Bloemenwinkels in Haarlem

Zoek je een bloemenwinkel in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Haarlem.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

De Bloementuin V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma De Bloementuin V.O.F. is gevestigd op Generaal Cronj├ęstraat 96 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Bloemen & Stijl Teeuwen
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemen & Stijl Teeuwen is gevestigd op Oosterduinweg 1 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Van Norde's Bloemenpaleis
Opgericht in April 2013

De onderneming Van Norde's Bloemenpaleis is gevestigd op Martin Luther Kinglaan 3 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

P. Koppen
Opgericht in April 2013

De onderneming P. Koppen is gevestigd op Steenbokstraat 17 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Schoonmaakbedrijf Cleaning (R.)
Opgericht in April 2013

De onderneming Schoonmaakbedrijf Cleaning (R.) is gevestigd op Plesmanplein 1 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

P. van Driest Bloemen
Opgericht in April 2013

De onderneming P. van Driest Bloemen is gevestigd op Eksterlaan 102 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dennis V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Dennis V.O.F. is gevestigd op Koningstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tom en Ron Bloemen en Planten
Opgericht in April 2013

De onderneming Tom en Ron Bloemen en Planten is gevestigd op Santpoorterplein 2ZW te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

De Bloem Bloem
Opgericht in April 2013

De onderneming De Bloem Bloem is gevestigd op Wagenweg 112 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bea's Dierenboetiek
Opgericht in April 2013

De onderneming Bea's Dierenboetiek is gevestigd op Gierstraat 60-62 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Mimi's Heaven
Opgericht in April 2013

De onderneming Mimi's Heaven is gevestigd op Berlagelaan 101 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenhal Eureca
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenhal Eureca is gevestigd op Floris van Adrichemlaan 0 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Borst
Opgericht in April 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Borst is gevestigd op Amsterdamstraat 7-9 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloemenkiosk Marty
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloemenkiosk Marty is gevestigd op Marnixplein 11 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hugo's Bloemen en Planten
Opgericht in April 2013

De onderneming Hugo's Bloemen en Planten is gevestigd op Paul Krugerkade 51 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent