Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Beleggingsinstellingen in vaste activa in Zwolle

Een overzicht van alle beleggingsinstellingen in vaste activa in Zwolle.

In Zwolle zoek ik een:

Telfordstraat B.V.
augustus 2017

De besloten vennootschap Telfordstraat B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 38 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
Weru Vastgoed
juni 2017

De maatschap Weru Vastgoed is gevestigd op Zalkerveerweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8042PLZwolleWestenholteVreugderijk
Stichting Zorg Holtenbroek Zwolle
april 2017

De stichting Stichting Zorg Holtenbroek Zwolle is gevestigd op Voorsterweg 3 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8042AAZwolleWestenholteOud-Westenholte
Grote Voort B.V.
september 2016

De besloten vennootschap Grote Voort B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 38 te ZWOLLE en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
Tuinbloem Vastgoed C.V.
februari 2015

De commanditaire vennootschap Tuinbloem Vastgoed C.V. is gevestigd op Ter Pelkwijkpark 13-1 te ZWOLLE en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8011SGZwolleBinnenstadBinnenstad-Zuid
Firgos Vastgoed Beheer B.V.
januari 2015

De besloten vennootschap Firgos Vastgoed Beheer B.V. is gevestigd op Burgemeester van Roijensingel 10 te ZWOLLE en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8011CTZwolleAssendorpStationsbuurt
StadLandBos B.V.
september 2014

De besloten vennootschap StadLandBos B.V. is gevestigd op Willemsvaart 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in vaste activa.

8019ABZwolleKamperpoort-VeeralleeVeerallee

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zwolle

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk