Garagebedrijven in Veenendaal

Zoek je een garagebedrijf in Veenendaal? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Veenendaal.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Vallei Auto Groep B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Vallei Auto Groep B.V. is gevestigd op Galileistraat 32 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Plesman Valet Parking B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Plesman Valet Parking B.V. is gevestigd op Plesmanstraat 45 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leewis Autocentrum B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Leewis Autocentrum B.V. is gevestigd op Industrielaan 10 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Leewis Autobedrijf B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Leewis Autobedrijf B.V. is gevestigd op Industrielaan 10 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F. is gevestigd op De Smalle Zijde 33 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autogarage Rasa
Opgericht in April 2013

De onderneming Autogarage Rasa is gevestigd op Kruisboog 25 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf ATS
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf ATS is gevestigd op Turbinestraat 24 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

G. Dorrestijn
Opgericht in April 2013

De onderneming G. Dorrestijn is gevestigd op Parallelweg 106 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Elite Motors B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Elite Motors B.V. is gevestigd op Gildetrom 13 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Ceel Auto's
Opgericht in April 2013

De onderneming Ceel Auto's is gevestigd op Arkeneel 13 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

auto´s Henk Klaassen
Opgericht in April 2013

De onderneming auto´s Henk Klaassen is gevestigd op 't Voorhuis 16 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

J. van Neerbos
Opgericht in April 2013

De onderneming J. van Neerbos is gevestigd op Munnikenweg 2 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autoschade Rijnders Veenendaal B.V.
Opgericht in April 2013

De maatschap Autoschade Rijnders Veenendaal B.V. is gevestigd op Wiltonstraat 35 te Veenendaal en is actief in de branche garagebedrijven.

Vallei Auto Groep B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Vallei Auto Groep B.V. is gevestigd op Galileistraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van Hunnik Veenendaal B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autobedrijf Van Hunnik Veenendaal B.V. is gevestigd op Newtonstraat 12 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent