Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Praktijken van verloskundigen in Zwolle

Een overzicht van alle praktijken van verloskundigen in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Anja Kremer
september 2017

De onderneming Anja Kremer is gevestigd op Koperslagerstraat 131 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8043ENZwolleStadshagenSchoonhorst
Sandra Oldenkamp Verloskundige
juli 2016

De onderneming Sandra Oldenkamp Verloskundige is gevestigd op Molenweg 80 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8012WNZwolleAssendorpOud-Assendorp
Hanna Petter Verloskundige
juli 2016

De onderneming Hanna Petter Verloskundige is gevestigd op Voorsterweg 58 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8042ADZwolleWestenholteOud-Westenholte
Annegreet Petersen
juni 2016

De onderneming Annegreet Petersen is gevestigd op Scholtensteeg 6 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8042PSZwolleStadshagenBreecamp
De Ooievaar Verloskundigen
maart 2016

De onderneming De Ooievaar Verloskundigen is gevestigd op Vermeerstraat 60 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8021VCZwolleDiezerpoortSchildersbuurt
Verloskundige Praktijk Margaretha Huese
mei 2015

De onderneming Verloskundige Praktijk Margaretha Huese is gevestigd op Tolgaarderstraat 34 te ZWOLLE en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

8043CHZwolleStadshagenSchoonhorst

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk