Gezochte personen in Nederland

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf of zijn daarvan juist slachtoffer. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

Gisteren

Kapitaal aan mannengeuren gestolen bij inbraak

Deventer - Onbekenden braken op 2 november rond 04:30 uur in bij een winkel aan de Flora. Ze namen voor een kapitaal aan dure mannengeuren mee.

Deventer
Wie is deze jongeman die een straatroof pleegde?

Rotterdam - Een vrouw stapte op zondag 25 oktober 2020 rond 15.30 uur uit de bus bij de halte Conradstraat. Daar, vlakbij het Centraal Station, wordt haar telefoon uit haar handen gerukt door een jongen op de fiets. De verdachte en zijn maatje staan op beeld. Wie is de jongeman die de straatroof pleegde?

Rotterdam
Gewelddadige woningoverval Schutterweg

Amsterdam - Woensdagavond 15 januari 2020 overvallen twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen op gewelddadige wijze een gezin in hun woning aan de Schutterweg in Amsterdam-Noord. In het onderzoek naar deze woningoverval is de vermoedelijke identiteit van één van de verdachten inmiddels duidelijk geworden, van de andere man weet de recherche helaas nog niet wie hij is. Daarom deelt de politie nu beelden van de onbekende verdachte en roept iedereen met informatie over hem op zich te melden.

Amsterdam
Supermarktovervaller gezocht

Geleen - Maandagavond 21 december werd een supermarkt op de Zuidhof in Geleen overvallen. Een jonge man rent rond 19.45 uur de supermarkt binnen. Hij bedreigt enkele medewerkers met een vuurwapen en probeert op die manier geld buit te maken. Wanneer een andere medewerker van de supermarkt de verdachte vast pakt, trekt de verdachte zich los en vlucht de winkel uit. Saillant detail is dat hij het vuurwapen in de supermarkt achterlaat. Hij gaat er te voet vandoor.

Sittard-Geleen > Geleen
Brandstichting Hilversum

Hilversum - Op 26 mei 2020 werd een auto in brand gestoken aan de Nieuwe Havenweg in Hilversum. Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee mannen de auto in brand steken en er daarna vandoor gaan. De politie is op zoek naar de identiteit van deze mannen.

Hilversum
Laptops uit school gestolen

Amersfoort - Uit een schoolgebouw in Amersfoort zijn meerdere laptops gestolen. Drie mannen zijn hiervoor verantwoordelijk, maar zijn nog altijd niet gepakt

Amersfoort
Beroving in parkeergarage Leidsche Rijn

Utrecht - In de parkeergarage van Leidsche Rijn Centrum is een man zwaar mishandeld door meerdere straatrovers. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis.

Utrecht
Pinnen met weggenomen pinpas P.C. Hooftstraat

Amsterdam - De politie is op zoek naar een man die ervan verdacht wordt tenminste één betaling te hebben gedaan met een eerder weggenomen bankpas. Er zijn camerabeelden van deze betaling en een verdachte.

Amsterdam
Zware mishandeling Prins Hendrikkade

Amsterdam - In de nacht van zaterdag 19 september op zondag 20 september 2020 vindt er een zware mishandeling plaats op de Prins Hendrikkade in het centrum van Amsterdam. Een 30-jarige man krijgt meerdere stoten en trappen van twee mannen en heeft daardoor ernstig, mogelijk zelfs blijvend, letsel opgelopen. De recherche is op zoek naar mensen die de twee verdachten (her)kennen.

Amsterdam
Woninginbraak Zoetermeer

Zoetermeer - In een woning aan het Weigeliapark in Zoetermeer vond vrijdag 14 augustus een inbraak plaats.

Zoetermeer

Maandag 25 januari 2021

Diefstallen in het Westland

Westland - In de vroege ochtend van woensdag 25 november 2020 werden in Wateringen en Kwintsheul meerdere diefstallen gepleegd

Westland

Gisteren

Vuurwerkbom Delft

Delft - Het nieuwe jaar begon voor een bewoonster van een pand aan de Geerweg in Delft niet goed.

Delft
Inbraak in een vrijstaande woning

Oisterwijk - Beelden van een woninginbraak op 26 november bij een huis aan de Bosweg in Oisterwijk.

Oisterwijk
Daders gewapende overval op beeld, wie zijn dit?

Geldrop - Een bewoner van het Emopad in Geldrop werd in de nacht van maandag op dinsdag 11 februari het slachtoffer van een gewapende overval.

Geldrop-Mierlo > Geldrop
Overvaller friture gezocht

Kerkrade - Terwijl Nederland massaal het sinterklaasfeest viert, wordt er zaterdagavond 5 december een poging gedaan een friture in Kerkrade te overvallen.

Kerkrade

© 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement