Slagers en poeliers in Westland

Zoek je een slager of poelier in Westland? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Westland.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

Speciaalslagerij Piet van den Berg V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Speciaalslagerij Piet van den Berg V.O.F. is gevestigd op Molenbrink 50 te Monster en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Westland Slagerij B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Westland Slagerij B.V. is gevestigd op Plein 12 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij De Bruin
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij De Bruin is gevestigd op Heulstraat 26 te De Lier en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Groenewegen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Groenewegen is gevestigd op Dijkstraat 61 te Honselersdijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij B. van Koppen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij B. van Koppen is gevestigd op Geestweg 41 te Naaldwijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Gebrs. Van der Ende B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Gebrs. Van der Ende B.V. is gevestigd op Lange Kruisweg 1 te Maasdijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Warmenhoven B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Keurslagerij Warmenhoven B.V. is gevestigd op Vliethof 60 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Van der Maarel
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Van der Maarel is gevestigd op Voorstraat 53 te Poeldijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Zwaard B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Slagerij Zwaard B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 66B te De Lier en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslager Van Leeuwen
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslager Van Leeuwen is gevestigd op Rembrandtstraat 22 te Naaldwijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

D & D Keurslager
Opgericht in April 2013

De onderneming D & D Keurslager is gevestigd op Hoofdstraat 52 te De Lier en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Poelier Joh. Lieffering
Opgericht in April 2013

De onderneming Poelier Joh. Lieffering is gevestigd op Langestraat 82 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Van Veen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Van Veen is gevestigd op Dr Weitjenslaan 8 te Poeldijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

A & A Krijgsman B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap A & A Krijgsman B.V. is gevestigd op ABC Westland 281 te Poeldijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Poeliersbedrijf Straathof
Opgericht in April 2013

De onderneming Poeliersbedrijf Straathof is gevestigd op Molenstraat 34 te Naaldwijk en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent