Bloemenwinkels in Rotterdam

Zoek je een bloemenwinkel in Rotterdam? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Rotterdam.

Filter Filter

Maandag 20 augustus 2018

Bloemen van Mirjam
Opgericht in Maart 2018

De onderneming Bloemen van Mirjam is gevestigd op Vredehagen 6 te ROTTERDAM en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Woensdag 14 september 2016

Pets Place XL
Opgericht in Mei 2016

De onderneming Pets Place XL is gevestigd op Watermanweg 305 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Donderdag 1 januari 2015

Tuincentrum Zwinkels
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuincentrum Zwinkels is gevestigd op 's-Gravenweg 620 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Pupping De Bloemist
Opgericht in April 2013

De onderneming Pupping De Bloemist is gevestigd op Poolsterstraat 16-40 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Bloem & Zo.com
Opgericht in April 2013

De onderneming Bloem & Zo.com is gevestigd op Hesseplaats 50 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Rob´s Dierenshop B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Rob´s Dierenshop B.V. is gevestigd op Slinge 550 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

eenmooiboeket
Opgericht in April 2013

De onderneming eenmooiboeket is gevestigd op Coolsingel 107A te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Brands Bloemenhal
Opgericht in April 2013

De onderneming Brands Bloemenhal is gevestigd op Crooswijkseweg 65B te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Hengelsport Ahoy B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Hengelsport Ahoy B.V. is gevestigd op Dordtselaan 130-138 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

V.O.F. Bloemsierkunst Dorpmans
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Bloemsierkunst Dorpmans is gevestigd op Burgemeester van Esstraat 122 te Pernis Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Handelsonderneming
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming "Beestenspul" is gevestigd op Tennisstraat 48 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

D J  van Rijn jr Maas-Flora
Opgericht in April 2013

De onderneming D J van Rijn jr Maas-Flora is gevestigd op Franselaan 293A te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Mille Fleurs
Opgericht in April 2013

De onderneming Mille Fleurs is gevestigd op Mia van IJperenplein 105 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Tuinplanten de Jong
Opgericht in April 2013

De onderneming Tuinplanten de Jong is gevestigd op Kooiwalweg 94 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Dierenspeciaalzaak Joop Blom V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Dierenspeciaalzaak Joop Blom V.O.F. is gevestigd op Keizerswaard 6 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent