Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern in Zwolle

Een overzicht van alle holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Agens Nederland B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Agens Nederland B.V. is gevestigd op Hanzelaan 290 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8017JJZwolleAssendorpHanzeland
N.V. Energiewacht-Groep
april 2013

De naamloze vennootschap N.V. Energiewacht-Groep is gevestigd op Lippestraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8028PSZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
Langhenkel Beheer B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Langhenkel Beheer B.V. is gevestigd op Noordzeelaan 62 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8017JWZwolleAssendorpHanzeland
Salland Electronics Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Salland Electronics Holding B.V. is gevestigd op Katwolderweg 15 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8041ACZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
TOSEC
april 2013

De onderneming TOSEC is gevestigd op Hoekerweg 2 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8042PHZwolleWestenholteBedrijventerrein Voorst-C
Schoeller Arca Systems Services B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Schoeller Arca Systems Services B.V. is gevestigd op Hanzelaan 320 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8017JPZwolleAssendorpHanzeland
Lycentia X B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Lycentia X B.V. is gevestigd op Rieteweg 18 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8041AKZwollePoort van ZwolleBedrijventerrein Voorst-A
Jan van den Berg Beheer B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Jan van den Berg Beheer B.V. is gevestigd op Faradaystraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8013PHZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Rothuijsen Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Rothuijsen Holding B.V. is gevestigd op Simon Stevinweg 1-3 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8013NAZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Koops Furness N.V.
april 2013

De naamloze vennootschap Koops Furness N.V. is gevestigd op Ceintuurbaan 50 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8024AAZwolleBerkumBedrijventerrein de Vrolijkheid
Calder Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Calder Holding B.V. is gevestigd op Obrechtstraat 28 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8031AZZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
Totality Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Totality Holding B.V. is gevestigd op Dokter Klinkertweg 6B te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8025BSZwolleBerkumKantorenterrein-Oosterenk
ROVA Activa Beheer B.V.
april 2013

De besloten vennootschap ROVA Activa Beheer B.V. is gevestigd op Steinfurtstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8028PPZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort
BAS Beheer Nederland B.V.
april 2013

De besloten vennootschap BAS Beheer Nederland B.V. is gevestigd op Wilhelm Röntgenstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8013NEZwolleMarsweteringlandenBedrijventerrein Marslanden-Zuid
Luctor B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Luctor B.V. is gevestigd op Bussenmakerstraat 67 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8043BDZwolleStadshagenSchoonhorst
Computheek Beheer B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Computheek Beheer B.V. is gevestigd op Terborchstraat 16A te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8011GGZwolleAssendorpStationsbuurt
Pyttius B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Pyttius B.V. is gevestigd op Willemskade 27 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8011ADZwolleKamperpoort-VeeralleeKamperpoort
Ameris Holding B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Ameris Holding B.V. is gevestigd op Hoevebrink 51 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8034PXZwolleVechtlandenBrinkhoek
Kolkam B.V.
april 2013

De besloten vennootschap Kolkam B.V. is gevestigd op Zalkerdijk 2 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8042PRZwolleWestenholteVreugderijk
N.V. ROVA Holding
april 2013

De naamloze vennootschap N.V. ROVA Holding is gevestigd op Steinfurtstraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

8028PPZwolleBerkumBedrijventerrein Hessenpoort

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk