Groenteboeren in Hilversum

Zoek je een groenteboer in Hilversum? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Hilversum.

Filter

Donderdag 1 april 2021

Deli Saison
Opgericht in Januari 2021

De vennootschap onder firma Deli Saison is gevestigd op Bosdrift 244 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Woensdag 14 september 2016

Groente Festijn
Opgericht in Maart 2016

De vennootschap onder firma Groente Festijn is gevestigd op Van Hogendorplaan 34 te HILVERSUM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Donderdag 1 januari 2015

Joop Sjouwerman B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Joop Sjouwerman B.V. is gevestigd op Langestraat 44 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Verstuin
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Verstuin "De Meent" is gevestigd op De Meent 15 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Gijsbrecht Groente & Fruit Speciaalzaak
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Gijsbrecht Groente & Fruit Speciaalzaak is gevestigd op Gijsbrecht van Amstelstraat 153 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

PUUR VERS
Opgericht in Januari 2015

De vennootschap onder firma PUUR VERS is gevestigd op Van Hogendorplaan 34 te HILVERSUM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Jan Verwey B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Jan Verwey B.V. is gevestigd op Gijsbrecht van Amstelstraat 262 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Groenten- en Fruithandel Van de Hoef
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Groenten- en Fruithandel Van de Hoef is gevestigd op Admiraal de Ruyterlaan 16D te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Tuinbouw
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Tuinbouw is gevestigd op Eemnesserweg 30 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Joop Sjouwerman B.V.
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Joop Sjouwerman B.V. is gevestigd op Langestraat 44 te HILVERSUM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Gruiterij Seinhorst
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Gruiterij Seinhorst is gevestigd op Seinstraat 102 te Hilversum en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent