Slagers en poeliers in Amstelveen

Zoek je een slager of poelier in Amstelveen? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Amstelveen.

Filter Filter

Donderdag 1 januari 2015

V.O.F. Slagerij Kolk
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slagerij Kolk is gevestigd op Kostverlorenhof 17 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Traiteur Wagenaar Poelier en Wildhandel
Opgericht in April 2013

De onderneming Traiteur Wagenaar Poelier en Wildhandel is gevestigd op Lindenlaan 313 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Fred van Ingen
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Fred van Ingen is gevestigd op Van der Hooplaan 113 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Olsthoorn V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij Olsthoorn V.O.F. is gevestigd op Karel Doormanweg 14 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Hergo
Opgericht in April 2013

De onderneming Hergo is gevestigd op Binnenhof 6G te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij C.H. Verhoef
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij C.H. Verhoef is gevestigd op Brink 68 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Vedder
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Vedder is gevestigd op Groenhof 122 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij G. Stronkhorst
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij G. Stronkhorst is gevestigd op Amsterdamseweg 126 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Brouwer
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Brouwer is gevestigd op Parlevinker 35 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Keurslagerij Bobeldijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Keurslagerij Bobeldijk is gevestigd op Westwijkplein 86 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Kingsalmarkt
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Kingsalmarkt is gevestigd op Rembrandtweg 617-635 te Amstelveen en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement