Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe) in Westland

Een overzicht van alle handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe) in Westland.

In Westland zoek ik een:

Dinsdag 5 februari 2019

Duro De Lier B.V.
Opgericht in januari 2019

De besloten vennootschap Duro De Lier B.V. is gevestigd op Lierweg 47 te De Lier en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » De Lier » Zeehelden van Oranje » 2678CT

Maandag 31 december 2018

ev-rope B.V.
Opgericht in december 2018

De besloten vennootschap ev-rope B.V. is gevestigd op Staelduinlaan 12 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » 's-Gravenzande » 's-Gravenzande Buitengebied » 2691NN

Zondag 9 december 2018

P Motorsport
Opgericht in november 2018

De onderneming P Motorsport is gevestigd op Fruitlaan 92 te Wateringen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Wateringen » Essellanden » 2292BC

Woensdag 23 mei 2018

RN CarService
Opgericht in mei 2018

De onderneming RN CarService is gevestigd op Naaldwijkseweg 76 te Wateringen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2291PA

Dinsdag 24 april 2018

RR Cars
Opgericht in april 2018

De vennootschap onder firma RR Cars is gevestigd op Het Tolland 110 te Wateringen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Wateringen » Kwintsheul-Oost » 2291VV

Vrijdag 13 april 2018

Autobedrijf Regal
Opgericht in april 2018

De onderneming Autobedrijf Regal is gevestigd op Smederijstraat 8 te Naaldwijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Naaldwijk » Bedrijventerrein De Woerd » 2671BV

Woensdag 4 april 2018

Autoservice Monster
Opgericht in maart 2018

De onderneming Autoservice Monster is gevestigd op Viottastraat 15 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681DG

Woensdag 10 januari 2018

D'luxe Cars B.V.
Opgericht in december 2017

De besloten vennootschap D'luxe Cars B.V. is gevestigd op Stoelmatter 10 te Wateringen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Wateringen » Bedrijventerrein Wateringen » 2292JL

Maandag 18 september 2017

B&E Classics
Opgericht in augustus 2017

De vennootschap onder firma B&E Classics is gevestigd op Vd Klugt-Wittemansingel 6 te Poeldijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Poeldijk » Westhof en Dijkpolder » 2685RW

Zaterdag 19 augustus 2017

Auto import/export van Schaijik
Opgericht in juli 2017

De onderneming Auto import/export van Schaijik is gevestigd op Vestdijklaan 54 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » 's-Gravenzande » Zandevelt » 2692CV

Maandag 10 april 2017

Van Zundert Techniek
Opgericht in april 2017

De onderneming Van Zundert Techniek is gevestigd op Jupiter 41B te Honselersdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Honselersdijk » Vogelwijk » 2675WE
Autobedrijf Schrama
Opgericht in maart 2017

De onderneming Autobedrijf Schrama is gevestigd op Grote Waard 27 te Honselersdijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Honselersdijk » Bedrijventerrein Honsel » 2675BX

Woensdag 14 september 2016

Randstad Auto's & Banden
Opgericht in juli 2016

De vennootschap onder firma Randstad Auto's & Banden is gevestigd op Veilingweg 29A te HONSELERSDIJK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Honselersdijk » Bedrijventerrein Honsel » 2675BR
Car Service Westland B.V.
Opgericht in mei 2016

De besloten vennootschap Car Service Westland B.V. is gevestigd op De Vierde Hoeve 5 te MAASDIJK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Maasdijk » Bedrijventerrein De Hoeven » 2676CP

Dinsdag 13 september 2016

Autoplein Naaldwijk
Opgericht in januari 2016

De onderneming Autoplein Naaldwijk is gevestigd op Slotenmakerstraat 3 te NAALDWIJK en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » Naaldwijk » Bedrijventerrein De Woerd » 2672GC

Donderdag 1 januari 2015

Aven Auto's B.V.
Opgericht in september 2015

De besloten vennootschap Aven Auto's B.V. is gevestigd op Nieuwlandsedijk 37 te 'S-GRAVENZANDE en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Westland » 's-Gravenzande » 's-Gravenzande Buitengebied » 2691KV

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westland

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?