Gezochte personen in Nederland

In dit overzicht vind je alle personen die door de politie gezocht worden. Van criminelen die op de vlucht zijn geslagen tot kinderen die vermist worden. Herken jij één van deze personen? Neem dan direct contact op met de politie.

Dinsdag 4 oktober 2022

Drugslabs – diverse locaties – Brabant

Gezochte personen

Brabant - Het is één van de grootste problemen van Brabant; drugslabs en alle criminaliteit die daarbij komt kijken. Van drugsafval tot liquidaties. Maar wie zijn de kopstukken die profiteren van de miljoenenwinsten? In onderzoeken naar vijf opgerolde drugslabs zoeken wij daarover informatie.

Welke man vernielde op de Binnen Wieringenstraat opzettelijk een scooter?

Gezochte personen

Amsterdam - Op 27 juni 2022 moeten een scooter en enkele fietsen op de Binnen Wieringerstraat in Amsterdam het ontgelden. In die vroege ochtend, omstreeks 07:15 uur, wordt een geparkeerde scooter moedwillig en opzettelijk omgeduwd door een nog onbekende man. De politie deelt deze beelden, in de hoop er achter te komen die deze man is. Kijkt u mee?

Zondag 2 oktober 2022

woninginbraak - Kloosterzande - Groenendijk

Gezochte personen

Kloosterzande - Een brutale insluiper slaat op dinsdag 9 november 2021 toe bij een 81-jarige vrouw in Kloosterzande. Terwijl zij in de woonkamer zit, dringt een dief vermoedelijk via een niet afgesloten slaapkamerraam de woning binnen. Hij maakt geld, sieraden en enkele pinpassen buit. Met een van die passen probeert een nog onbekende man dezelfde avond nog tevergeefs geld te pinnen bij een geldautomaat in Axel. Hij staat op beeld.

Aanranding - centrum - Breda

Gezochte personen

Breda -

Zaterdag 1 oktober 2022

Vermist kind: Sherona Wong

Vermiste kinderen

Cadier en Keer - De 14-jarige Sherona is sinds 26 september 2022 vermist uit Cadier en Keer

Vermist kind: Shirly Bettink

Vermiste kinderen

Cadier en Keer - De 15-jarige Shirly is sinds 26 september 2022 vermist uit Cadier en Keer.

Straatroof – Recessenplein - Maastricht

Gezochte personen

Maastricht - Op 12 juli wordt in Maastricht op klaarlichte dag op brutale wijze een 89-jarige vrouw beroofd. In haar appartementencomplex wordt ze beroofd van haar portemonnee en wordt er middels haar pinpas 800 euro buit gemaakt. Nader onderzoek wijst uit dat de verdachten hun slachtoffer al even ervoor op het oog hadden bij de supermarkt. Daar werd haar pincode ook achterhaald toen ze nietsvermoedend haar boodschappen afrekende.

Vier vrouwen verdacht van inbraken Dordrecht

Gezochte personen

Dordrecht - Vier vrouwen worden ervan verdacht dat ze op 28 juli in drie appartementen aan de Werf van Gips in Dordrecht hebben ingebroken. Uit de woningen zijn sieraden en geld gestolen. Dezelfde vrouwen die op de dag van de inbraak zijn vastgelegd door bewakingscamera’s, werden een week eerder, op 21 juli, ook al gefilmd in het gebouw. Mogelijk voerden ze toen een voorverkenning uit.

Wie is deze straatrover op sokken?

Gezochte personen

Amsterdam - Op dinsdag 19 juli 2022 loopt het slachtoffer over de Oosterdokskade in Amsterdam, kruisend met de Simon Carmiggeltstraat. Op het pleintje voor het Hilton hotel wordt hij het slachtoffer van een brutale straatroof, waarbij een kostbaar horloge is buitgemaakt. Vrienden van het slachtoffer weten hierbij nog een rugtas en één van de schoenen van de verdachte af te rukken. De verdachte rent daarna, op één schoen, weg in de richting van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Wie is deze man op de beelden?

Vrijdag 30 september 2022

Vermist persoon: Natalia Zapico Bianchi

Vermiste personen

Amsterdam - De 19jarige Natalia is sinds 28 september 2022 vermist uit Amsterdam Zij is het laatst gezien in de Roggeveenstraat te Amsterdam. Mogelijk is zij vertrokken in de richting van Centraal Station Zij is te herkennen aan een paarse muts, korte gewatteerde jas oranje/rood, donkere strakke broek met daarover gekleurde kniekousen, spleetje tussen de voortanden en kuiltje in haar kin. Zij verplaatst zich mogelijk te voet en met het OV.

Getuigen van schietpartij Wolphaertsbocht gezocht

Gezochte personen

Rotterdam - Wie weet meer van de schietpartij die zondag 4 september in de vroege ochtend, rond 3.40 uur, plaats vond op de Wolphaertsbocht? Het schieten is vermoedelijk het gevolg van een ruzie op een feestje eerder die nacht in een nabij gelegen café. Wie weet meer over deze ruzie?

Spoofing - Achterweg - Someren

Gezochte personen

Someren - Een vrouw uit Someren wordt slachtoffer van een schoolvoorbeeld van spoofing. Zij wordt door een nep-bankmedewerker telefonisch overtuigd om haar bankpas en pincode af te geven, waarna er een flink bedrag van haar bankrekening gestolen wordt.

Donderdag 29 september 2022

Opgegraven in Delfzijl - Drenkeling

Niet geïdentificeerd persoon

Delfzijl - Sinds januari 2007 is het verplicht is om DNA af te nemen van een niet geïdentificeerd stoffelijk overschot of niet geïdentificeerde lichaamsdelen, voordat deze begraven wordt/worden. De politie heeft daartoe het project DNA databank opgezet. Doel is om alle onbekende stoffelijke overschotten van voor 2007, begraven in Nederland, op te graven en te identificeren. Het DNA-materiaal komt in de DNA-databank Vermiste Personen (beheerd door de politie).

Callantsoog - drenkeling

Niet geïdentificeerd persoon

Sint Maartensbrug - Sinds januari 2007 is het verplicht om DNA af te nemen van een niet geïdentificeerd stoffelijk overschot of niet geïdentificeerde lichaamsdelen, voordat deze begraven wordt/worden. De politie heeft daartoe het project DNA-databank opgezet. Doel is om alle onbekende stoffelijke overschotten van voor 2007, begraven in Nederland, op te graven en te identificeren. Het DNA-materiaal komt in de DNA-databank Vermiste Personen (beheerd door de politie).

Delfzijl

Niet geïdentificeerd persoon

Delfzijl - Sinds januari 2007 is het verplicht is om DNA af te nemen van een niet geïdentificeerd stoffelijk overschot of niet geïdentificeerde lichaamsdelen voordat deze begraven wordt/worden. De politie heeft daartoe het project DNA databank opgezet. Doel is om alle onbekende stoffelijke overschotten van voor 2007, begraven in Nederland, op te graven en te identificeren. Het DNA-materiaal komt in de DNA-databank Vermiste Personen (beheerd door de politie).

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent