Garagebedrijven in Haarlem

Zoek je een garagebedrijf in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Haarlem.

Filter

Maandag 20 juni 2016

Motorhuis
Opgericht in Mei 2016

De onderneming Motorhuis is gevestigd op Nijverheidsweg 18 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Pictor Beheer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Pictor Beheer B.V. is gevestigd op Leidsevaart 10 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Dijksman Haarlem
Opgericht in April 2013

De onderneming Dijksman Haarlem is gevestigd op Eysinkweg 73 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Steeman Automotive B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Steeman Automotive B.V. is gevestigd op Eysinkweg 67 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

SLR Service
Opgericht in April 2013

De onderneming SLR Service is gevestigd op William Harveystraat 10 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Carcenter Haarlem
Opgericht in April 2013

De onderneming Carcenter Haarlem is gevestigd op Izaäk Enschedéweg 32 te Haarlem en is actief in de branche garagebedrijven.

Mart's Garage
Opgericht in April 2013

De onderneming Mart's Garage is gevestigd op Margadantstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Handelsonderneming W.J. Hamersveld
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming W.J. Hamersveld is gevestigd op Harmenjansweg 81 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Lemoca
Opgericht in April 2013

De onderneming Lemoca is gevestigd op Jan Steenstraat 87 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

P. Bakker Autohandel
Opgericht in April 2013

De onderneming P. Bakker Autohandel is gevestigd op Jan Frederik Helmersstraat 4 te Haarlem en is actief in de branche garagebedrijven.

Hamadel Vastgoed Amsterdam B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Hamadel Vastgoed Amsterdam B.V. is gevestigd op Alexanderstraat 10 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jobix
Opgericht in April 2013

De onderneming Jobix is gevestigd op Lindenstraat 21 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Efe Autoservice
Opgericht in April 2013

De onderneming Efe Autoservice is gevestigd op Wenenstraat 35 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Oceans Eleven B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Oceans Eleven B.V. is gevestigd op Zijlweg 294 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

SternPlaza
Opgericht in April 2013

De onderneming SternPlaza is gevestigd op Leidsevaart 576 te Haarlem en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent