Bloemenwinkels in Haarlem

Zoek je een bloemenwinkel in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Haarlem.

Filter

Donderdag 1 januari 2015

Jessie's Bloemenzaak
Opgericht in november 2013

De onderneming Jessie's Bloemenzaak is gevestigd op Timorstraat 52A ZW te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem > Indischewijk > Weltevredenbuurt > 2022RH
Jasmijn (Bloemen)
Opgericht in april 2013

De onderneming Jasmijn (Bloemen) is gevestigd op Zijlweg 42 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Zijlwegkwartier > Hasselaersbuurt > 2013DJ
Dierenspeciaalzaak Hoeben
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Hoeben is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 140- 144 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem > Transvaalwijk > Generaalsbuurt > 2021JM
Hugo's Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Hugo's Bloemen en Planten is gevestigd op Paul Krugerkade 51 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Transvaalwijk > De Goede Hoop > 2021BN
V.O.F. B. & B. Wijkhuizen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. B. & B. Wijkhuizen is gevestigd op Frans Halsplein 0kiosk te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Transvaalwijk > Frans Halsbuurt > 2021DL
P. van Driest Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming P. van Driest Bloemen is gevestigd op Eksterlaan 102 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Vogelenwijk > Nachtegaalbuurt > 2026XJ
Dennis V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Dennis V.O.F. is gevestigd op Koningstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Oude Stad > Binnenstad > 2011TD
De Bloementuin V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma De Bloementuin V.O.F. is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 96 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem > Transvaalwijk > Generaalsbuurt > 2021JL
De Bloementuin
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloementuin is gevestigd op Rijksstraatweg 86B te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Indischewijk > Weltevredenbuurt > 2022DC
Bloemenkiosk Jan Cop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenkiosk Jan Cop is gevestigd op Raamvest 0HOEK HOUTBR. te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Oude Stad > Vijfhoek > 2011ZH
Businessbloemist Impact
Opgericht in april 2013

De onderneming Businessbloemist Impact is gevestigd op Rijksstraatweg 45 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Te Zaanenkwartier > Burgemeesterskwartier > 2024DA
Tom en Ron Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Tom en Ron Bloemen en Planten is gevestigd op Amsterdamstraat 23a/b te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Amsterdamsewijk > Oude Amsterdamsebuurt > 2032PM
Tom en Ron Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Tom en Ron Bloemen en Planten is gevestigd op Santpoorterplein 2ZW te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Ter Kleefkwartier > Kleverpark-noord > 2023DN
Bloemen & Stijl Teeuwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen & Stijl Teeuwen is gevestigd op Oosterduinweg 1 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Duinwijk > Oosterduin > 2015KH
De Bloem Bloem
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloem Bloem is gevestigd op Wagenweg 112 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem > Haarlemmerhoutkwartier > Koninginnebuurt > 2012NJ

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement