Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

Beloning gouden tip onderzoek naar dodelijk steekincident De Colignystraat Delft

Delft - Op dinsdag 1 september rond 14.15 uur is een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft neergestoken.

Delft
Beroving Vollenhovenkade (Roomburgerpark) Leiden

Leiden - Op 29 september 2020 tussen 21.15 uur en 21.30 uur vond een beroving plaats op de Van Vollenhovenkade (Roomburgerpark) in Leiden.

Leiden
Wie herkent verdachte van beroving?

Maastricht - Dinsdagavond 22 september rond 23:00 uur werd een 62-jarige vrouw in Maastricht op brutale wijze van haar tas beroofd. Dat gebeurde voor de deur van haar woning. De verdachte is vervolgens direct weggerend in de richting van de markt.

Maastricht
78-jarige vrouw opgelicht in Nieuwegein

Nieuwegein - Op maandagochtend 10 augustus wordt een 78-jarige vrouw uit Nieuwegein op haar huistelefoon gebeld door een man die zegt van de bank te zijn. Hij meldt dat haar bankpas en computer zijn gehackt. Hij weet haar zover te krijgen om haar bankpas in een enveloppe te doen en die aan een andere ‘bankmedewerker’ mee te geven, die bij haar aan de deur komt. Ook weet de man aan de telefoon haar pincode te ontfutselen. Met die bankpas en pincode wordt vervolgens voor meer dan tienduizend euro gepind in Nieuwegein, Utrecht, Ede en Arnhem.

Nieuwegein
Paard na mogelijke mishandeling overleden

Amersfoort - Tussen zaterdag 12 september 2020 en maandag 22 september 2020 werd een paard in een weiland bij het Schothorsterpark (nabij de Duivensteeg) mogelijk ernstig mishandeld. De eigenaar ontdekte een flinke wond aan het geslachtsdeel. Het paard werd door een dierenarts behandeld maar helaas mocht dat niet meer baten. Het paard overleed uiteindelijk aan haar verwondingen.

Amersfoort
Beschieting huis Nieuwland

Amersfoort - In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september wordt rond 4.20 uur een huis aan de Zoetegaarde in Amersfoort beschoten. Het huis wordt momenteel niet bewoond, dus gelukkig raakt er niemand gewond. De politie zoekt getuigen van de beschieting.

Amersfoort
Man beroofd van portemonnee Nieuwegein

Nieuwegein - Op donderdagavond 15 oktober gaat een 28-jarige man uit Nieuwegein aan het eind van de middag een stuk wandelen in Park Oudegein in Nieuwegein. Na een dik uur te hebben gewandeld, het is dan rond vijf over half zeven en al aardig donker aan het worden, ziet hij op het bankje bij de drie ooievaarsnesten een jongeman zitten. Bij het bankje staat een fiets. De jongeman heeft een hoodie over zijn hoofd en zit voor zich uit te kijken. De Nieuwegeiner besteedt geen aandacht aan hem en loopt door in de richting van de uitgang van het park aan de kant van de tennisvereniging. Als de wandelaar ongeveer 100 tot 150 meter verder is gelopen, hoort hij rennende voetstappen achter zich. Hij denkt dat het een jogger is. Die persoon passeert hem, draait zich om en spreekt hem aan. De wandelaar ziet dat het gezicht van die persoon is afgedekt en dat hij een capuchon over zijn hoofd heeft. Hij herkent aan de kleding en het postuur dat het de jongeman is, die hij het net daarvoor op het bankje heeft zien zitten. De jongeman bedreigt hem met een mes en eist zijn portemonnee. Het slachtoffer voelt zich dermate bedreigd, dat hij zijn portemonnee aan de straatrover afgeeft. De straatrover rent vervolgens terug in de richting van het bankje. Het slachtoffer kan niet zien of hij daar op de fiets stapt, die hij daar eerder had zien staan of dat hij zijn vlucht te voet voortzet. Het slachtoffer zelf rent weg richting de uitgang van het park aan de zijde van de tennisvereniging en belt 1-1-2. Meerdere politie-eenheden gaan die kant op, maar zij treffen de straatrover niet meer aan. Ook zien zij geen fiets bij het bankje staan, dus vermoedelijk is de straatrover op de fiets het park uit gevlucht.

Nieuwegein
Gewapende overval hotel Raadhuisstraat

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 december 2019 heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een hotel aan de Raadhuisstraat. De nachtportier is hierbij door een onbekende man bedreigd met een vuurwapen. Bij deze gewapende overval zijn twee kluizen weggenomen. De politie is op zoek naar meerdere verdachten.

Amsterdam
Wie schoot er op bruine Kia Rio op de Melanchthonweg?

Rotterdam - Op maandagavond 7 september 2020 rond 22.15 uur werd een bruine Kia Rio beschoten op de Melanchthonweg. Wie weet wie de schutter is? Heeft u meer informatie over dit schietincident? Vul het tipformulier in of bel.

Rotterdam
Overval op tankstation langs A58

Rucphen - In de nacht van zondag 23 augustus wordt het BP tankstation ‘Mastpolder’ aan de A58 bij Rucphen overvallen. Een man met bivakmuts en pistool komt om 2.30 uur de shop in, bedreigt de medewerker en eist geld.

Rucphen
Man steelt elektrische fiets in Uden

Uden - Een man steelt op vrijdag 19 juni nabij de Jumbo aan de Drossaard een elektrische fiets. De dief staat op beeld en wij zoeken hem.

Uden
Een zware mishandeling in Roosendaal

Roosendaal - Een 34-jarige vrouw is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 in Roosendaal op weg naar huis. Ze fietst vanuit het centrum van de stad richting de Vijfhuizenberg. Daar wordt ze door iemand (ook op de fiets waarschijnlijk) van haar fiets geslagen.

Roosendaal
Diefstal spiegelreflex camera

Rijswijk - Op dinsdag 2 juni rond 16.10 uur, heeft er in een winkel aan de Prins Willem Alexander Promenade in Rijswijk een diefstal van een spiegelreflex camera plaats gevonden.

Rijswijk
Opnemen geld met gestolen bankpas Naarderstraat (Huizen)

Amsterdam - Op 17 maart 2020 wordt ingebroken bij een bedrijf aan de Valschermkade in Amsterdam. Bij inbraak worden onder andere bankpassen gestolen. Met één van die passen wordt op 18 maart 2020 geld opgenomen bij een geldautomaat aan de Naarderstraat in Huizen. Deze transactie en een verdachte staan op beeld.

Amsterdam
Betalen met gestolen bankpas Marnixstraat

Amsterdam - De politie is op zoek naar twee mannen die ervan worden verdacht worden co tactloze betalingen te hebben gedaan bij een tankstation op de Marnixstraat. De verdachten staan op camerabeelden.

Amsterdam

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement