Slagers en poeliers in Delft

Zoek je een slager of poelier in Delft? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Delft.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij Leo van Vliet
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Leo van Vliet is gevestigd op Oude Kerkstraat 9A te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

A.A.M. Krijgsman Beheer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap A.A.M. Krijgsman Beheer B.V. is gevestigd op Martinus Nijhofflaan 32 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij E. van Winden V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij E. van Winden V.O.F. is gevestigd op Vrijheidslaan 20 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Van Duyvenbode en Zn.
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Duyvenbode en Zn. is gevestigd op Van Schuijlenburchstraat 50 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van der Kooij
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van der Kooij is gevestigd op Brasserskade 158 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Lander
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Lander is gevestigd op Graswinckelstraat 1 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Asian Toko
Opgericht in April 2013

De onderneming Asian Toko is gevestigd op Griegstraat 285 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Erciyes
Opgericht in April 2013

De onderneming Erciyes is gevestigd op Hippolytusbuurt 41 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Verbree
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Verbree is gevestigd op C. Fockstraat 145 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

V.O.F. Slagerij Otto Keuzenkamp
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Otto Keuzenkamp is gevestigd op Dasstraat 8 te Delft en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent