Slagers en poeliers in Haarlem

Zoek je een slager of poelier in Haarlem? Hieronder vind je een overzicht van alle slagers en poeliers in Haarlem.

Filter

Vrijdag 18 maart 2016

Van Leeuwen Vleesch
Opgericht in Februari 2016

De onderneming Van Leeuwen Vleesch is gevestigd op Kleverparkweg 8ZW te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Donderdag 1 januari 2015

Slagerij J. Groot & Zn V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Slagerij J. Groot & Zn V.O.F. is gevestigd op Kruisstraat 4 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

D. van Dansik
Opgericht in April 2013

De onderneming D. van Dansik is gevestigd op Oranjestraat 95 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Gildeslager Jacques & Sandra
Opgericht in April 2013

De onderneming Gildeslager Jacques & Sandra is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 36 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Biologische Slagerij Stan Alkemade
Opgericht in April 2013

De onderneming Biologische Slagerij Stan Alkemade is gevestigd op Houtplein 18 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Eerste Haarlemsche Lamsslagerij Broekhof Slager & traiteur
Opgericht in April 2013

De onderneming Eerste Haarlemsche Lamsslagerij Broekhof Slager & traiteur is gevestigd op Kruisstraat 4 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Doudouh Supermarkt
Opgericht in April 2013

De onderneming Doudouh Supermarkt is gevestigd op Prinses Beatrixplein 59 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

v.o.f. Vleeshouwerij & Worstmakerij Amsterdamstraat
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma v.o.f. Vleeshouwerij & Worstmakerij Amsterdamstraat is gevestigd op Amsterdamstraat 46 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Domburg's Wildpaleis
Opgericht in April 2013

De onderneming Domburg's Wildpaleis is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 111 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Kismet Market
Opgericht in April 2013

De onderneming Kismet Market is gevestigd op Tesselschadeplein 3 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Van 't Hoff Vlees B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Van 't Hoff Vlees B.V. is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 92 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Peter v.d. Gragt
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Peter v.d. Gragt is gevestigd op Prinses Beatrixplein 21 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij Mabrouk
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Mabrouk is gevestigd op Tuchthuisstraat 2 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Henk Wisker
Opgericht in April 2013

De onderneming Henk Wisker is gevestigd op Generaal Cronjéstraat 32 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Slagerij A.J. Stokman
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij A.J. Stokman is gevestigd op De Ruijterweg 28 te Haarlem en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent