Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Haarlem

Zoek je een bloemenwinkel in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Haarlem.

In Haarlem zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Jessie's Bloemenzaak
Opgericht in november 2013

De onderneming Jessie's Bloemenzaak is gevestigd op Timorstraat 52A ZW te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem » Indischewijk » Weltevredenbuurt » 2022RH
Jasmijn (Bloemen)
Opgericht in april 2013

De onderneming Jasmijn (Bloemen) is gevestigd op Zijlweg 42 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Zijlwegkwartier » Hasselaersbuurt » 2013DJ
Dierenspeciaalzaak Hoeben
Opgericht in april 2013

De onderneming Dierenspeciaalzaak Hoeben is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 140- 144 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem » Transvaalwijk » Generaalsbuurt » 2021JM
Hugo's Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Hugo's Bloemen en Planten is gevestigd op Paul Krugerkade 51 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Transvaalwijk » De Goede Hoop » 2021BN
V.O.F. B. & B. Wijkhuizen
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. B. & B. Wijkhuizen is gevestigd op Frans Halsplein 0kiosk te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Transvaalwijk » Frans Halsbuurt » 2021DL
P. van Driest Bloemen
Opgericht in april 2013

De onderneming P. van Driest Bloemen is gevestigd op Eksterlaan 102 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Vogelenwijk » Nachtegaalbuurt » 2026XJ
Dennis V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Dennis V.O.F. is gevestigd op Koningstraat 14 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Oude Stad » Binnenstad » 2011TD
De Bloementuin V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma De Bloementuin V.O.F. is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 96 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem » Transvaalwijk » Generaalsbuurt » 2021JL
De Bloementuin
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloementuin is gevestigd op Rijksstraatweg 86B te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Indischewijk » Weltevredenbuurt » 2022DC
Bloemenkiosk Jan Cop
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenkiosk Jan Cop is gevestigd op Raamvest 0HOEK HOUTBR. te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011ZH
Businessbloemist Impact
Opgericht in april 2013

De onderneming Businessbloemist Impact is gevestigd op Rijksstraatweg 45 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Te Zaanenkwartier » Burgemeesterskwartier » 2024DA
Tom en Ron Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Tom en Ron Bloemen en Planten is gevestigd op Amsterdamstraat 23a/b te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Amsterdamsewijk » Oude Amsterdamsebuurt » 2032PM
Tom en Ron Bloemen en Planten
Opgericht in april 2013

De onderneming Tom en Ron Bloemen en Planten is gevestigd op Santpoorterplein 2ZW te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Ter Kleefkwartier » Kleverpark-noord » 2023DN
Bloemen & Stijl Teeuwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemen & Stijl Teeuwen is gevestigd op Oosterduinweg 1 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Duinwijk » Oosterduin » 2015KH
De Bloem Bloem
Opgericht in april 2013

De onderneming De Bloem Bloem is gevestigd op Wagenweg 112 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Haarlemmerhoutkwartier » Koninginnebuurt » 2012NJ
Tuincentrum Primavera
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Primavera is gevestigd op Korte Verspronckweg 5 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Ter Kleefkwartier » Kleverpark-noord » 2023BS
Atie Sunflower
Opgericht in april 2013

De onderneming Atie Sunflower is gevestigd op Planetenlaan 188B te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Te Zaanenkwartier » Schotervlieland » 2024EX
Bloemenhandel Teeuwen
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhandel Teeuwen is gevestigd op Engelandlaan 566A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Europawijk » Stedenbuurt-west » 2034HA
Van Norde's Bloemenpaleis
Opgericht in april 2013

De onderneming Van Norde's Bloemenpaleis is gevestigd op Martin Luther Kinglaan 3 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Haarlem » Meerwijk » Erasmusbuurt » 2037RK
Bea's Dierenboetiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Bea's Dierenboetiek is gevestigd op Gierstraat 60-62 te Haarlem en is actief in de branche bloemenwinkels.

Haarlem » Oude Stad » Vijfhoek » 2011GG

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlem

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?