Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Groenteboeren in Rotterdam

Zoek je een groenteboer in Rotterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Rotterdam.

In Rotterdam zoek ik een:

Bio B.V.
mei 2017

De besloten vennootschap Bio B.V. is gevestigd op Dordtselaan 102A te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3073GJRotterdamFeijenoordBloemhof
Zeko Zakho
april 2016

De onderneming Zeko Zakho is gevestigd op Bonaventurastraat 118C te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3081HJRotterdamCharloisTarwewijk
i. Boulachtoubi
maart 2015

De onderneming i. Boulachtoubi is gevestigd op Hoekersingel 41 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3028XLRotterdamDelfshavenOud-Mathenesse
Van Gelder A.G.F. Overschie V.O.F.
januari 2015

De vennootschap onder firma Van Gelder A.G.F. Overschie V.O.F. is gevestigd op Abtsweg 24-26 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3042GDRotterdamOverschieKleinpolder
Groente & Fruit Paradijs B.V.
maart 2015

De besloten vennootschap Groente & Fruit Paradijs B.V. is gevestigd op Ds. Jan Scharpstraat 298unit 10 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3011GZRotterdamRotterdam CentrumStadsdriehoek
Star Market Vuurplaat B.V.
april 2014

De besloten vennootschap Star Market Vuurplaat B.V. is gevestigd op Vuurplaat 259 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3071ARRotterdamFeijenoordKop van Zuid-Entrepot
Stichting Kromkommer
februari 2014

De stichting Stichting Kromkommer is gevestigd op Hoogstraat 61C te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3011PHRotterdamRotterdam CentrumStadsdriehoek
Minimarket Kani
november 2014

De onderneming Minimarket Kani is gevestigd op Van Lennepstraat 28 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3027RRRotterdamDelfshavenSpangen
Groente en Fruit De Wielewaal
mei 2014

De onderneming Groente en Fruit De Wielewaal is gevestigd op Bouwmanstraat 1 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3082WGRotterdamCharloisOud-Charlois
Erin & Kinay B.V.
januari 2014

De besloten vennootschap Erin & Kinay B.V. is gevestigd op Struitenweg 10-B te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3082WTRotterdamCharloisOud-Charlois
Minimarket Rahel
februari 2014

De onderneming Minimarket Rahel is gevestigd op Van Lennepstraat 28 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3027RRRotterdamDelfshavenSpangen
Superkiosk Dogan
maart 2013

De onderneming Superkiosk Dogan is gevestigd op Marinus Bolkplein 40 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3067AKRotterdamPrins AlexanderHet Lage Land
Heemskerk Groente en Fruit
maart 2013

De onderneming Heemskerk Groente en Fruit is gevestigd op Samuel Esmeijerplein 37 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3067APRotterdamPrins AlexanderHet Lage Land
Hendrik Jan Bergwerff
maart 2013

De onderneming Hendrik Jan Bergwerff is gevestigd op Bergse Dorpsstraat 48B te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3054GERotterdamHillegersberg-SchiebroekHillegersberg-Noord
M. Vreugdenhil
mei 2015

De onderneming M. Vreugdenhil is gevestigd op Karel Doormanstraat 360 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3012GRRotterdamRotterdam CentrumCool
Selly's Groente- en Fruitspecialist
maart 2013

De onderneming Selly's Groente- en Fruitspecialist is gevestigd op Asterlo 11 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3085ADRotterdamCharloisZuidwijk
Struijk Groenten en Fruit
maart 2013

De onderneming Struijk Groenten en Fruit is gevestigd op Lusthofstraat 62 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3061WGRotterdamKralingen-CrooswijkKralingen-West
C. Verkade V.O.F.
maart 2013

De vennootschap onder firma C. Verkade V.O.F. is gevestigd op Binnenhof 28 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3068JWRotterdamPrins AlexanderOmmoord
Groente Fruit Lombardijen
maart 2013

De onderneming Groente Fruit Lombardijen is gevestigd op Pliniusstraat 10 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3076AHRotterdamIJsselmondeLombardijen
Toko Milobi
maart 2013

De onderneming Toko Milobi is gevestigd op West-Kruiskade 71 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

3014AMRotterdamRotterdam CentrumOude Westen

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk