Slagers en poeliers in Woerden

Zoek je een slager of poelier in Woerden? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Woerden.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. J.G.W. Verweij
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. J.G.W. Verweij is gevestigd op Kerkweg 5 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Firma Tuithof
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Firma Tuithof is gevestigd op Mijzijde 106 te Kamerik en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Groeneveld
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Groeneveld is gevestigd op Tournoysveld 105 te Woerden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij van Rhenen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van Rhenen is gevestigd op Dorpsstraat 186 te Harmelen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slager Visser
Opgericht in April 2013

De onderneming Slager Visser is gevestigd op Molenvlietbaan 46 te Woerden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij v. Kesteren
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij v. Kesteren is gevestigd op Kruisstraat 3 te Woerden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Zwetsloot V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Zwetsloot V.O.F. is gevestigd op Mijzijde 70 te Kamerik en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij C.S.Schouten
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij C.S.Schouten is gevestigd op Rijnkade 5II te Woerden en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent