengebied Honselersdijk » 2675LC
JDE Computers
Opgericht in april 2013

De onderneming JDE Computers is gevestigd op Elisabethvloed 9 te Honselersdijk en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » Honselersdijk » Achter de Dijk » 2675RD
Martin Dijkshoorn
Opgericht in augustus 2015

De onderneming Martin Dijkshoorn is gevestigd op Pruimenlaan 6 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » 's-Gravenzande Buitengebied » 2691JR
C.H.W. van der Valk
Opgericht in april 2013

De onderneming C.H.W. van der Valk is gevestigd op Bleijenburg 192 te De Lier en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » De Lier » Bleyenburg » 2678BE
M.J. van Spronsen
Opgericht in april 2013

De onderneming M.J. van Spronsen is gevestigd op Maasdijk 39 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Westland » 's-Gravenzande » 's-Gravenzande Buitengebied » 2691PA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?