Garagebedrijven in Hilversum

Zoek je een garagebedrijf in Hilversum? Hieronder vind je een overzicht van alle garagebedrijven in Hilversum.

Filter

Woensdag 14 september 2016

Wittenberg Hilversum
Opgericht in April 2016

De onderneming Wittenberg Hilversum is gevestigd op Franciscusweg 4B te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Donderdag 1 januari 2015

Kroymans Jaguar B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Kroymans Jaguar B.V. is gevestigd op Soestdijkerstraatweg 66 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Jan de Jong B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Jan de Jong B.V. is gevestigd op Bussumergrintweg 12 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

B.V. Automobielbedrijf Charles Serry ACS
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap B.V. Automobielbedrijf Charles Serry ACS is gevestigd op Oscar Romerolaan 2 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autobedrijf Van Tol
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf Van Tol is gevestigd op Lage Naarderweg 52 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Paul's Garage B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Paul's Garage B.V. is gevestigd op Zeverijnstraat 20 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Citroën Service van Beers
Opgericht in April 2013

De onderneming Citroën Service van Beers is gevestigd op Korte Noorderweg 23 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

R.E. Wassington
Opgericht in April 2013

De onderneming R.E. Wassington is gevestigd op Kerklaan 22B te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Via Marco B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Via Marco B.V. is gevestigd op Eikbosserweg 54A te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Van Altena B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Garage Van Altena B.V. is gevestigd op Nieuwe Havenweg 20D te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

E-Djee Trading
Opgericht in April 2013

De onderneming E-Djee Trading is gevestigd op Willibrorduslaan 25 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Car Trans
Opgericht in April 2013

De onderneming Car Trans is gevestigd op Piet Heinstraat 1 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Autodemontagebedrijf J.M. Kuik
Opgericht in April 2013

De onderneming Autodemontagebedrijf J.M. Kuik is gevestigd op Statenweg 4-6 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Garage Roma
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Roma is gevestigd op Kerklaan 22B te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Targa Florio
Opgericht in April 2013

De onderneming Targa Florio is gevestigd op Oude Loswal 8 te Hilversum en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent