Groenteboeren in Haarlem

Zoek je een groenteboer in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle groenteboeren in Haarlem.

Filter

Donderdag 2 december 2021

Ince Istanbul Versshop
Opgericht in April 2007

De vennootschap onder firma Ince Istanbul Versshop is gevestigd op Prinses Beatrixplein 13 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Woensdag 20 oktober 2021

By Steef Fruit groente en meer
Opgericht in September 2021

De onderneming By Steef Fruit groente en meer is gevestigd op Pijnboomstraat 131 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Vrijdag 14 februari 2020

Power Juice
Opgericht in Januari 2020

De vennootschap onder firma Power Juice is gevestigd op Izaak Enschedeweg 64 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Donderdag 1 januari 2015

Firma Duwel
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Firma Duwel is gevestigd op Amsterdamstraat 27 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Vatan groente & fruit
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Vatan groente & fruit is gevestigd op Gedempte Voldersgracht 12 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

v.d. Broek's Groenten en Fruitbedrijf
Opgericht in Maart 2013

De onderneming v.d. Broek's Groenten en Fruitbedrijf is gevestigd op Altenastraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Duka Group B.V.i.o.
Opgericht in Juli 2015

De onderneming Duka Group B.V.i.o. is gevestigd op A. Hofmanweg 5A te HAARLEM en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

V.O.F. Groentevakman J. Bulters
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Groentevakman J. Bulters is gevestigd op Maasstraat 12 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Groente en Fruitspecialist Joost Kuyper
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Groente en Fruitspecialist Joost Kuyper is gevestigd op Kleverparkweg 2A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Tuncer Slagerij
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Tuncer Slagerij is gevestigd op Van Zeggelenplein 107 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Verswinkel Al-Madina
Opgericht in November 2013

De onderneming Verswinkel Al-Madina is gevestigd op Bernadottelaan 3A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Istanbul Versshop
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Istanbul Versshop is gevestigd op Prinses Beatrixplein 13 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

De Vitaminebron
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Vitaminebron is gevestigd op Wagenweg 76 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

Vershuis Cronjé
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Vershuis Cronjé is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 137A te Haarlem en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent