Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bloemenwinkels in Rotterdam

Zoek je een bloemenwinkel in Rotterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Rotterdam.

In Rotterdam zoek ik een:

Woensdag 14 september 2016

Pets Place XL
Opgericht in mei 2016

De onderneming Pets Place XL is gevestigd op Watermanweg 305 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » Oosterflank » 3067GA

Donderdag 1 januari 2015

Pets Place
Opgericht in november 2013

De onderneming Pets Place is gevestigd op Vierhavensstraat 101 te Rotterdam en is actief in de branche bloemenwinkels.

Rotterdam » Delfshaven » Schiemond » 3029BB
Robrina Bloemenpaviljoen Hillegersberg
Opgericht in april 2013

De onderneming Robrina Bloemenpaviljoen Hillegersberg is gevestigd op Weissenbruchlaan 150 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Hillegersberg-Schiebroek » Hillegersberg-Noord » 3054LS
BAP & van den Brule Bloemisten B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap BAP & van den Brule Bloemisten B.V. is gevestigd op Noordsingel 43-45 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Noord » Oude Noorden » 3035EJ
Tuincentrum Wim Gouweleeuw Rotterdam B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Tuincentrum Wim Gouweleeuw Rotterdam B.V. is gevestigd op Jacques Dutilhweg 321 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » 's-Gravenland » 3065HJ
Tuincentrum Zwinkels
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Zwinkels is gevestigd op 's-Gravenweg 620 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » 's-Gravenland » 3065SH
Fa. Kees van Gilst & Co.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Fa. Kees van Gilst & Co. is gevestigd op Ratelaarweg 6 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Hillegersberg-Schiebroek » Schiebroek » 3053JP
Dierenverzorging
Opgericht in mei 2015

De onderneming Dierenverzorging "Bi-Bi" is gevestigd op In de Fuik 28 te Hoogvliet Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Hoogvliet » Hoogvliet-Zuid » 3192HD
Pupping De Bloemist
Opgericht in april 2013

De onderneming Pupping De Bloemist is gevestigd op Poolsterstraat 16-40 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » Oosterflank » 3067LX
Bloem & Zo.com
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloem & Zo.com is gevestigd op Hesseplaats 50 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3068EA
Bloemdesign Rotterdam
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemdesign Rotterdam is gevestigd op Vijf Werelddelen 97 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Feijenoord » Kop van Zuid-Entrepot » 3071PS
Aqua Compleet
Opgericht in april 2013

De onderneming Aqua Compleet is gevestigd op Van Beethovensingel 32 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Hillegersberg-Schiebroek » Molenlaankwartier » 3055JK
Bloemenboetiek 't Bolletje B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemenboetiek 't Bolletje B.V. is gevestigd op Lusthofstraat 76 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen-West » 3061WH
's Zomers V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma 's Zomers V.O.F. is gevestigd op Van Oldenbarneveltstraat 144 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Rotterdam Centrum » Cool » 3012GX
V.O.F. dierenspeciaalzaak Lambrechts
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. dierenspeciaalzaak Lambrechts is gevestigd op Binnenhof 104-106 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » Ommoord » 3069KV
Hengelsport Rotterdam
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsport Rotterdam is gevestigd op Sportsingel 17 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde » 3078XS
Rob´s Dierenshop B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Rob´s Dierenshop B.V. is gevestigd op Slinge 550 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086EW
De Kleine Plantage
Opgericht in april 2013

De onderneming De Kleine Plantage is gevestigd op Poolsterplein 171 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Prins Alexander » Oosterflank » 3067LW
Corry's Dierenwinkel
Opgericht in april 2013

De onderneming Corry's Dierenwinkel is gevestigd op Bergpolderplein 2-3 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rotterdam » Hillegersberg-Schiebroek » Hillegersberg-Zuid » 3051GA

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Rotterdam

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?