Bloemenwinkels in Heerenveen

Zoek je een bloemenwinkel in Heerenveen? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Heerenveen.

In Heerenveen zoek ik een:

Donderdag 1 januari 2015

Flower Ladyz
Opgericht in april 2013

De onderneming Flower Ladyz is gevestigd op Sallandlaan 2525a te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > De Akkers > 8443BC
Bos Heerenveen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bos Heerenveen B.V. is gevestigd op Domela Nieuwenhuisweg 1 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Het meer > 8448GK
The Green Room
Opgericht in april 2013

De onderneming The Green Room "Anjelier" is gevestigd op de Passage 12 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Centrum > 8442PH
De Haan & De Vries Beheer B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap De Haan & De Vries Beheer B.V. is gevestigd op Jogchem Alberdaweg 54 te Jubbega en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Jubbega > Jubbega > 8411WE
Stations Bloemenwinkel Heerenveen B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Stations Bloemenwinkel Heerenveen B.V. is gevestigd op Trambaan 13A te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Noord > 8441BH
Bloemsierkunst HE-AS
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst HE-AS is gevestigd op Burgemeester Falkenaweg 21 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Midden > 8442KX
Faunaland Heerenveen
Opgericht in april 2013

De onderneming Faunaland Heerenveen is gevestigd op Jister 25-27 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > De Greiden > 8446CD
Kariandra
Opgericht in april 2013

De onderneming Kariandra is gevestigd op P W Janssenweg 72D te Jubbega en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Jubbega > Jubbega > 8411XV
Tuincentrum Flower Farm
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum Flower Farm is gevestigd op het Meer 75 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Het meer > 8448GB
Bloemenhuis Geur & Fleur
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenhuis Geur & Fleur is gevestigd op Wettertoer 15 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Centrum > 8442PC
V.O.F. Agrarisch Centrum J. en G.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Agrarisch Centrum J. en G. is gevestigd op Oldeberkoperweg 22 te Oudehorne en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Jubbega > Oudehorne > 8413NG
V.O.F. T. Reitsma Bloemsierkunst
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. T. Reitsma Bloemsierkunst is gevestigd op Schoterlandseweg 40 te Mildam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Jubbega > Mildam > 8454KE
Bloemenboetiek
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemenboetiek "De Vlijtige Lies" is gevestigd op Buorren 26 te Akkrum en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Boarnsterhim > Akkrum > 8491CA
Pet's Place Heerenveen
Opgericht in april 2013

De onderneming Pet's Place Heerenveen is gevestigd op Wettertoer 7 te Heerenveen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Heerenveen > Centrum > 8442PC
Hengelsportcentrum Arnold v/h Kramer
Opgericht in april 2013

De onderneming Hengelsportcentrum Arnold v/h Kramer is gevestigd op Marktweg 23 te Oudeschoot en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Heerenveen > Jubbega > Oudeschoot > 8451CD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Heerenveen

Instellen

Meer nieuws in Heerenveen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement